Zīmējumi))), Daži mani zīmejumi... |
Zīmējumi))), Daži mani zīmejumi... |
Schuldig |
Mar 13 2005, 13:33
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 13-March 05 From: Riga |
Ceru, ka jums patiks)))
1. 2. 3. 4. 5. |
baseboalbatboy |
Mar 13 2005, 13:49
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 |
Baigi labie bet 4. zīmējums tāds jocīgs izskatās bez pieres (man vismaz tā izskatās).Galvenais turpināt iesākto
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Schuldig |
Mar 13 2005, 14:18
|
|
Kikumi |
Mar 13 2005, 15:13
|
Ecchi-san Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga |
Hmm, visi zīmējumi ir jauki, bet jāpiestrādā vēl ļoti. Ceturtajā zīmējumā cepure izskatās kaut kā jocīgi un piektajā zīmējumā, kam tā roka pieder un, kas tas ir tajā (tas asiņainais)? Bet visā visumā spriežot, bildes ir labas!
-------------------- Go and die, please.
|
SmartGoat |
Mar 13 2005, 20:08
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-December 04 |
Tev, tāpat kā man, profili sanāk vnk great Un, tāpat kā man, jāpiestrādā pie full body zīmēšanas.
Bet kopumā ir labi, pat smuki. Tā roka - amaizing |
Schuldig |
Mar 13 2005, 20:17
|
QUOTE(Kikumi @ Mar 13 2005, 14:13) Hmm, visi zīmējumi ir jauki, bet jāpiestrādā vēl ļoti. Ceturtajā zīmējumā cepure izskatās kaut kā jocīgi un piektajā zīmējumā, kam tā roka pieder un, kas tas ir tajā (tas asiņainais)? Bet visā visumā spriežot, bildes ir labas! XDD Nu par to cepuri - jā. Es pati zinu, ka nevisai labi sanāca. Roka pieder tam tēlam, kas tur ir uzzīmēts, un rokā viņš tur lenti ^^ (Šis tēls ir no anime Yami no Matsuei) |
Ito no Kazuki |
Mar 19 2005, 12:10
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door |
Wooooty wooot, Šušiks pats labākais Viņam tāda mīļum mīļa izteiksme Keep it upp!
-------------------- Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:55 |