![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
1) CloudX
2) Shogun 3) CloudX Grūti gan bija šoreiz izvēlēties, par kuru balsot. |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
1. Kikyou/SheWr (kaa wienmeer newareeju izweleeties, aba ja ljoti wajadzees palauziishu galwu ilgaak..)
2. Cloudx 3. shogun un zwaigzniite dmonsteram par humoru!!! -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm... :3
1) CloudX 2) Shewr 3) CloudX |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
manas domas par šo...
1) CloudX 2) SheWr 3) Shogun |
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
Ok, nokavēju šito pasākumu sakarā ar Putnu Dienu Limbažos. Ja izdosies piebeigt, varbūt vēlāk iemetīšu, ko sataisiju. Jo man līdz šīsdienas vakaram bija 1 ar pusi sigs gatavs XD
-------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Es ar beidzot nobalsošu:
1)Shogun; 2)Kikyou; 3)Kikyou. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
whatever:
1] Kikyou 2] CloudX 3] Shogun -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu, te jau viss ir aizmirsies, taapeec ielikshu vienu aatru darbu...*skrien uz photoshopu...*
Vuala! ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Cooool. :3
Shewr pamatīgs Uraharas fans. ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
eeeh...ne gluzhi.... man visvairaak no Bleach patiik pashreizeejie kapteinji (ichimaru! Toshiro! Mayuri!)... man vienkaarshi sanaak atrast daudz materiaalus ar Uraharu. kaut taa kaa Urahara ar bija kapteinis, tad jau vinsh ar labs
![]() -------------------- ![]() |
Shogun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 27-December 04 ![]() |
SheWr tieshaam baigi labi, bet kad taa balsoshana beigsies.
BTW, rekur mans animeetais signatures, man diemzheel animaacija diez ko labi nepadodas. ![]() -------------------- ![]() Death approaches, can you feel it? |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
paskatieties uz kautko drausmigi prastu un biedējošu mani sigu taisīšanas mēginajumi...
![]() ![]() ko lai saka man nav talanta un izdomas lai taisītu šadas lietas ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Tee hee... ar ko taisi, Eliminator?
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ja man jaamin, tad - paint
![]() Es sen neko neesmu viedojis... vaidzees kautko uzveidot tuvaakajaa laikaa. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
droši vien jautājums nevietā un tādā garā - bet kāda no tām signaturēm jēga? vai tad ar bildīti avatarā jau nepietiek? jo nu, lielākā daļa no šeit redzētajiem sigiem tik tiešām ir vnk papildus bildīte ar parakstu un īpašu domu nepauž.
atvainojos, ja kādu aizvainoju. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 16:39 |