![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Niks @ Oct 28 2005, 17:26) Ja vien viņš nav retardēts, diezko neapgrūtinās, turklāt tad viņš var sākt apzināti taisīt sūdus forumā, tāpēc viņam diezvai apniks. Ja vien vinjsh nav profesionaals banu sanjeemeejs, tad vinjam IP nomainja sagaadaas chakaru (tas gan no provaidera atkariigs, jaa...). Ja cilveekam nekas cits dziivee nav, kur savu laiku iegruuzt, kaa otaku forums, vai arii vinjsh ir cilveeks ar iipashu tieksmi apvainoties, sariebt un "uzeesties", tad vinjsh veltiis savas dziives laiku, lai atriebtos riebekljiem, kas vinju izbanoja. Bet shaadi gadiijumi ir reti. Pie tam, varbuut vinjam tagad jaaiet caur proxy (kas ir neforshi), taapeec vinjsh paluugs atbanoshanu un buus praatiigs - kaa nekaa vinjam dziivee forums svariigs. Bet, ja vinjam shis forums neko nenoziimee, tad visdriizaak vinjsh piekaasiis un aizmirsiis par shaada foruma eksistenci vispaar peec bana. Prakse raada, ka bani ir efektiivi. Tam jaabuut iipasham gadiijumam, lai kaads saaktu s..meeslus vaariit. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Vajag tos warnus publiski. Citādi baigā jēga. Es redzu, ka es emsu spameris, bet citi nē. Ta nevar ievērot, ar ko drīxt, ar ko nedrīxt sapīties.
Nu un, ka man 10% warninga. Man dotu otro iespēju, es taapt to psotu būtu uzraxtījusi. XD Vienīgā sāpe man no tā - ALK visu laiku ņirgājas, ka viņiem nevienam neesot warning, bet man, Kaigan Valdei, esot. -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 29 2005, 17:47) Nu un, ka man 10% warninga. Man dotu otro iespēju, es taapt to psotu būtu uzraxtījusi. XD Vienīgā sāpe man no tā - ALK visu laiku ņirgājas, ka viņiem nevienam neesot warning, bet man, Kaigan Valdei, esot. man ar warni nau gadiijushies ;> /me pokes chibi P.S. nedaudz interesanti .. _KAS_ taads ir postu skaitaa (ko, cik sapratu, warni samazina?). nu nespeeju iedomaaties tajaa neko staipaamu citu priekshaa :/ kaa tas dazhus var uztraukt / kaapeec dazhiem warnu sisteema var dereet kaa sods / pedagogjisks-modereejoshs liidzeklis ir aarpus manai saprashanai. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nujaa es arii paspeeju nopelniit savus 10 procentus, bet to ka man kkaadus postus nonjeema pat nepamaniiju.
![]() vispaar warn ir diezgan audzinosha lieta kam ruup dzeesto postu shaits un kvadraatinju daudzums zem ava. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Oct 29 2005, 19:05) ... vispaar warn ir diezgan audzinosha lieta kam ruup dzeesto postu shaits un kvadraatinju daudzums zem ava. kvadraatinji? ;> kameer nemineeji, tikmeer nepieveersu uzmaniibu. ne mazaakaas nojeegas - ko simbolizee / ne mazaakaas veeleeshanas uzzinaat. par postu skaitu .. as far as it's above 100, why should it matter?, 100 imho aptuveni vareetu noziimeet, ka neesi pilniigs njuubs konkreetajaa forumaa, un daudzmaz esi paziistams ar konkreeto "virtuvi" ;> - vai no postu skaita kaads tieshaam domaa objektiivi kaadu veerteet? piem. kaads mazruniigs cilveeks ar saturiigiem / interesantiem, lai gan retiem, postiem vareetu buut konkreetaa comunity cieniitaaks/atpaziitaaks par daudziem vairaaku tuukstoshu postu iipashniekiem .. a info pie avatara .. imho driizaak extra info no profaila, kaa location, ir noderiigaaka nekaa kvadraatinji/postu skaits ;> |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nu tieshi taa, church es tev shajaa zinjaa piekriitu, bet atrodas arii taadi kadri kas tos kvadraatinjus " kolekcionee". tam jau arii daljeeji ir domaata warn sisteema, lai apkarotu shos tuksha uudens leejeejus.
