PolyWorld |
PolyWorld |
WhiteDevil |
May 3 2005, 00:45
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 25-October 04 From: Riga |
Nav nekā laba,bet vēlētos uzklausīt (izlasīt) ieteikumus un,protams,komentārus.
Tā ir PolyWorld (Poligonu pasaule)- reljefs low-poly, bet iemītnieki (tie mazie) high-poly Astronauts meklē savu kasti ar instrumentiem, bet iemītnieki nemanot savāc to. |
Tsukino |
May 3 2005, 07:18
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou |
Cute! Tie mazie tev baigi labi izdevušies. Un var arī redzēt ka tie visi no vienas sugas.
-------------------- Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
ETM |
May 3 2005, 12:26
|
Very Old Fart Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt |
proporcijas... nwzinu no kuras planeetas astronauts, bet celju novietojums vinjam nu noteikti neatbilst cilveeku anatomijai.
-------------------- Because i can!
|
Kikyou |
May 3 2005, 12:48
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Mīļi. Tev ir laba iztēle.
|
xikes |
May 6 2005, 10:51
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Kaut kas man ar taam klintiim nepatiik.. Izskataas, ka buutu no papiira salociitas un saliimeetas
Bet, nu.. tas ir tikai pats saakums, turpini ziimeet un buus ok.. -------------------- |
jurc |
May 6 2005, 11:37
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
"bet iemītnieki nemanot savāc to.... he he.. ja tas astronauts pagrieztu galvu ta viņš redzētu kur viņam tā kaste ir, ja nu vienīgi tiem mazajiem piemīt kāds superpower - transformācija, ātri nozust un taml. Bet spriežot cik smagi viņiem ir pacelt to kasti, tad šaubos ka viņi kautkur tālu tiks ar to.
Bet nu zīmējums ir labs.. -------------------- |
ETM |
May 6 2005, 13:46
|
Very Old Fart Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt |
Shajos skafandros astronautam ar galvas pagrieshanu nepietiktu. Konstrukcija izskataas taada, ka taa kjivere ir stipri ierovezhota lenkja kustiibu zinjaa. Astronautam naaktos pagriezties visaa auguma, taatad mazajiem buutnjiem buutu vairaak laika lai notiitos.
Un, cik es saprotu, taas klintis taa arii ir domaatas LOW-POLY, respektiivi maz poligonu, taatad - kantainas. -------------------- Because i can!
|
WhiteDevil |
May 6 2005, 17:26
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 25-October 04 From: Riga |
Paldies par komentāriem ! Njā,proporcijas mana vislielākā problēma
|
Kima |
May 8 2005, 00:11
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< |
ar laiku gan jau ieies....man tagad ir probleema uzziimeet fonu....
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
sandzi |
May 8 2005, 03:47
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks |
maza kritika
tu vizdrizak kad tev nebija ko darit tu to zimejumu zimeji tapec tur trukst asuma ja tu butu domajis pirms zimejis tad tev tur butu labs darbis. ta jau neko bet tev vel fona japeistrada un pie cilveka zimesanas |
baseboalbatboy |
May 8 2005, 12:24
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 |
man tie mazie cilvēciņi patīk
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:18 |