Janota gara tārpi..., heyaa, cilvēki! Mostamies taču! |
Janota gara tārpi..., heyaa, cilvēki! Mostamies taču! |
Kima |
Aug 26 2005, 17:41
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< |
ha!Tas izskataas piemiiligi nevis baisi!
un tik un taaa, otrajaa ziimeejumaa...hmmm, kaut kas....shoreiz nav shkjiibs, bet shkjet tomeer proporcionaai nevisai pareiz, bet nejau augumaa, bet kaut kaadaas mazaas detaljaas...piem. rokas...un acis shkjiet ir pa tuvu... es tavainojos, ja tev nepatiik taada kritika, bet patieshaam gribaas ieraudziit laut ko labi no tevis, jo tu jau pieraadiiji, ka vari (ar 1. ziimeejumu), taapeec tagad es peikasiishos!!!! -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Janots |
Sep 6 2005, 17:23
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото |
nu vispaar es ar gribeeju lai cilveeki izsaaka savas domas un kritiku, lai es vareetu izlabot savas kluudas... thanks par visu!!!
nu tad arii jaunie ziimeejumi. Lineart & kas sanaaca beigu beigaas. Attached thumbnail(s) -------------------- А вот и плесень зацвела.... |
pinksakura |
Sep 6 2005, 17:37
|
Hentai-chan Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D |
fantastsiski zīmējumi...1postā 2 zīmējums man neīpaši patika acis....bet tā nav par ko piesieties...
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Janots |
Sep 7 2005, 16:41
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото |
Thanks!!! Lai gan man liekas ka kluudu ir vairaak. nez... nepatiik man savi ziimejumi kaut kaadi vini ir baigi plakani... un vel anime stils...
nu... pabeigts vinsh nav... un laikaam ar nebuus... I'm yellow alien!!! arii shodienas darbs. stundas garlaiciigas!!!!! -------------------- А вот и плесень зацвела.... |
yorsa-kun |
Sep 7 2005, 17:11
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! |
Tas gjiimitis ar to masku man patiik, un sanaak tev NORMALJAUSKAS^^Uj taa nav laikam maska WUPSI:P
-------------------- Cute little pervert ^^
|
AmnE |
Sep 7 2005, 20:00
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 |
gliishi, glishi, bet tikai tam citplaneetietim vinja kreisaa(no muusu puses labaa) kaaja taada diiwaina!! bet taa man jau baigi patiik!!
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Tigra2 |
Sep 8 2005, 19:22
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
Nesaprotu kā var uztaisīt tik smukus backgraundus, es tā nemāku.
-------------------- |
Janots |
Sep 12 2005, 14:50
|
un kaa jums shis? Taa vispaar ir tikai skice. Laiks : ar 10 min...
Dog Lady, lai gan par ko tik vinju neuzkatiija citi... -------------------- А вот и плесень зацвела.... |
aivvv |
Sep 12 2005, 15:15
|
weirdo Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans |
baigais respekt par to dzelteno citplaneetieti
tam bij krutaas peedas he he taccu poaareejie man kaukaa neaizkker ja neskaita to pirmo meiteni kad tu vinnai piekiki kraasas... -------------------- best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Janots |
Sep 16 2005, 20:32
|
-------------------- А вот и плесень зацвела.... |
yorsa-kun |
Sep 17 2005, 12:35
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! |
Tas peedejais laps neskatoties uz to ka kraasots ar ziimuli, sanaacis sameeraa pat pievilciigi.
-------------------- Cute little pervert ^^
|
Kagome |
Sep 17 2005, 15:26
|
Fire Rose Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates |
tev labi sanaacis peedeejais, kljuudas arii it kaa nemanu, taa tik turpini
-------------------- |
Tigra2 |
Sep 17 2005, 15:36
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
No visiem visskaistākais ir pēdējais, viņa ir kā aizsapņojusies.
-------------------- |
Janots |
Sep 20 2005, 16:33
|
sho es tomeer ar izkrasoju!
shis ir viens no maniem miiljakajiem darbiem! 100%nebus pabeigts... bet skice gan bija piemiliiga... -------------------- А вот и плесень зацвела.... |
Janots |
Oct 10 2005, 15:03
|
kaut kas lidzigs mangai... man liekas. ..
-------------------- А вот и плесень зацвела.... |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:34 |