Mana galerija :) |
Mana galerija :) |
thearnis |
Mar 26 2007, 23:26
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 18-March 07 |
Tas jau ir par traku teikts, bet Paldies
-------------------- Never met a wise man, if so it's a woman |
Haruka |
Mar 27 2007, 23:03
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 16-March 07 |
Ierēcu par pēdējo. Zaķis rullē.
Nē nu vienkārši super puper.! -------------------- |
Saint_one |
Mar 28 2007, 02:25
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 |
varu tikai atkārtoties-suppā animācijas it sevišķi pēdējā
-------------------- -> truth about me...
|
thearnis |
Apr 6 2007, 20:37
|
Paldies par labiem vaardiem taa tagad beidzot kkas ieskeneets... Varu tik pateikt ka ziimejot esmu daljeejs iesaaceejs - agrak ziimeju daudz, tad kaadus 3 - 4 gadus praktiski neko, un tagad atkal pirms kadam 3 nedeljam pa retam kko saaku paziimeet
skiibi ieskeneets -------------------- Never met a wise man, if so it's a woman |
Saint_one |
Apr 7 2007, 00:06
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 |
runājot par pirmo: fons liekas ir kaut cik sakarīgs, man vismaz patīk! sievietes seja hmmm - mati neslikti, bet dīvains matu sakārtojums viņai. Pavisam kaut kas noteikti nav kārtībā ar lūpām- tās izskatās tā itkā būtu viņai uz vaiga. Pārāk izstiepts, sākot no deguna līdz zodam.
Tā uz pirmo zīmējumu skatoties(kopsavilkums) labi uzzīmēts (ideja man patīk) , tikai tā seja bojā visu skatu, jo ir galīgi greizi. runājot par otro: Jau labāk acīs krīt vismaz man krīt sievietes( elfa) kreisā kājā, viņa kaut kā netā novietota, itkā iemīta tā zēna sānā, bet tai pašā laikā arī nē(nemāku teikt kā labot). Zobens smuki izstrādās. Atkal pie sejām: ir labāk, bet tam cilvēkam kaut kas nav ar zodu un ar to daļu starp degunu un zodu. (nemāku teikt kas, bet nu tā daļa man nepatīk) Kopsavilkums par darbiem- ir labi, tik ja saanāk zīmē vairāk (heh xD pašam ar tas būtu jāiegalvo, bet jau kādu mēnesi vai pat vairāk nēsu kārtīgi -atskaitot vienu galvu- zīmejis ehz ) ! This post has been edited by Saint_one: Apr 7 2007, 00:08 -------------------- -> truth about me...
|
Sorrow |
Apr 7 2007, 10:31
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 |
Pirmajai meitenei nav gurnu un dibens par zemu, otrajai - saliektā kāja ir pārāk gara.
|
thearnis |
Apr 7 2007, 11:22
|
eh proporcijas - nekad neesmu zinaajis kas un kaa Tur iisti jabuut pamatskolas laikaa visu laidu gar ausiim...
Miki |
Apr 7 2007, 18:24
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... |
Gifi ir vnk fantastiski, bet likaas tas kuram uzspraagst galva mazliet sadistiski, bet nu ok taa ir ok...
Ziimeejumi,...hmm' nu ja proporcijas ir mazliet greizas, un man arii liekas ka kkas nav kaartiiba ar tam sejaam... bet prieksh iesaaceeja ir tiiri ok.. |
thearnis |
Apr 12 2007, 18:03
|
Njaa treneeties ziimet tiesham vajag daudz vairaak... Ah ja vien es nebuutu tik slinks..
Labi - tagad 2 jauni mini gifinji.. Shis ir mazs animeeshanas treninsh, nekas vairaak: un tad veel kkas.. -------------------- Never met a wise man, if so it's a woman |
Asuka |
Apr 12 2007, 18:32
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro |
1. neizprotu domu (lūdzu apgaismot mani) 2. kārtējo reizi LOL.
-------------------- don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. |
thearnis |
Apr 12 2007, 22:09
|
Pirmajaa nav nekaada doma Kaa jau augshpusee gif'am bija mineets - tas darbinsh ir tiiri prieks treninja, maacos ziimet visaadas kustiibas, piem., ieshana, leeksana. Shajaa gadiijumaa, kaut kaads pus-salto
thearnis |
May 5 2007, 01:32
|
Ahh peec ilgiem laikiem jaieliek veel kkas jauns ....
Huney Bunny |
May 7 2007, 19:23
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit |
lol, tev labi sanāk gifi, bet zīmējumi nav tik labi.. Ierēcos tik skaļi kad redzēju to pēdējo gifu . LOL!!
This post has been edited by Huney Bunny: May 7 2007, 19:23 -------------------- |
thearnis |
May 18 2007, 00:06
|
Paldies Ok tagad baigākā haltūra, pavirši izstrādāts darbs, ievietoju šeit tikai idejas pēc...
Cowkiller |
May 18 2007, 07:57
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
vnk looooool
-------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:34 |