Te vēl kāds mēdz ieklīst? |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
Te vēl kāds mēdz ieklīst? |
Isabel Carmin fon Edelhain |
Feb 15 2022, 18:11
|
Satsujin Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow |
Ar plānošanu izskatās, ka būs 20 gadus vēlāk
Kā ietas? -------------------- |
Seven_of_zero |
Apr 30 2022, 20:20
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga |
Paroles paroles...Un manai prombūtnei vistiešākais vaininieks ir pats ROZE!!!! ņefig vajadzēja ieminēties par EVE online. pats nepiedodamākais no viņa pusses bija izmantot darba bonusus un pieslēgt sev bizznesa optisko kanālu, Dēļ tā mani no izmeta no Goonswarm.
Oh Sveiki sen neredzētie.. -------------------- There is nothing imposible.
|
animeec |
Apr 30 2022, 23:51
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 |
es pēc 15 gadi atminēju paroli kā iet, kāds vēl skatās anime? man tā ne īpaši sanāk
|
animeec |
May 1 2022, 00:12
|
|
gramozeka |
May 1 2022, 01:52
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 8-July 05 |
Sveiciens visiem!
Dzīvi veseli ceru un sasniegti vairāki mērķi visiem, kurus iecerējāt! @animeec gan jau kaut ko skatās kurš mazāk, kurš vairāk. Es piemēram skatos praktiski visu, kas iznāk no jaunumiem. No spēlēm: Genšin Impact, Legue of Legends, The Paladins |
Seven_of_zero |
May 1 2022, 20:50
|
Nu ja jau te tomēr kāds ienāk... man tāds Priekšlikums uz mazu tusiņu ne tusiņu bet daytrips... No Bolderājas
Iesākumā betatest Promenādei un tālāk līdz Vārnukrogam Ar uzkāpšanu Baltajā kāpā un tālāk jau līdz Priedaines stacijai... Kādā no brīvdienām ja būs labs laiks... (viens es to 2.5 stundās parasti pieveicu) -------------------- There is nothing imposible.
|
animeec |
May 6 2022, 02:44
|
Pasākums nav no vieglajiem, būtu jānoskaidro, vai ir atsaucība uz šo pasākumu.
Bet tā ideja, protams, nav slikta. |
Seven_of_zero |
May 6 2022, 21:03
|
Nu te ir maršruta aptuvenais garums. Man tā ir tāda parasta sestdienas pastaiga...
-------------------- There is nothing imposible.
|
Tenma |
Feb 17 2024, 12:01
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
Eh, sāku domāt, ka, ja te ļautiņi sāktu atkal parādīties, būtu jauka vieta, kur ieklīst. Animes gan skatos diezgan reti, bet pēdējā laikā esmu nedaudz ieklīdusi Ķīnas un Korejas fantasy seriālos. Es it kā esmu lielajos soctīklos, kur viss, ko saki, tiek automātiski parādīts puspasaulei, nereti vēl ar īsto vārdu... Nepārtraukts flame war Pēdējā laikā aizvien vairāk no tā nogurstu.
-------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! |
Isabel Carmin fon Edelhain |
Feb 22 2024, 23:29
|
Satsujin Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow |
Āzija paliek Āzija
Es laikam arī iekritusi vietā ko sauca par korejiešu vebkomiksiem, bet lielākoties lasīt saturu ne tālāk iedziļināties lietās par un ap. Bet nu būšu labi dzīvība -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:06 |