..., ... |
..., ... |
antuanete |
May 7 2008, 17:08
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 |
MEITENE DEJOJA SALSU... Meitene dejoja salsu uz jumta, Gaidot Ediju nakts tumsaa. Nezinot, ka nesajutiis vairs vinja elpu uz sava vaiga... Meitene dejoja salsu uz jumta, Gaidot vinju agraa riitausmaa. Stundas paartapa muuzhiibaa... Paklupa meitene, nokrita vaargumaa, Izdzisa uguns vinas skatienaa. Dziive skreeja gar aciim kaa lidojumaa, Kaa noietaas juudzes bezgaliibaa... Apkampa meiteni asie veeji, Ledainos svaarkos ieteerpti. Neskumsti meitene, bezgaliibu tachu Tu nenokaveeji... |
Shumins |
May 7 2008, 19:19
|
Unregistered |
Ja dzejoli sacerēji pati, tad izklausās okey
Tikai nevaiga veidot divus topic, un liekas dzejošana tāpat kā spamošana ir pie "offa"... |
ETM |
May 7 2008, 19:30
|
Very Old Fart Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt |
Es arii zinu nesakariigu dzejoli bez atskanjaam un ar iztruukstoshaam rindaa, vinjsh gan ir angliski!
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Roses are red, Violets are blue, I'll <censored> you with a rake. APLAUSUS!!!!!!1111onehundredeleven! nekad neesmu izpratis balto dzeju. This post has been edited by ETM: May 7 2008, 19:34 -------------------- Because i can!
|
GM |
May 7 2008, 20:13
|
Resident Alcoholic Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 |
Sūdīgu četrrindīšu brīvais mikrofons? Yes!!!
Mana artava: Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Dirsā caurums - svilpo gaiss, Pauti karājas kā maiss... But seriously - pirmajā postā lasāmā vājprāta autore ir pelnījusi tapt sodomizēta ar trulu, apaļu priekšmetu 70 cm diametrā. Es tiešām nevēlos būt tas, kas sagraus tavus sapņus, meitenīt (to vajadzētu darīt tavai mammai), bet pat Guntaram Račam ir lielāks dzejnieka talants. This post has been edited by GM: May 7 2008, 20:18 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
FuschichO |
May 7 2008, 21:41
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Čo za... labak iemāciet man, kā jāraksta spoiler teksti, tas būtu jēdzīgāk
-------------------- |
Sērfijs |
May 7 2008, 21:44
|
Shishaku Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 |
... neesi nu tik bargs, es domāju, ka ar 65,3 cm diametrā pietiktu. Anyhow... Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Raugos uz balto mēnesi-debesīs Un uz sārto asiņu peļķi Uz atvadu vēstuli Un mēness apspīdēto jūru Guļu šēit smiltīs Un galvā tikai viena doma skan Kāpēc? Tāpēc ka apnicis man, būt savādākam.. Pieceļos, iebrienu jūrā Sāļais ūdens dedzina rētas Arvien dziļāk un dziļāk... ...redzu gaismu tuneļa galā... -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Niks |
May 7 2008, 21:58
|
Lira member Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 |
*Piešķir Sērfijam dienas dzejnieka titulu, lai gan ETM ar savu variāciju daudz neatpaliek*
I know this might kinda shock you but they say that size doesn't matter. |
FuschichO |
May 7 2008, 22:06
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Te panesās kautkāds free-style battlz. Tad es arī:
Tramvajs Pa diviem liektiem stieņiem Kaut kāds lielgabarīta atkritums šļūc Var teikt- no dzelzs, ja tā pieņem, Jo ausīs it kā kondzervu bundža dūc Nu šļūc un šļūc No nekurienes uz nekurieni Nu kur tu šļūc, tāds sūds? Ko tu sūkā to nelaimīgo stieni? Ko tu bāzies man virsū Ar savām bezplakstiņu acīm? Re, tev taču kāds ir piesūcies dirsai Nabadziņš! Ko vēl es varu tev sacīt? Nu mierīgāk taču, konzervu bundža vecā! Cilvēki taču skatās Pārāk ātri velkas tava pakaļa vēsā He! Re, kur mana kāja pārbraukta kratās! Jāpārstāj dzert, citādi galva sāp This post has been edited by FuschichO: May 7 2008, 22:07 -------------------- |
antuanete |
May 8 2008, 00:58
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 |
GM man pat ar sadismu vairs nepaliidzees
shumin- dzejolis mans This post has been edited by antuanete: May 8 2008, 01:00 |
edg |
May 8 2008, 01:03
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Beidziet spamoties, Raiņi, Steidziet laboties, Citādi banošu visus! Vo! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
May 8 2008, 19:16
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
mana artava jaunajai latvju maakslinieku paaudzei.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER This post has been edited by Sigfa: May 8 2008, 19:16 |
Kikyou |
May 8 2008, 20:49
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Nu fui, būtu vismaz "afro" teicis.
|
zenofex |
May 8 2008, 21:22
|
Nausicaa fanboy Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav |
Pēdējā laika skarbākais pavediens, lol. Būtu man sūdīgāks garīgais, dzēstu.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Ayumi |
May 8 2008, 21:59
|
Kyuuketsuki Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
haha, labs, edg.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:11 |