![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Izskatās, ka festā nebūs ne hentai, ne ecchi vai kaut kas tāds!!!
Vai tas nozīmē, ka palīdzība festa rīkošanā tika prasīta Japānas vēstniecībai? |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Abonementus var iegādāties pie Ha-san'a. Viņš gaidīs pirmdien pie LEO no 18:00 - 19:00. Tie kas nopirks tagad varēs izvēlēties vietas, kas pirks vēlāk, tādas priekšrocības vairs nebūs.
-------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Nuin @ Oct 28 2005, 12:50) Abonementus var iegādāties pie Ha-san'a. Viņš gaidīs pirmdien pie LEO no 18:00 - 19:00. Tie kas nopirks tagad varēs izvēlēties vietas, kas pirks vēlāk, tādas priekšrocības vairs nebūs. Huh... varbūt vari pateikt kur tāds LEO atrodās? A drīkst kādu sūtīt pakaļ lai nopērk? Pats jau diezi vai tikšu..... -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kuru pirmdienu? Vēlams raxtīt datumus un adreses.
-------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
31. oktobrī no 18:00 - 19:00.
LEO atrodas Kr. Valdemāra 17a, pretī mākslas muzejam. -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mans piesakās tautu aizvest līdz Leo, teiksim 18:00 varētu satikties pie katedrāles, un es aizvedīšu tālāk.
![]() -------------------- ![]() |
TRoTiLs |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 12-August 05 ![]() |
eee kaads no jums negrib kosplejot Tekkenistus, vareetu uztaisiit Tekken grupu... es meeginaashu buut Hwoarang un Sepultura domaa buut Yoshumitsu
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Elektrauma |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 28-October 05 From: LV ![]() |
sounds like lots of fun
![]() -------------------- (\_/)
(0.0) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (><) to help him achieve world domination. |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 20 2005, 01:04) ... un naakamgad riikojam savu, ar saviem noteikumiem... ![]() bet vispaar jau tomeer naakas piekrist ETM - lielaakaa dalja latvijas iedziivotaaju maak lasiit krieviski ljoti labi, parasti pat labaak kaa angliski. Ja agrāk lasīju tehnisko literatūru krieviski, tad tagad es to daru angliski. Un diemžēl nelasu es krieviski tik raiti kā angliski. Starpcitu, gribēju zināt, vai festā būs kaut kāds merchandise, like manga un stuff? |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(TRoTiLs @ Oct 29 2005, 12:45) Yume jau cosplayoja Juliju no Tekkena. Tikai Yumei bail, ka vinja nosals ja to pashu tērpu vilks novebra beigās. Kautgan, visu var sarunāt. -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Elektrauma @ Oct 29 2005, 16:39) ofcourse! me visu shito palasiijaas un konstateeja ka ies uz anime festu. bet cosplay'ot gan mans negrasas. ir viens miisuss- vel jaaagaida!!! DAMN! ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
TRoTiLs |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 12-August 05 ![]() |
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
uz shito varrbuut aizieshu
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 11:48 |