![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
rozaa cepure un apakshbikses uzvilktas pa virsu dzhinsaam. + opcionaali ar luupu kraasu uzvilkts rinjkjis ap vienu aci.
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
nee, apakshbikses labaak vilkt uz galvas...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Tie kas ir naakushi uz tusiem (visu gadu laikaa kameer ir bijusi nepieciesamiiba ar kadu uzturet sakarus ne tikai caur netu bet arii privaati) lielaako dalju aktiivo otakieshu jau taapat pazist sejaa... un probleemas atpaziit uz ielas nav... nez vai kaadas uzliimes ar vaardiem "otaku" buutu vajadziigas... ja man buutu kaut kur kaada uzliime ar uzraxtu "otaku" tad pirmam kaartaam es to uztvertu kaa apvainojumu un tad jau taalaak kaa stila bojashanas paziimi utt...
ir tikai viens ieteikums.. giribi jaunus pazinjas un lai tevi paziist otaku arii sejaa - jaaiet uz tusiem... pagaidaam nevienu tur dikti stipri nesit... un cik atceros tad leilaakaa dalja nekozj arii( lai gan vienam otram es pati esu iekodusi... bet tas taa..) |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man gan liekas, ka es izmantošu Church metodi..
![]() Bet, kad vilkšu svārkus, tad apenes vnk plivināšu rokā kā karodziņu.. ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sushi @ Apr 19 2006, 22:43) Turu pie vaarda un gatavoju fotoaparaatu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(lastguru @ Apr 19 2006, 22:23) nee, apakshbikses labaak vilkt uz galvas... lol es pagaju6ajaa vasaraa taa izdariju xDDD Neprasi kapeec.... ![]() Un pilniigi piekritu Lijai, ja biji uz tusa tad tevi toch paziis ,))))) -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Runājot par tusiem.... sen neviens nav bijis... bet arī ja grib iepazīties ar otakiešiem ļoti bieži tādus var atrast sestdienās jukatanā. Bet manuprāt pazīšanās zīmes tiešām nav vajadzīgas... ja arī izdalīs kkādas uzlīmītes ar uzrakstu otaku.lv vai tu taisies skriet klāt pie katra cilvēka un skatīties vai viņam kkur ir pielipināta uzlīmīte vai nav? un neko uzkrītošāku šaubos ka kāds taisās neesāt... galvā uzmauktu konusa cepuri ar rozā karodziņu otaku.lv...
![]() -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Piekriitu tiem, kam liekas, ka ideja ir muljkjiiga...
Arii, ja tu piemeram satiksi kaadu no otaku, ko agraak dziivee neesi redzeejis, padomaa, vai tieshaam tev buus ar vinju par ko parunaat ? takaa nedaudz bezjeedziigi ar sanaak... bernishkjiigi protams ar... tomer atbalstu kai ideju - iemest kaadam no otaku, ja satiec vinju uz ielas (vienmer paticis meetaaties ar smagiem priekshmetiem) -------------------- Positive black.
![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu vispār krutums šei valda....viena liela pazīšanās zīme ir nopirk speciāli taisītas apakšbikses ar iedruku"otaku", un pagaidām piekrītu apakšbikšu plivināšanai un rozā cepurītēm..
![]() ![]() P.SMeitenes uz ielas plivinās ar stringām un džeki ar savām biksēm, uzreiz atpazīs, ticiet man! ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
OMG, nu gan Jums tauta idejas...
![]() ![]() Mjā, es nedomāju, ka dikti vajadzīga ideja. Tas tad noder tiem biedriem, kuri nav pazīstami savā starpā, piem, ieraugi pazīšanās zīmi un uzreiz ziji, ka savējais... -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Un ar ko otaku sabiedriiba ir "saveejaa"? Gribi teikt ka jebkursh kas pieregojas shaja forumaa un pielipina sev bljembu uz pieres uzreiz tev buus labaakais draugs? Iesaku paarveerteet kriteerijus, ja ta tieshaam ir.
