![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
džekene ar spārniem ir vislabākā, tas toč, nē, vislabākie ir spārni. un džekenei ar cirvīti vislabākās ir acis. kājas tiešām ir tavs klupšanas akmens, bet tur vnk jātrenējas (vai jums neliekas, ka es atkārtojos, jo šito es iesaku gandrīz visiem jaunajiem gurķiem). un džekam man patīk presīte. bet krāsainais zīmējums izskatās kā Planētas L reklāma tv... gome. tu skatījies tos pēdējos ? ![]() Kāds te pārskatījies reklāmas.. ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es parasti neņemu galvā tādus izteicienus, kādi ir Tev, Red_Foxy,man ir visai veselīga attieksme uz citu cilvēku domām un personīgajiem viedokļiem, ko nevarētu teikt par Tevi. Ja tu nespēj pieņemt, ka man liekas savādāk, tad kāpēc Tu ned_rs visiem pēc kārtas? daudzu viedokļi teiten atšķiras...have a nice day.
Kate, gaidu jaunus cepumus. ![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
es parasti neņemu galvā tādus izteicienus, kādi ir Tev, Red_Foxy,man ir visai veselīga attieksme uz citu cilvēku domām un personīgajiem viedokļiem, ko nevarētu teikt par Tevi. Ja tu nespēj pieņemt, ka man liekas savādāk, tad kāpēc Tu ned_rs visiem pēc kārtas? daudzu viedokļi teiten atšķiras...have a nice day. OMG... te iet offtopikaa ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
Un tagad paskatīsimies uz maniem photošop skiliem
![]() ![]() (šodien uztaisīju) ![]() (kjūtīgais ^^, BET sen ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pirmais ir pat ļoti labs, man pat seja patīk, bet kkas ar krūtīm nav kārtībā. varbūt man tā vnk liekas visos zīmējumos...nezinu. otrais tiešām ir kjutijs, tikai viņu pašu vajadzēja krāsot citā virzienā, nedaudz saplūst ar fonu.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kate |
![]()
|
pirmais ir pat ļoti labs, man pat seja patīk, bet kkas ar krūtīm nav kārtībā. varbūt man tā vnk liekas visos zīmējumos...nezinu. otrais tiešām ir kjutijs, tikai viņu pašu vajadzēja krāsot citā virzienā, nedaudz saplūst ar fonu. nu KĀ JAU LIELĀKAJAI DAĻAI jauno gurķu ( ![]() ![]() un saplūst viņš ar fonu, jo viņš ir `sea monster`s ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Kate: Sep 28 2006, 15:55 |
Kate |
![]()
|
Par cik NEVIENS nekomentē..
![]() ![]() |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Ar peli?
-------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Kate |
![]()
|
|
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
cītīgi mācīsies un daudz zīmēsi - sanāks ui, ku labāk^^D mazliet stīvi cilvēciņi( manuprāt) bilžukos..1lieta gan riktīgi lab sanāk- tie spārni no ''svīkām, moš pamēģini atrast savu odziņu un paeksperimentā ar švīkām?
bet jebkurā gadījumā- ir ok:D -------------------- ![]() |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
padoms: lai linijas butu taisnas izmanto pen tool
![]() Puukis no #20 posta rulzz! -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
kahi |
![]()
|
pēdējā patīk nagi panākts kruts spīduma efekts. prieks skatīties.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kate |
![]()
|
pen tool ir kurš?
![]() ![]() izmeiģināju jaunu tehniku ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 18:17 |