Rainbow muffins, fags & drags. |
Rainbow muffins, fags & drags. |
Arta |
May 6 2008, 17:21
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. |
nē. xD tur ir 4 [!!] stīgas. xD
bet tāpat plds. ;P -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
May 13 2008, 18:56
|
Pāris zīmējumi.
parasti krāsas neizmantoju, tad nu lūk, kkāds krāsains zīmējums no manas puses un jām. būtu lab'\ak melnbaltu atstājusi. ;D [zīmuļi & papīrs] šie nākamie cilvēči nav zīmēti pārdomājot katru detaļu vai to, cik proporcionāli atbilstoša izskatās galva. arī nekas skicēs zem viņiem netika, bet gan vienkārši paņēmu zīmuli un uzzīmēju. tādi jokaini sanāca. ;P kaut kas vienkāršs.. nez. zīmējums.. šis tapa uzzīmēts uz baltas lapas. un tad pilnveidots. *gribēju pateikt, ka nelieku savus darbus, lai kaut ko pierādītu vai nepierādītu vai es nez, bet vienkārši sava prieka pēc parādu citiem. -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
May 23 2008, 15:25
|
Tie, kas skatās Naruto, noteikti ir ievērojuši, ka Kakashi bieži vien neklausās ko viņam stāsta, šajā gadījumā Gui-sensei. [izmēģināju kko nemēģinātu]
ūn.. kas tad man te vēl ir.. āh. Good night. ^^ -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
May 23 2008, 16:17
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Pēdējais ir kawaii, but lacks the technique. Par Kakashi un Gai.. tas kliedziens "Kakashi" lika man pasmaidīt, jo viņš tev sanāca spalvains XD Prikols gan ir ievērots un īpaši asprātīgi nelikās, bet nu mana humora jaunrade vispār ies***, tāpēc cepums (vai kas cits, ko uzskatīt par virtuālu balvu) tev- par jaunradi.
-------------------- |
Arta |
May 23 2008, 16:20
|
lai nu kā, paldies. un par to Kakashi un visp to komiksu, tas ir tāds tā kā izmēģinājums un neko baigi asprātīgu izdomāt tāpat nekad nespēšu. xD
kā ir tā ir.. :] -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
kahi |
May 26 2008, 19:39
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth |
patika silueti, bet kājas par mazu. victory meitenei krūtis tādas, ka pamela atstoj. un goodnight story patīk vien mazais čubariks puikam pie kājām.
komikss. nū jā, principā varētu būt. man gan patīk, ka ar zīmuli krāso a*ujena rūpīgi, ka nevar redzēt līnijas, bet tas mans subjektīvais redzēt gribējums. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Arta |
May 26 2008, 22:23
|
nū par to krāsošanu ar zīmuļiem.. tur kur tā zeme tur tā tam jābūt. bēt gjau ne tur tā problēma. man vnk nepatīk nenormāli stipri spiest tā, ka viss tur sakrāsojams un pēctam roka sāp un tāpat neizskatās labi.. tpēc vienm esmu gribējusi zināt, kā perfekti krāsot ar zīmuli, lai švīkas utt neredzās.. ? un centos ne tā kā 1. klasē, ka visos virzienos, lai kcik vienmērīgi.. bet zīmuļi ir zīmuļi..
-------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
Jun 3 2008, 12:01
|
ātrā skice.
neskatamies uz tizlajām roķelēm. ;P -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kirara |
Jun 3 2008, 12:27
|
Neko youkai Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden |
Man jau tīri labi patīk tavi darbi.
Heh, man ir diezgan līdzīga jaciņa kā tai pirmajai meitenei. This post has been edited by Kirara: Jun 3 2008, 20:01 |
Arta |
Jun 5 2008, 14:06
|
Varu pateikt tādu lietu, ka skatoties ANIME & MANGA esmu iespaidojusies netaisīt melnbaltus zīmējumus, bet pielietot nedaudz krāsas.. nezinu, cik labi man tas padodas, bet man pašai pietiekoši patīk. =]
Sākšu ar kko muļķīgu. [Kakashi nav muļķīga, bet mans darbs ir. xD] Bija uz baltas lapas uzskicēts Kakashi un sadomāju ieskenēt un ar PSh sašmucēt. Šeit pilnīgi vnk stāvoša meitene, nekādīgi nespēju tikt galā ar seju [mute, deguns] un plaukstām, tapēc tās ir aiz muguras. Skicēti divi labākie draugi - Reme un Sidd`s . Lūdzu nekritizējiet proporcijas un to cik tizlas izskatās roķeles un tā.. jo šis ir tāds idejas pilnveidojums.. Ūn zīmējums.. ^^ -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kaede |
Jun 5 2008, 17:48
|
Koutaishi Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams |
Kopumā darbi tīri patīkami cilvēkam, kas ir tikai, kā var skaidri redzēt, uz iesācēja taciņas. Nav slikti sākumam, nebūt nav slikti. Ir daudzas lietas, kuras uzlabosies laika gaitā, ja turpināsi pie tām piestrādāt. Veiksmi!
-------------------- |
Ayumi |
Jun 5 2008, 18:34
|
Kyuuketsuki Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
QUOTE Bija uz baltas lapas uzskicēts Kakashi un sadomāju ieskenēt un ar PSh sašmucēt nevajadzēja sašmucēt. bojā acis. :/ -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Arta |
Jun 8 2008, 20:22
|
Skiču diena. ^^
Nav krāsu, nav ēnu, nav kroku, ir līnijas. :] Dysfunctional Family -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
Jun 8 2008, 22:30
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Izskatās, ka nopirki to koka lelli. Nu pirmajā skicē viņas klātesamība nav pat nojaušama, jo visu nojauc rokas... trenējies trenējies trenējies. Tev ir apgreids
-------------------- |
ankhu |
Jun 8 2008, 23:04
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 |
vot pedejais ir forsh..pamegini tos zimejumus taisit anime'iskakus.-->kvadratainakas cis sturainakas malas =]
-------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:41 |