Japānas vēstniecība |
Japānas vēstniecība |
Yume |
Aug 30 2005, 17:41
|
challenger Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
Cienijamie biedres locekļi, atvainojos par iejaukšanos svešā sfērā, taču viens mazs ieteikums.
Ja jūs sadomājāt veidot kādu plašāku pasākumu, kur vēlaties piesaistīt civolos, reklāmu utt. tad jums būtu ļoti izdevīgi parunāt ar japānas vēstniecību Pagājušā animefetā es biju runāt ar vēstnieku, viņš bija piekritis palīdzēt ar mateirālu, taču tikai un vienīgi tajā gadījumā , ja fetā netiktu rādīts hentai-kas tika rādīts, tāpēc palīdzība bija minimāla. Tātad- vēstniecībai ir sava dvd dolekcija, ko var dabūt rokās sarunājot. Taču tam visam ir jānotiek pēc iespējas oficeālāk, savādāk jūs neko nedabūsiet. Pirmkārt uz konsulātu jānosūta pieteiktuma vēsule/e-mails, kurā jūs piesakat tikšanos ar konsulu vai tā palīgu. Tad ir jāizdomā pēc iespējas pārliecinšāka runa, un jāpasaka mērķi, kas liksies konsulam nesoši kulturālu vērtību. -------------------- |
Tador |
Aug 30 2005, 18:47
|
Hakushaku Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 |
QUOTE(Yume @ Aug 30 2005, 16:41) Cienijamie bodres locekļi, atvainojos par iejaukšanos svešā sfērā. tacū viens mazs ieteikums. Ja jūs sadomājāt veidot kādu plašāku pasākumu, kur vēlaties piesaistīt civolos, reklāmu utt. tad jums būtu ļoti izdevīgi parunāt ar japānas vēstniecību Pagājušā animefetā es biju runāt ar vēstnieku, viņš bija piekritis palīdzēt ar mateirālu, taču tikai un vienīgi tajā gadījumā , ja fetā netiktu rādīts hentai-kas tika rādīts, tāpēc palīdzība bija minimāla. Tātad- vēstniecībai ir sava dvd dolekcija, ko var dabūt rokās sarunājot. Taču tam visam ir jānotiek pēc iespējas oficeālāk, savādāk jūs neko nedabūsiet. Pirmkārt uz'konsulātu jānosa pieteiktuma vēsule/e-mails, kurā jūs piesakat tikšanos ar konsulu vai tā palīgu. Tad ir jāizdomā pēc iespējas pārliecinšāka runa, un jāpasaka mērķi, kas liksies konsulam nesoši kulturālu vērtību. Yume, vai esmu teicis, ka Tu esi engjelis? |
Yume |
Sep 5 2005, 21:44
|
challenger Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
Yume nav eņģelis, kā šodien atklājās Yume ir pasuga.
Bet jebkurā gadījumā es domāju ka konsulāts jums tā vai šitā bet būs vajadzīga. Kad es biš vairāk sapazīšos ar saviem pasniedzējiem uzprasīšu ko viņi varēs piedāvāt šai ziņa. Ja jums to protams vajadzēs. -------------------- |
Tador |
Sep 5 2005, 22:17
|
Hakushaku Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 |
QUOTE(Yume @ Sep 5 2005, 20:44) Yume nav eņģelis, kā šodien atklājās Yume ir pasuga. Bet jebkurā gadījumā es domāju ka konsulāts jums tā vai šitā bet būs vajadzīga. Kad es biš vairāk sapazīšos ar saviem pasniedzējiem uzprasīšu ko viņi varēs piedāvāt šai ziņa. Ja jums to protams vajadzēs. domaaju ka jebkas muusu gadiijumaa buus noderiigs tb jo vairaak jo labaak |
gramozeks |
Sep 27 2005, 20:47
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. |
bet tajaa dvd diskaa tad jau arii ir muusu Anime Fest3 programma??? ja nee tad mees vareetu paraadiit kaadu no Japaanaa aktuaalaakajaam Anime (meene6a Hits) vai kaut kas Japaanaa tikko izgaaju6ais un guvis labas atsauksmes kaa arii pozitiivu kritiku.
|
janix_lv |
Jan 24 2007, 21:58
|
Unregistered |
Cienijamie biedres locekļi, atvainojos par iejaukšanos svešā sfērā, taču viens mazs ieteikums. Ja jūs sadomājāt veidot kādu plašāku pasākumu, kur vēlaties piesaistīt civolos, reklāmu utt. tad jums būtu ļoti izdevīgi parunāt ar japānas vēstniecību Pagājušā animefetā es biju runāt ar vēstnieku, viņš bija piekritis palīdzēt ar mateirālu, taču tikai un vienīgi tajā gadījumā , ja fetā netiktu rādīts hentai-kas tika rādīts, tāpēc palīdzība bija minimāla. Tātad- vēstniecībai ir sava dvd dolekcija, ko var dabūt rokās sarunājot. Taču tam visam ir jānotiek pēc iespējas oficeālāk, savādāk jūs neko nedabūsiet. Pirmkārt uz konsulātu jānosūta pieteiktuma vēsule/e-mails, kurā jūs piesakat tikšanos ar konsulu vai tā palīgu. Tad ir jāizdomā pēc iespējas pārliecinšāka runa, un jāpasaka mērķi, kas liksies konsulam nesoši kulturālu vērtību. Izklausās interesanti, noderētu kāds pasākums! |
bubu |
Jan 24 2007, 22:16
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga |
Iesaku tev iegādāties kalendāru.
|
Seto |
Mar 5 2007, 21:32
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga |
divus gadus nokaveejis dzheks....nu ir gan friiki lasa divus gadus vecus topikus............. baka
-------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:19 |