![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
pirmais darbs kas ziimeets paintaa.... naw veel izkraasoc... ![]() pat tīri smuki ![]() tas pieder pie lietas! es arī domāju, ka smuki; paintā sanāk labāk kā uz papīra(tas ir domāts vispārīgi). jo paintā var baigi labi izlabot ^^ smuki, smuki. nu protams, ka tas piederas pie lietas! ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
pirmais darbs kas ziimeets paintaa.... naw veel izkraasoc... ![]() pat tīri smuki ![]() tas pieder pie lietas! es arī domāju, ka smuki; paintā sanāk labāk kā uz papīra(tas ir domāts vispārīgi). jo paintā var baigi labi izlabot ^^ smuki, smuki. nu protams, ka tas piederas pie lietas! ![]() es jau arii nesmu meitene.... tapeec jau man sanaak lieli... ![]() -------------------- ![]() |
Storm |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
hmmm... loti lieli, ja taa wareetu teikt..., bet tas jaw noteikti tikai progress XD
This post has been edited by Storm: Sep 23 2006, 16:44 -------------------- skills of a snail
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
nu labi... es nemaaku eenot... datoraa...
![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Skaisti!!Kā man patīk atspīdumi un it īpaši uz krūtīm.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cilveeks |
![]()
|
Skaisti!!Kā man patīk atspīdumi un it īpaši uz krūtīm. ![]() ziimeet varbuut... eenot gan ne... ![]() -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
pirmais darbs kas ziimeets paintaa.... naw veel izkraasoc... ![]() pat tīri smuki ![]() tas pieder pie lietas! es arī domāju, ka smuki; paintā sanāk labāk kā uz papīra(tas ir domāts vispārīgi). jo paintā var baigi labi izlabot ^^ smuki, smuki. nu protams, ka tas piederas pie lietas! ![]() es jau arii nesmu meitene.... tapeec jau man sanaak lieli... ![]() bā-āāc! es uzrakstīju ar kļūdām ![]() es gribēju teikt, ka `lai gan esmu meitene` šitā uzrakstīt XDD un ēnas tu vēlāk iemācīsies. Es sāku ēnot tikai pēc 4 mēnešu ilgas zīmēšanas bez ēnām ![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
vienīgi krūšu līnijas džempera starpā nesakrīt ar pārējām... vai, kur es skatos...bet tā viss ok. varēja vienīgi fonam kko.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
vienīgi krūšu līnijas džempera starpā nesakrīt ar pārējām... vai, kur es skatos...bet tā viss ok. varēja vienīgi fonam kko. buus labi ar kruutiim.. un fonam ar kko uzmochiishu.... ![]() QUOTE un ēnas tu vēlāk iemācīsies. Es sāku ēnot tikai pēc 4 mēnešu ilgas zīmēšanas bez ēnām ![]() ![]() nejau tur probleema... es vienkaarshi ar photoshopu nemaaku riikoties... un man ir kkaada debiila versija... ![]() ![]() This post has been edited by Cilveeks: Sep 24 2006, 20:58 -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
uzmochiiju veel divas bildes.. spriezhat pashi...
![]() taatad taa.. shitaa un veel shitaa un tas arii pagaidaam visss.... ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
pirmais man patiik, otrais ir galiigi garaam. piedod XD
-------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
pirmais man patiik, otrais ir galiigi garaam. piedod XD tas mosh tapeec ka nav eenots... es vinju vispaar taisos kraasot.... kkad... peec meenesha varbuut.... a mosh aatraak... ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, ja galva krīt pa labi, gaļascirvīša asmenim jābūt pa kreisi. citādāk vnk nevar nogriezt galvu.
pirmajā - tikai pēc laba laika varēju iedomāties, ka tas ir snovs. sākumā domāju, ka gara šalle, vai viņš ar dvieli aizsedz savas (nez no kurienes uzradušās) krūtis. ja tu kādreiz esi snovojis, tev jau nu vajadzētu zināt, ka tas ir mazāks nekā tavā zīmējumā. nu, ja vien tu neesi galīgs chibi... -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]() ![]()
|
nu, ja galva krīt pa labi, gaļascirvīša asmenim jābūt pa kreisi. citādāk vnk nevar nogriezt galvu. pirmajā - tikai pēc laba laika varēju iedomāties, ka tas ir snovs. sākumā domāju, ka gara šalle, vai viņš ar dvieli aizsedz savas (nez no kurienes uzradušās) krūtis. ja tu kādreiz esi snovojis, tev jau nu vajadzētu zināt, ka tas ir mazāks nekā tavā zīmējumā. nu, ja vien tu neesi galīgs chibi... ko tu d***... mans snows man ir liidz zodam(vismaz kaadreiz bija ![]() ![]() un kapeec nez no kurienes uzradushaas!? This post has been edited by Cilveeks: Sep 25 2006, 19:17 -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
1.majā viss ir ideāli, ļoti patīk ēnu spēles, vienīgais - rokas, galva un snovbords . Galva ir par mazu, plaukstas un pleci - nu ārprāts, bet snovbõards - nav telpisks un ir nedaudz par īsu.
Otrajā arī ir gandrīz viss tas pats. tikai vēl ir kājas klāt. Bet nu, ja lababāk pacentīsies (u nes zinu, ka esi jau varenlabi centies, tā tik turpināt!), UN ja labi GRIBĒSI, tev iznāks ĻOTI skaisti darbi! This post has been edited by Kate: Sep 25 2006, 20:34 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 15:43 |