![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
veeelams laikaa no 3.08 liid 21.08 jo tas ir oficiaali atljauts...tomeer skatoties par peedeejo nedeelju...nu iipashi savelkot jostas vietu un pieklusinot lepnumu ar var.....
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
salaspils ir taalu... kaut kur pie riigas nevar?
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ja taisam pie Zakja tad es vereetu meegjinaat palikt pa nakti... kaut vai skapiii ieliist apsegties ar dzemperi un guleet... C'mon visi vilcienaa un uz salaspili!!!
-------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
jup piekritu tas butu jauki.....bet kura datuma tiesham??? gribetos zinat...
-------------------- |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
|
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Tātad, paņemam par bāzi 20. augustu ar turpinājumu 21. augustā.
Kas var(un grib) ierasties šajā laikā? Kas grib, bet tieši šajā laikā nevar? (šajā gadījumā lūdzu uzskaitīt, kad var) Tad, kad visi atsauksies, varēs pieņemt lēmumu. P.S. Es 20-21. varu. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Gribu un būšu.
![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
gribeeshu un buushu
![]() -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hmmmmmmmmmmmmmmmm...piesakaas briivpraatiigi man paliidzeet pirms un peec? ar paiku utt, ak jaa un veel.......hmmmm, man nav datora uz kura baudiit anime.....anybody?
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
ReD_FoXy |
![]()
|
Za4peed es vareetu atbraukt ar Zuzix'u pie tevis paaris stundas aatraak un paliidzeet sagatavot!!!
-------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
njus ja jau ta tad meiginashu un cerams bushu.....
-------------------- |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Jul 29 2005, 09:27) hmmmmmmmmmmmmmmmm...piesakaas briivpraatiigi man paliidzeet pirms un peec? ar paiku utt, ak jaa un veel.......hmmmm, man nav datora uz kura baudiit anime.....anybody? es savejo datoru paņemšu līdzi. BTW: kurš grib kopā ar mani uz pasākumu ar velosipēdu braukt? Ņemot vērā iepriekšējo pieredzi, ir paredzams, ka ceļš aizņmems ~2 stundas, tāpēc izbraucot 3 stundas pirms pasākuma sākuma visi velosipēdisti varētu vēl spēt arī sagatavoties palīdzēt. ![]() Note: lūdzu pārbaudiet savu velosipēdu tehnisko stāvokli pirms braukšanas un veiciet nepieciešamos remontdarbus ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Sarpcitu jāpadoma par tiem kuri gribētu aizbraukt, bet nezina kur za4pēdiņa dzīvo. Piemēram iepriekšēja satikšanās iepriekš norunata vietā.
-------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm, paceļ roku kas zin kur Zaķis dzīvo. *skatās apkārt*
Un satikties vajadzēs noteikti, pieņemu ka tā būs ierastāsrelaku vieta. -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Jul 29 2005, 12:44) emm, paceļ roku kas zin kur Zaķis dzīvo. *skatās apkārt* Un satikties vajadzēs noteikti, pieņemu ka tā būs ierastā strelaku vieta. Es pieņemu, ka mēs varētu sarunāt tādu variantu: 13:00 - velobraucēji satiekas pie Kongresa strūklakām un izbrauc no turienes 15:00 - vilcienisti (pārējie) satiekas pie stacijas pulksteņa un izbrauc no turienes 15:30 - abu grupu vadoņi ~10 minūtes pirms ierasšanās gala stacijā sazvanās ar Zaķi 15:40 - Zaķis iznāk pretī līdz gala stacijai vai citam sarunātam orientierim, ņemot vērā abu ceļojošo grupējumu relatīvo laika starpības intervālu 16:00 - semioficiālais sākums nākošās dienas 12.00 - semioficiālās beigas ![]() Vai kādu skaitli vajag pielabot? Zaķi, cik minūtes kājām ejot ir no dzelzsceļa stacijas līdz tavām mājām? -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:20 |