Anime Kso LV hubs, Latvieshu anime hubs-> anime.kso.lv:2412 |
Anime Kso LV hubs, Latvieshu anime hubs-> anime.kso.lv:2412 |
jurc |
Feb 7 2006, 21:54
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
QUOTE(edg @ Feb 7 2006, 19:37) kad pēdējo reizi tur biju iegājis, tad jau tur bija reklāma, ja tā skaitās reklāma: ****************************************************************** --- Latvian Otaku Forum http://www.otaku.lv ****************************************************************** -------------------- |
Sigfa |
Feb 9 2006, 17:35
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
Nospraaga hubinjsh. uuuij. Kad ir atpakalj augshaa, dodiet te zinju.
|
edg |
Feb 9 2006, 19:07
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
[16:43] <Spectre> hubs back on line =)))
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Spectre |
Feb 10 2006, 11:50
|
Hentai Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK |
Kā jau arī biju domājis, otakieši tomēr ir interesanta tauta...
Sākumā visi salīda ar tīkamu šāri pagāja 2 dienas ... nu naze da ? nafigam jagriež nost sava šāre nu un proti par vispārējo pasīvumu neizteikšos. (Kur jūs esat ????) Atzīstu ka brīžiem ir kā ir lūkoties kā ar 100kb/s no tevīm līcho to ko pats kačāji ar 2kb/s no KAA psumiruša torrenta .... bet nu man ratio ir jau 3 ... resektīvi 10Gb downs 30Gb aps .... dažreiz ir jāziedojas Man ir jautājums ? JŪS MAKSĀJAT PAR TRAFIKU KĀ TAS IR KRIEVIJĀ (leilākajā daļā) OR JUMS VIENKĀRŠI ŽĒL ? P.s. šis posts neattiecās uz visiem, kā arī paldies daudziem kas sēž huba 24/7 or tad kad ir laiks un ir nošārētas labas mantas -------------------- SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
Feb 10 2006, 12:26
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Jautājums - nah vajadzīgs hubs kur visi viens no otra velk pa riņķi? No ārzemēm ta neviens nevelk - trafiku taupa.
Man personīgi pret DC++ un LV hubiem ir dziļš riebums, pēc tam kad novilktais Rahxephon izrādījās riktīgs rosols - katras 2 sērijas no citas saberu grupas. Paldies par kūkām, es labāk lēniņām ar torrentiem... -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
Feb 10 2006, 12:35
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
QUOTE(Shumins @ Feb 10 2006, 11:31) QUOTE(Taka @ Feb 10 2006, 12:26) Velk gan, es tur tikai palasu kaadreiz chatu...man tiesi tie vieteejie neiet...galvenie avoti ir aarzemes...te es vairaak par 4-5kb/s nevaru izspiest... Bet taaka no manis neviens nekaa nevelk, tad taisniiba vien buus...Bet ar tiem vieteejiem ir tieshi taa kaa tu teici, visiem viens un tas pats (un tik uz rinjkji)... P.S. un normaali aarzemnieki taapat savus novilktos torrentus shaaree, taaka iznaak tavas "miiljaas" animes janaa seerija, tuuliit taa ir arii DC++ ar torrenta nosaukumu veel pie tam...Taaka nav jau tik traki...Un Raxephon man 2 gadus atpakalj novilkaas normaali... Tu vecas animes skaties??? Shumin kas ar tevi???? -------------------- Press any key to continue
|
Spectre |
Feb 10 2006, 13:11
|
Hehhh ... Taka ... traitor ... atbalsti kustiibu
Lielakajai dalai kam ir labas shares vis ir loti labi skaisti sakartots ... (loti censhas sakartot savas animes), bet nu kamer nesakartoju share nelieku. un tiesa ka es kautko atrodu ko gribas un kadam ir parasti ir vis ok doki ... Taka ... heehhh skeptikis taads ... es vispar kluseshu, ka deel shita te vispar dc uzinstaleeju .. nebuju lietojis hvz cik ilgi ... -------------------- SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
Feb 10 2006, 13:30
|
QUOTE(Spectre @ Feb 10 2006, 12:11) Ar manu ūbero 128kbit mDSL upstreamu? Tas nav nopietni tak - no manis nāks ar 16Kb/sek Es varu atbalstīt kustību arī citādi - dalot DVD-Rus un DVD -------------------- Press any key to continue
|
Church |
Feb 10 2006, 14:45
|
sewer rat Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga |
hrm. "atbalsti" "shaaree" "esi godiigs" "ljauj arii citiem". briivpraatiigaa resursaa? ;>
ja resurss kljuus pietiekoshi noderiigs (popularitaates/aatruma/izveeles/lietotaaju publikas/jebkaa cita deelj), tad varees arii biidiit kaadas prasiibas, jo galalietotaajs ieguustot kaut ko spees arii iztureet sapraatiigas prasiibas. bet pashaa saakumaa .. kad galvenais ir minimaalas userbase piesaiste? tsk tsk pats, analogjiski Taka-i, turpinaashu vilkt no iepuvushajiem kapitaalistiem. personiigi man - eertaak / lielaaka izveele. |
Spectre |
Feb 14 2006, 11:58
|
Nu principā nevarētu pateikt, ka +/- pasākums izdevies jūzeru ziņā proti pagaidām šābīgi, bet nu ^^ palēnām palēnām .... ir redzams gaismas stariņš
-------------------- SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
Feb 14 2006, 14:42
|
Hentai Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava |
idejas deelj vazru ieliist paseedot mdslistiem, lai gan ar mdsl nav nekaadas probas novilkt visu no aarzemeem kaa to daru es
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
|
Spectre |
Feb 14 2006, 16:28
|
Gidam tevi ciemos vakaraa
-------------------- SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
Feb 14 2006, 18:51
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
tagad biku upload vajag pataupiit torrentiem, savaadaak galiigi leenaam naak. Atnaaks man viena filma buushu uz vieta kaa likts.
|
bladez |
Feb 24 2006, 17:58
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville |
*** Connecting to anime.kso.lv:2412...
*** Host unreachable *** Disconnected Kas par ķēmu??? Offlainā hubs???? Tikai nesakiet tā. |
Sayuri |
Feb 24 2006, 18:41
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 17-July 04 From: Behind you |
QUOTE(bladez @ Feb 24 2006, 17:58) *** Connecting to anime.kso.lv:2412... *** Host unreachable *** Disconnected Kas par ķēmu??? Offlainā hubs???? Tikai nesakiet tā. Piedoshanu par trauceejumiem, bet shodien hubs offlainaa, sakaraa ar to, ka serverim uz kura atrodas hubs tiek nomainiits procesors un veel shis tas uzkonfigureets. Viss buus ok -------------------- dchub://anime.kso.lv:2412
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:55 |