![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ May 19 2005, 11:29) Tas nozīmē ka cosplays būs piektdien? Tā kā es tieku tikai sestdien ta es varu aizmirst par savu Hideki tērpu? ![]() *JurCHiX padauza galvu pret sienu....shit shit shit..* Piektdien tikai tāda iesildīšanās. Galvenais viss coplays ir sestdien un svētdien pilnu dienu garumā (kurš cik var). |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 19 2005, 10:57) QUOTE(JurCHiX @ May 19 2005, 11:29) Tas nozīmē ka cosplays būs piektdien? Tā kā es tieku tikai sestdien ta es varu aizmirst par savu Hideki tērpu? ![]() *JurCHiX padauza galvu pret sienu....shit shit shit..* Piektdien tikai tāda iesildīšanās. Galvenais viss coplays ir sestdien un svētdien pilnu dienu garumā (kurš cik var). veedeklis, dranjkjiigs, bet ir tip kaut kaada rota ap roku ir.. melnas laivinjas, nu so so kleita pie yumes ![]() veel vajag tik matus nokraasot ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nu ta baigie malači, man jau arī tikai tās hrenavas bizītes palika. Hmm, kas māk bizītes pīt? Un kam ir vēlēšanās?
-------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Yume @ May 19 2005, 13:00) nu ta baigie malači, man jau arī tikai tās hrenavas bizītes palika. Hmm, kas māk bizītes pīt? Un kam ir vēlēšanās? ja es dikti laiciigi tieku riigaa esmu ar mieru piit iisteniibaa.... tu man nokraasosi matus es tev biziites sapiishu ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yume @ May 19 2005, 14:00) nu ta baigie malači, man jau arī tikai tās hrenavas bizītes palika. Hmm, kas māk bizītes pīt? Un kam ir vēlēšanās? Chibi var. -------------------- ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
-kenshins tikuntaa ir garaaks pr EDU!! HAAAA!!!
es arii tieku!! kautchvai no plkst 13:00 -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Skatīšos, kā iznāks rīt. :3
Visdrīzāk jau varēšu tajos 18:30, bet tad jau atkal - neko nevar zināt vēl īsti. ><; Katrā ziņā, diez vai mani nepamanīsiet. Man jau liekās, ka pārāk daudziem zaļmatainiem cilvēkiem tur nevajadzētu būt. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Man ir dilemma - rīt tēvam dzimšanas diena. Svinības sākas 19.00. Nu un tagad jāzilvēlas - fests vai ģimene.
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Oki, kur jāiet kosplejeriem kad atnāk uz k/t Rīga.
![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Yume @ May 19 2005, 10:06) tā... nu a seans ir 19:30 tad jums būtu ieteicams ierasties un vismaz pusstundu iepriekš sākt tur grozīties apkārt. ![]() Nuin ^ Satiksities un pateiks, laikam ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
+Chibi+ |
![]()
|
Ārā noteikti stāvēs kāds za4ux un gaidīs ar plakātiņu... XD Es sāku domāt, vai tik nenākt arī kosplejā.. Kā nekā man ir tik labu jaku vakar uzšuva.. XD
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
es ar laikam būšu cosplay
![]() ![]() p.s. Chibi ne tikai tev ir dilemma - mani arī uzaicināja sestdien un svētdien uz kāzām Engurē, taču laikam es šo piedāvājumu noraidīšu.. ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hehe, a es tiko no pēdējai zvana ailaidos, pasēdēju stundiņu un pietiks. Cosplay ir jautrāk. Un kamēr gāju sapratu ka laiks ir tik forš un Izumi-sensei ielās nemaz tik ļoti neizcelsies.
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
viens jautājums - ja es šodien pērku biļetes uz rītdienu, tad man ir par lēto vai nu jau par 3-4Ls?
-------------------- |
Yume |
![]()
|
hmm, nezinu... man šķiet ka festivāja laikā biļetes jau visas ir pa vienu "dārgo" cenu.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 10:03 |