The Art of Mortals, and here we are... |
The Art of Mortals, and here we are... |
xikes |
Apr 24 2005, 15:36
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Likaas, ka no PC neizdevaas upload`eet, jo nenomainiijaas bilde arii ieksh avatar options, tachu no linka uz ieposteeto bildi viss aizgaaja..
-------------------- |
anishuara |
Apr 24 2005, 18:24
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside |
Yo! Tas gan ir forši man liekas, ka šis zīmējums ir super!!! Tas tiešam uzvēj labas emocijas!!! (It īpaši ja tev ir depresija) tā tik turpini!!!
-------------------- |
Ella |
Apr 25 2005, 21:30
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* |
^^ Forshi ^^ Man peec ilgaakas blenzšanas uz to animēto darbu sāka likties ka čubriks arvien ātrāk un ātrāk sāk iet un kuru katru brīdi noliksies garšļaukus ^^ =P
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
xikes |
May 7 2005, 12:55
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Nevareeju izshkirties, shito likt vai nee.. nav jau nekas iipashs.. slinkums kraasot
-------------------- |
jurc |
May 7 2005, 13:04
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
WOW Nekas īpaš? Nu vai zinies... Vislabākais zīmējums kas tev ir bijis.. pat nemaz neparasās krāsot! Uhh.. Apsveicu, var redzēt ka esi pārgājis nākamajā līmenī...
Tā turpini...! -------------------- |
Kikyou |
May 7 2005, 16:01
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Smuki. Man patīk krāsojums acu zīlītēm... *_*
|
Ella |
May 7 2005, 16:48
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* |
Jāāā o_O acis viņai fantastiskas ... o_O
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Woodoo doll |
May 7 2005, 19:43
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 29-April 05 From: Rīga |
woot!!!! supper! apbrīnojami! baigi labi tās acis tiešām sanākušas... visu cieņu!
|
rebel |
May 7 2005, 20:17
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life |
weheheee,man atkal maacas wirsuu "es-neko-newaru-nemaaku-un-nekad-nemaceeshu" sindroms... TIIIIK superiigi!!! es ar taa gribeetu maaceet...
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
dmonster |
May 7 2005, 20:22
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 |
Zīmēsi varēsi es ar tik gadu zīmēju un man nekas diš (vēl Hi hi) nesanāk.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
rebel |
May 7 2005, 22:29
|
QUOTE(dmonster @ May 7 2005, 19:22) Zīmēsi varēsi es ar tik gadu zīmēju un man nekas diš (vēl Hi hi) nesanāk. njujaa,bet taa jaw ar i ta lielaakaa probleema,ka es neziimeeju tikaj gadu... ziimeeju (ja par ziimeeshanu sauc papiira skarshanu ar ziimuli ) jaw kopsh 3 gadu wecuma.. nju,ok,tas neskaitas anime waj wismaz kko tamliidziigu meegjinu jaw kopsh 5taas,6taas klases.. un man weeljoprojaam shkjiet,ka rezultaac,izpildiijums neatbilst idejai... nju,kaadrejz jaasarunaa ar drawdzeni skaneeshana,laj waru ielikt sawas biudes... -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
dmonster |
May 8 2005, 10:05
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 |
Mēģināji tutorialus?
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FaNtA |
May 8 2005, 13:09
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ |
ttttass ir SUPER, tie mati un acis, nu vienkaarshi abriinojami
-------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Jaffa |
May 9 2005, 16:27
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) |
xikes sen nebiju redzeejis tavus darbus un varu teikt ka esi strauji progreseejis. Patiik ka tev ir savs stils kuraa neziimee neviens cits, ja vari centies to saglabaat Tas ir kaa tavs parakst (Taa vismaz es to redzu)
|
rebel |
May 9 2005, 18:53
|
QUOTE(dmonster @ May 8 2005, 09:05) Mēģināji tutorialus? esmu skatiijusies,bet taa nopietnaak - man ir dazhas graamatas ar wissaadaam lietaam par ziimeeshanu un tieshi mangu ziimeeshanu..man gluzhi wienkaarshi shkjiet,ka tas,ko es uzziimeeju neatbilst tam,kaa biju to izteelojusies un tam,kaa es gribeetu wareet..gribeetos wareet taa,kaa te daudzi war..bet,kaa saka - newajag leekt augstaak par sawu pakalju... /waj kkaa taa,iisti neatceros.. / .. aj,nju wispaar jaw iespeejams,ka es kaa wienmeer gribu neiespeejamo.. tad jaw redzees..tagad jaw kaadas 2dn straadaaju pie wienas bajsaas idejas..nez,ja tas sanaax,tad buushu lepna! [un meegjinaashu ielikt arii shite kkur ] -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:06 |