![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(ETM @ Jun 23 2005, 00:14) Heh, taatad tie liikji neskaitaas? Bet ja nopietni, ja juus izdomaasiet ka kaut kas tomeer notiek un es veel nebuushu paspeejis aizbraukt, tad padodiet zinju, es buushu. Kas izpljaapaajaas par liikjiem? mees ar Aigariusu peec dazhiem experimentiem tos ierakaam Saulkrastu tuvumaa (a juus domaajaat kaapeec vinjsh piedaavaaja no saakuma tur braukt?) Alt, taa kaa es apsoliijos pie Edgara ciemos atvilkties, tad pie tevis es vareetu atbraukt. ja nee, tad palieku labaak maajaas pie sava miiljaa kompja. Ar savaam magjiskajaam speejaam es arii Aigariusam paliidzeeshu dziednieciibaa. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(aigarius @ Jun 22 2005, 23:21) Kā jau es teicu - es savu lēmumu pieņemšu rīt 13:00 ![]() Pilnvērtīgam lēmumam vēl pietrūkst kāda, kas piekristu svinēšanai viņa Rīgas mājā/dzīvoklī. (Chibi?) iespeejams muuseejo dziivoklis buus briivs... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Es laikam nebušu
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Hikaru |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Var Līgo un Jāņus nosvinēt arī..... ar anime.
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Vai kur origjinaali. Tad jau tie sveetki neizcelsies absoluuti ne ar ko. ehh... buus vien jaameegjina braukt uz Ventspili. Buus baigaas davkas, bet ko tu tur padarisi.
-------------------- Because i can!
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jun 23 2005, 11:17) Jaa, tas ir mans miiljaakais sveetku pavadiishanas veids... es veel IY visu nenoskatiijos ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
strādāšu, mļin jau otro gadu Līgo izkrīt
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hmff... varetu savakties peec ligo 24-ja
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nja...
Buutu es zinaajis, ka otaku shitik smagi ar Jaanjiem. Naakamgad vareetu meegjinaat parunaat pie maniem vecvecaakiem, bet kursh dziitos uz Staiceli? Bet shogad nekaa. Viss jau sen sarunaats, svinu ne-otaku baraa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Savācot kopsavilkumu:
* brauciens uz jūru atkrīt mazās cilvēku aktivitātes dēļ * vienīgais palikušais variants ir alt dzīvoklis * dalībnieki - aigarius, alt (mazliet passīvi), Chibi (?), lastguru (?), hikaru (?) Hmm, izskatās, ka arī shim pasākumam dalībnieku nav ![]() Alt, ja tu varētu publicēt instrukcijas tavas vietas atrašanai un apstiprināt, ka tu tur būsi, tad mēs varētu ap 20:00 atnākt - sliktākajā gadījumā vismaz slimnieku apciemosim ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
man arī jāņos būs jautri internets pilnība nefunkcione dīvainā kārtā velk tikai šo un vel divas lapas, dc un bitcomet neiet
![]() ![]() booring sit aukstu vilni... :[ p.s neiet arī skype ![]() |
lastguru |
![]()
|
QUOTE(aigarius @ Jun 23 2005, 14:40) Savācot kopsavilkumu: * brauciens uz jūru atkrīt mazās cilvēku aktivitātes dēļ * vienīgais palikušais variants ir alt dzīvoklis * dalībnieki - aigarius, alt (mazliet passīvi), Chibi (?), lastguru (?), hikaru (?) Hmm, izskatās, ka arī shim pasākumam dalībnieku nav ![]() Alt, ja tu varētu publicēt instrukcijas tavas vietas atrašanai un apstiprināt, ka tu tur būsi, tad mēs varētu ap 20:00 atnākt - sliktākajā gadījumā vismaz slimnieku apciemosim ![]() Instrukcijas ir: vinja dziivo netaalu no 18/23 trolejbusa pieturas "Vaidavas iela" (ja es neko neesmu sajaucis), tik vajag apstiprinaajumu ka vinja tur buus, un ka Edgars arii buus. (veel nezinu vai buushu) -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Man rīt ir lieliska darba diena ar nepieciešamību būt vienlaicīgi 3 vietās, tādēļ es laikam sēdēšu mājās un klonēšu pati sevi.....
![]() -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 23 2005, 14:19) Man rīt ir lieliska darba diena ar nepieciešamību būt vienlaicīgi 3 vietās, tādēļ es laikam sēdēšu mājās un klonēšu pati sevi..... ![]() Pēc personīgās pieredzes - klonēties sabiedrībā ir daudz patīkamāk ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ja i veelme, var kaads pie manis ievelties. vieniigais i drausmiiga netiiriiba / nekaartiiba, (nepaarspiileeju ;> ) kaa jau vecpuisha dziivoklii <g> .. bet tas visdriizaak jebkuraa gadiijumaa vakarpusee. tagad jaaaizbrauc ir uz centru, jaapaburno bik jaunnovilktais lai vietu pabriiveetu darbaa un jaasavaac dvd draivs ;>
P.S. buus jaanjem veeraa ka man ir riebiigi paradumi smeekjeet dziivoklii. daudz. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:14 |