Cilveeki ir pietiekoshi atskjiriigi, neskatoties ka viniem viena no daudzajaam intereseem sakriit. Var jau, protams, diskuteet ka iisteni otaku tomeer ir ar smagaam intereseem konkreetajaa jomaa, taadeelj savaa zinjaa tuvaaki, bet es pat 20% no sheit apgrozoshaas un tusos klaatesoshaas publikas nevaru piedeeveet padziljinaatas intereses par sho jomu. Protams, par atskeites punktu izmantoju pats sevi. Nav labi? Nav labi, zinu. Zinu pat kaapeec nav labi: pats neesmu kompetets spriest par to vai manas intereses ir vai nav padziljinaatas. Bet lieta taada, ka pat ja nav, tad es ne paarak kljuudos, sakot ka daudziem taa arii nepiemiit, zinot ka man interese vareetu buut lielaaka. Protams, var gadiities ka es esmu uuber friiks, kas ne tik uuber friikus vispaar neuzskata par ieveeriibas cieniigiem, bet esmu redzeejis jauku videomateriaalu, kuru baudiiju divas reizes, abas pateicoties edg, kur paraadiits ka man veel ir kur "augt". Ko es ar to gribu teikt? Nu varbuut ka to, ka neredzu jeegu kaadaam atpaziishanas ziimeem konkreetajaa situaacijaa. Protams, taas vareetu buut aktuaalas, ja buutu reala nepiecieshamiiba atpaziit citus "biedrus", neskatties uz to, ka neesat dziivee tikushies. Shaada situaacija vareetu buut aktuaala, ja anime buutu uztverams kaa dziivesveids, vai vismaz kaa primaaaraas, apspiedoshaas intereses. Es pat ar pirkstu varu iebakstiit uz cilveekiem kas ne tuvu nav atbilstoshi shim kriteerijam, bet periodiski satiekas kopaa itkaa otaku tusos. Es gribeetu godiigi zinaat cik biezhi un dzilji pasaakumos teejas naminjaa tik tieshaam tiek apspriests anime. Tur savaacas kopaa cilveeki kas apspriezh ljoti daudzas jomas, no kaa var izsecinaat ka cilveekiem kas tur vacas ir dudzas kopeejas intereses. Jaa, taas nav kopeeejas "pilnos komplektos", jeb katram cilveekam piemiit katra interese no katra no paareejiem vcilveekiem (logjiski sadalot peedeejo fraazi buus skaidraak, nekaa lasot to kaa valodas izteicienu), un tieshi taapeec vienmeer ir atdalijushies vairaaki bari kas vaaraas savaa iekshienee un reti izraada interesi par citiem bariem. Pilniigi normala paraadiiba. Taatad visu sho cilveeku kopumu, lai kaa arii neliktos saakumaa, nevar apluukot kaa vienotu. Jaa, vinjeim atbilst tas ka vinji ir otaku.lv forumaa un varbuut intereseejas par animi (jaa, varbuut), bet ar to jau vien nepietiek. Taatad savelkot kopaa galus un jemot veeraa arii pieprieksh iepostojosho cilveeku viedokljus nonaakam pie shaada te sarakstinjna attieciibaa uz paziishanaas ziimeem (atljaaos sakaartot peec saviem uzskatiem atkariibaa uz svariigumu): 1) Otaku.lv sabiedriiba nav klasificeejama kaa vienota pietiekoshaa liimenii. 2) Nav jeegas. Pilniigi bezjeedziigi, jo taas neko nedos, ja neesi paziistams ar cilveeku vispaar. 3) Izskatiisies pietiekoshi stulbi. Sheit arii attiecinaami stila garushanas argumenti. (sho negribeetu saukt par punktu pat) Tas ir vienkaarshi berniskjiigi. Tagad es gribeetu dzirdeeti idejas autora argumentus par labu atpaziishanas ziimju ievieshanai, tai skaitaa labumus ko taas dos. -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Winry @ Apr 20 2006, 13:43) Nu vispār krutums šei valda....viena liela pazīšanās zīme ir nopirk speciāli taisītas apakšbikses ar iedruku"otaku" Un shiis apakshbikses velk kaajaas un, kad ierauga kaadu no otaku.lv, tad pacelj svaarkus, lai paraadiitu iedruku "otaku". Vispaar es balsoju, ka tas attiecas tikai uz meiteneem, pie tam, labaak nevis uzrakstiit otaku, bet ichigo pantsu a.k.a. uz apeneem saziimeetas zemenes. Zeenu pienaakums ir nosebleed. Zinu, ka mums, latvieshiem, nav nosebleeding skillu kaa japaanjiem, bet var, piemeeram, iesist sev pats pa degunu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Edg, tavs posts bija labs! Uzreiz ienāk prātā anime ainiņa, kā meitene iet pa ielu, ar aizdomīgu skatienu paskatās uz vienu zēnu, paceļ svārkus, zēnam sāk asiņot deguns (vai viņš sev iemauc, lai sāktu asiņot (vēl labāk- kāds random garāmgājējs pēkšņi iemauc)).. tātad zēns ierauga uzrakstiņu uz apenēm Ichigo pantsu.. pieiet klāt un sasveicinās: Konnichiwa otaku!
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
vai ar kaut ko imiteejoshu asinis neies krastaa? ketchupu or smth.
|
Storm |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Mans vidoklis par to "paziishanaas ziimi" ir taads, ka wajag kaadam uznjeemiigam cilveekam(piem. posta autoram
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 15:48 |