|
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
QUOTE(Niks @ Oct 28 2005, 18:16) QUOTE(Fatalis @ Oct 28 2005, 16:18) Man ir 40% un warns par "lamuvārdu" sūtīšanu PM, kas pats par sevi ir absurds, jo uz privāto saraksti foruma noteikumi nevar attiekties, tā pat nav foruma daļa un nevienam netraucē. Protams, ka kādu traucē. Ja tevi netraucē tas, ka tevi lamā, padod ziņu, labprāt tevi nolamāšu. P.S. ShinChan, IP var nomainīt, cookies "apēst", brauzera identifikātoru izmainīt, tāpēc banošana nelīdzēs. Jārunā ar viņa provu, lai tas viņam liedz piekļuvi domēnam otaku.lv, taču arī tik drakonisks risinājums nav 100% efektīvs (neviens nav, turklāt katrs gadījums jāskata atsevišķi, un katram būs savs labākais risinājums). Lamā, ja vēlies, man būtu vienalga. Kas tas par stulbumu par pieejas liegšanu domēnam? Vienīgais, ko var izdarīt, ir nobanot subnetu, provaideris nekādu pieeju domēnam nevar noņemt. Beidz fantazēt. -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Oct 30 2005, 00:38) bet atrodas arii taadi kadri kas tos kvadraatinjus " kolekcionee". tam jau arii daljeeji ir domaata warn sisteema, lai apkarotu shos tuksha uudens leejeejus. es esmu sho "kvadraatinju" kolekcioneetajs, mana dziives jeega ir postu skaits ( nejautaajiet, es pats nezinu kapeec ). Warn man pagaidaam nav, nezinu es postoju spama deelj, bet vienmeer sanaak iepostot ar jeegu ![]() ![]() Un luudzu vai nevar izdariit taa lai redz cik, kuram ir warni???? ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
|
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Vai kādam ir nojausma, kas ir weirdo grupa?
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Pag, un tāpēc, ka es esmu weirdo, es nevarēšu taisīt filozofiskās pārdomas? ejiet tak jūs visi...tik tapē, ka es aizstāvu starpforumu mieru, un netaisos sist kurbijkurni, jūs te mani uzreiz šitā...
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
tikai mieru... tiek veidots topic kur tas viss arī tiks paskaidrots....
-------------------- |
GoldLeader |
![]()
|
NU bāāāāc! Man vajag pollus taisīt! Varat man tās crappy pm vispār nedot, bet pollus taisīt man vajag!
Reply With Quote |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 20:24) Pag, un tāpēc, ka es esmu weirdo, es nevarēšu taisīt filozofiskās pārdomas? ejiet tak jūs visi...tik tapē, ka es aizstāvu starpforumu mieru, un netaisos sist kurbijkurni, jūs te mani uzreiz šitā... Ja tavas filosofiskās pārdomas būs pašreizējā līmeni, tad paldies par kūkām, iztiksim bez tām. Pie mums parasti topiku veidotāji pacenšas kaut ko arī iepostot, nevis sēdēt malā un berzējot rociņas vērot, cik lielu ūdeni pārējie paspēs saliet pirms topiku aizklapēs ciet par pilnīgu novirzīšanos no sākotnējā temata. Par kādu starpforumu mieru tu uztraucies? Ja neesi pamanījis, tad visiem daudz maz domājošiem cilvēkiem šajā forumā ir pilnīgi vienalga, kas notiek Tur. Problēmas sākas tad, kad kāds no Turienes kaut ko ir padzirdējis par Šeit notiekošo un Šeit notiekošais viņam nav paticis, atbizo uz otaku.lv un sāk aizstāvēt savus "principus". -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:14 |