![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ar plānošanu izskatās, ka būs 20 gadus vēlāk
![]() Kā ietas? -------------------- |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Paroles paroles...Un manai prombūtnei vistiešākais vaininieks ir pats ROZE!!!! ņefig vajadzēja ieminēties par EVE online. pats nepiedodamākais no viņa pusses bija izmantot darba bonusus un pieslēgt sev bizznesa optisko kanālu, Dēļ tā mani no izmeta no Goonswarm.
Oh Sveiki sen neredzētie.. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
es pēc 15 gadi atminēju paroli
![]() ![]() |
animeec |
![]()
|
|
gramozeka |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 8-July 05 ![]() |
Sveiciens visiem!
Dzīvi veseli ceru un sasniegti vairāki mērķi visiem, kurus iecerējāt! @animeec gan jau kaut ko skatās kurš mazāk, kurš vairāk. Es piemēram skatos praktiski visu, kas iznāk no jaunumiem. No spēlēm: Genšin Impact, Legue of Legends, The Paladins ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nu ja jau te tomēr kāds ienāk... man tāds Priekšlikums uz mazu tusiņu ne tusiņu bet daytrips... No Bolderājas
Iesākumā betatest Promenādei un tālāk līdz Vārnukrogam Ar uzkāpšanu Baltajā kāpā un tālāk jau līdz Priedaines stacijai... Kādā no brīvdienām ja būs labs laiks... (viens es to 2.5 stundās parasti pieveicu) -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
animeec |
![]()
|
Pasākums nav no vieglajiem, būtu jānoskaidro, vai ir atsaucība uz šo pasākumu.
![]() Bet tā ideja, protams, nav slikta. ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
Nu te ir maršruta aptuvenais garums. Man tā ir tāda parasta sestdienas pastaiga...
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Tenma |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Eh, sāku domāt, ka, ja te ļautiņi sāktu atkal parādīties, būtu jauka vieta, kur ieklīst. Animes gan skatos diezgan reti, bet pēdējā laikā esmu nedaudz ieklīdusi Ķīnas un Korejas fantasy seriālos. Es it kā esmu lielajos soctīklos, kur viss, ko saki, tiek automātiski parādīts puspasaulei, nereti vēl ar īsto vārdu... Nepārtraukts flame war
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Āzija paliek Āzija
![]() Es laikam arī iekritusi vietā ko sauca par korejiešu vebkomiksiem, bet lielākoties lasīt saturu ne tālāk iedziļināties lietās par un ap. Bet nu būšu labi dzīvība -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Es šeit ieklīdu tāpēc, ka photobucket sāka spamot par to, ka varu atgūt kontu, un uzreiz atcerējos, kādas bildes tur hostoju. Savus zīmējumus, lai tos liktu iekš otaku!
![]() Skatoties biedru sniegtajā argriezeniskajā saitē par maniem zīmējumiem kļuva tik silti ap sirsniņu. Šobrīd neticas, ka tik daudz cilvēki gan ļoti iedrošināja un citi ļoti skaidri norādīja uz uzlabojamo. Tādā reditā vispār neviens pat neuzklikšķinātu uz ierakstiem, bet šeit daudzi cits citu tik aktīvi atbalstīja. Un arī diezgan tieši bieži vien! Ehhh <3 Anime joprojām labprāt skatos, tikai mazāk un izvēlīgāk. Bieži vien puspajokam saku, Nu, manā laikā tā nevarēja, redzot, ka ik dienas Āzijas populārā kultūra pa druskai kļūst arvien pieejamāka. Tāpēc vairs neesmu spiesta printēt atsevišķas mangas lapas ar savu 3ls/nedēļā kabatas naudu, lai salipinātu kādu čapteri. ![]() Nozīmīgi ir tas, ka mans pēdējais (un pirmais) kosplejs bija Orihime 2005. vai 2006.gada anime festā kopā ar CO. Tā kā otaku nospiedumi manī vēl eksistē ![]() Nu, tad uz 2030.g. tējas namiņš, ja? ![]() This post has been edited by Tomoko: Jan 6 2025, 22:13 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 March 2025 - 04:31 |