Otakiešu dzeja. |
Otakiešu dzeja. |
Koneko |
Oct 26 2009, 21:35
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 |
2.Zema balss tukšumā skan.... Tā vēsta par dzīvi kas kādreiz bijusi.... Piedodiet man.... Par to ko darīju,par to ko darīšu un daru..... Par dzīvi ko dzīvoju un domām ko domāju.... Zema balss tukšumā skan... Tā vēsta par salauztu dvēseli kas nebūtībā san... Piedodiet par lēmumu kuru pieņemšu.. Ceru, ka saprotat to... Tu jūti, ka mute ciet azivērta... Bet sirds kliedz to visu ko vēlies... Zema balss tukšumā skan- tā vēsta par eņģeļiem kas raud... Kad eņģeļi raudās tad viss reiz bus pateikts... Kad eņģeļi raudās tad viss reiz būs piedots... Kad eņģeļi raudās labs cilvēks jau nebūs.... Kad eņģeļi raudās ziema būs klāt.. Ļoti patīk ^^ Skaisti un izjusti -------------------- |
Tenma |
Jan 8 2010, 16:57
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
gadījās pa ilgiem laikiem parakties veco dzejoļu krājumos, uzdūros šim. nolēmu iemest. iedvesma jau sen nav rādījusies
Ūdeņi (20.09.2005) pie kājām sīks strautiņš man čalo un saules atspulgu nes viņš skumjas tik tālu prom skalo, ka sajūtos dzīva es. un ūdens tik dzidrs, ka es vēlos ar sauju pasmelt un dzert... jau atkal es sapinos melos: es negribu sauli ķert - ir pazemē ūdeņi klusi un tumši, kas mani sauc: te dzīvot es piekususi, man saules gaismas par daudz es pazemes avotā drūmā, kur ūdens glāsmaini maigs tad vēršos kā debesjumā uz mūžiem man stāsies laiks un atļaušu kājas sev glāstīt tai straumei, kas neskarta plūst bez vārdiem man stāstus tos stāstīt, par saldsēriem sapņiem kas kļūst -------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! |
Sigfa |
Jan 26 2010, 22:11
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
Rīta kafija
Mosties, skaties, priecājies - jauna diena sākusies! Atver acis, piecelies, nozib mirklis - atminies, šodien jābūt tur un visur, nez kapēc tas mani attur. Atkal jāuztur būs bravado, vismaz fonā skan Gustavo, stabs, stabs, māja, māja, tā tak gluži mana nostāja! Kā jau pierasts - darbi kavējās, zinu, zinu, problēmas tās manējās. Tik vien to kā slinkot man gribās, pat rīmes meklēt izteicieniem ribās. Diena cauri, slāj tik mājās, ieej skaipā: "Kā tev klājās? Nākšu ciemos, paķeršu tik zaceni!" Ui, kā ievilkt gribas tev ar kaķeni. Tikko atvilcies no darba pierīgā, nē, vēl dažam vajag tevi ierindā! Nevar saprast, raudāt gribas man vai smiet, pafapo un miedz tik ciet. Kad nez šitais vienreiz beigsies? Apnicis ir man jau steigties! This post has been edited by Sigfa: Jan 26 2010, 22:21 |
Kikyou |
Feb 8 2010, 23:38
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Borshchsh
Kamdēļ gan tev tai dienā To uzmeklēt vajadzēja? Kamdēļ gan manu sapni šķēla patiesības tēja? Lai parauj tevi skārds! Kopš pirmā acumirkļa, Es domāju, šis vārds Ar eš un čē un eš. Bet pienāca tā diena Kad tu to uzmeklēji Kā gadījās, kā nē - bē, ō, er, eš, čē, ...un es... Nevis eš. Nevis eš un es, bet es... Kamdēļ gan sirsnes balss Skumjas ir tik spējas? Kamdēļ gan tev tai dienā To uzmeklēt vajadzēja? |
Shumins |
Feb 9 2010, 02:48
|
Unregistered |
Veltījums Fīreram (In Memory of Our Loved Ones - R.I.P. 1945)
Fīrers Pilns vēders kartupeļu pankūku Un dziesma laukā nāk. Atceros tos, kam nav paikas, Tos, kurus Āfrikas svelme plēš. Pieminu kritušos biedrus, Kā arī varenās kaujas. Šādos brīžos jūtos tik labi - Šķiet pats Fīrers soļo man līdzi... |
Tigra2 |
Feb 9 2010, 22:17
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
Lauku olas
Šodien bija skumja, Ka lauku olas tik zaķim Tomēr atnākot mājās Sapratu, arī man! Atplēsu vaļā paku, Pārsitu olu pušu Ieodu tās smaku Un, jā, svaiga! Uzmetu divas uz pannas Cepu pēc profesor-šeptes. Piemetu speķi. Un klausos kā čurkst. Gaidot paiku. Un izcepot ņukāju iekšā Un slavēju dabu svēto Ka radījusi tā olas! This post has been edited by Tigra2: Feb 19 2010, 01:43 -------------------- |
Arts |
Feb 11 2010, 18:47
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Bumbieru spārdītājs.
Kā mazs zīdainis jūrā, Ķepurojas pie neziņu buras. Nesaprot ko dara un kur atrodas. Dzīves dāvanas par sūdiem sauc, Pēc kaut kā neizprotama kauc. Citu rokās joprojām sten, Nejēga citus dzen. Bezsatura nāpslis pa mākoņiem plivinās, Tādu pakārt aiz kājām, lai spirinās. Nejēdz vienu darbu darīt, kad citu ķer, Šitas nesanāk, gudro kāpēc dzīve per. Nevajag mums te tādu krāmu, Kas te taisa lieku drāmu. Apburošs sākumā šķiti, Kaitinošs. Še vēl pliķis! Lecīgais ērms, dod mieru, Uzbūvēšu vēlvienu sienu. Ko tur sprēgā, ko Tu kasies. Salasi pekeles un lasies! -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:19 |