![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
QUOTE(sipps @ Oct 25 2005, 18:46) kapec tie kas dzer ir tie sliktie, tie kas nedzer labie? tikai balts un melns? ka reiz teica kads gudrs cilveks " ka var uzticeties cilvekam kurs kategoriski nelieto alkoholu? " nu un kaa var!? ...es piem neiebraucu ko tu ar to domaaji! ![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 25 2005, 00:36) Tikpat liela kljuuda ir 1-2 kursaa nestraadaat, bet speeleet quake vai anime lupiit cauraam dienaam, vai taisiit 4 filmu maratonus katru nakti meenesi peec kaartas. Abos gadiijumos tieshi tas pats, tikai straadaashanas gadiijumaa tev peekshnji paraadaas nauda video kartei un peekshnji naak praataa taadas slimas idejas kaa nomainiit cauras dreebes pret jaunaam. Nestrādājot maksā stipendiju (kaut kāda nauda ir) un ir vairāk brīva laika skatīties anime. ![]() Es nedzeru!!! Kas gan var būt garšīgāks par kumelīšu tēju! ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Da labi! Neuzskatu sevi par lielu alkohola lietotāju, bet dažreiz sanāk iedzert pa kādai sidra pudelītei. Bet tas tā, diezgan reti...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
eu, var saakt taisiit arii taadu pollu: kas tev no eedieniem vislabaak garsho, kaa tu gjeerbies,kura ir tava miiljaakaa kraasa utt.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Margarita=super!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Kikumi |
![]()
|
Ir tāds kokteilis, ko dēvē par Margaritu... Kaut kad sen atpakaļ dzēru, likās diezgan labs... Kaut kad būs atkal jāiemēģina...
-------------------- Go and die, please.
|
Kikumi |
![]()
|
QUOTE(direktors @ Oct 25 2005, 22:20) no kaa ta shams sastaav, ja nav nosleepums? neesmu tik zinošs pa tiem kokteiļiem.. bbaaros parasti alus, martini.. Njā, es arī īsti nezinu... ![]() -------------------- Go and die, please.
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Oct 25 2005, 22:22) QUOTE(direktors @ Oct 25 2005, 22:20) no kaa ta shams sastaav, ja nav nosleepums? neesmu tik zinošs pa tiem kokteiļiem.. bbaaros parasti alus, martini.. Njā, es arī īsti nezinu... ![]() margarita sastav no tekilas, laima, citrona sulas un sals... tas viss ja vajag proporcijas ari varu pteikt.... ![]() starpcitu dievinu margaritu aaaa nju ja un MEJITO ari labs.... njam njam piparmetra... (bacardi,sprite, laims , piparmetras lapinjas) ![]() ja vajag zinat kadas sastavdaljas kadiem kokteljiem tad droshi prasiet gan jau palidzeshu ka vareshu... ![]() ![]() -------------------- |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(aigarius @ Oct 25 2005, 22:49) piekritu.... bet mums latvijas baros un restoranos izmanto laimu un cironu, bet ma glazes malinjam uzsmere sali, lai to nolaizitu no glazes... ![]() -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(direktors @ Oct 25 2005, 22:12) labie ir visaadi snjaba kokteilji.. taadi kas ir ar garshu normaalu.. piem. snjabis + red bull, vai aabolu sula ar graadiem.. ![]() Ermm..... kokteiļi? Zin tādus ''samokrutus'' es gan neatļaautos saukt par kokteiļiem. Nekad nevar zinat kas iznāks un kadas bus sekas. -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Es skaitos pie nedzerošo klases XDD bet tas nenozimee ka es nekad neesmu dzeris...
Jau kadu otro gadu, ne piliena alkohola neesmu ņemis mute ![]() Dzeru paarsvaraa sulas un teeju ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
wow, nedzeraju gandriz tik pat daudz ka dzeraju, progress
![]() nu ja, es jau ari pie nedzerajiem ![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Priekšroku dodu visim ar kolu un ledu... un varbūt kādu saldētu ogu klāt, piemēram - ķirsi. AK!
-------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 17:20 |