BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
Taka |
Oct 7 2004, 07:33
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Es ievēroju, ka pirms instalēt jaunu ABC versiju veco labāk noinstalēt.
Jaunākā ABC versija ir 2.6.9 -------------------- Press any key to continue
|
Rob_X |
Oct 9 2004, 11:28
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga |
A ir veel kaads klients iznjemot ABC kas nebalstaas tikai uz trackeru kad jaavelk torrents? Atceros, dazhi klienti tik raadiija tracker down un nevilka a ABC vilka neskatoties uz trackera probleemaam
|
Saiko |
Oct 9 2004, 12:24
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h |
pats lietoju Azureus pēdējo versiju un esmu apmierināts taisnību sakot nezinu vai ir labāks klients par šo... mazliet nepatīk ka šis ir Java produkts bet citādi viss ir ok !
ir iespēja vilkt atsevišķus failus no arhīva varbūt kādam tas neliekas īpaši svarīgi bet es bez attiecīgās iespējas vairs nemaz nevaru - tāpat arī resursus izmanto salīdzinoši maz: javaw.exe 26 956 K Azureus.exe 2 252 K godīgi sakot nezinu kurš klients izmantotu mazāk resursu... ? QUOTE(Robik @ Oct 9 2004, 11:28) A ir veel kaads klients iznjemot ABC kas nebalstaas tikai uz trackeru kad jaavelk torrents? Atceros, dazhi klienti tik raadiija tracker down un nevilka a ABC vilka neskatoties uz trackera probleemaam domāt ka Azureus turpina vilkt ja esi pieslēdzies kādam neskatoties uz to ka tracker's ir down... -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
Rob_X |
Oct 9 2004, 12:39
|
Doma mana taada bija - ABC velk pat taadus torrentus, kuriem trackeris ir down. Es nerunaaju par to, ka vakar vilku normaali a shodien trakers down, gribeeju teikt, ka novliku torrentu, tracker down, bet vienalga atrod kaadu seederu. (ja nu kaads paarprata)
|
jurc |
Oct 23 2004, 19:14
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
BitComet
-------------------- |
jurc |
Nov 1 2004, 12:44
|
Varbuuut kaads var paliidzeet shajaa jautaajumaa?
Dziivoju kojaas... man tur visi porti itkaa valjaa.. iet gan DC++ gan viss paareejais. Uzliku BitComet, a shamais neiet.. Visulaiku raada "connecting..." un vairaak nekas nenotiek... -------------------- |
Dzonis |
Nov 1 2004, 12:51
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 |
uz citiem klinetiem ar neiet?
pamedjini vienkaarshi citus failus..ja jau visi porti valjaa, tad jau vaidzeetu iet -------------------- |
jurc |
Nov 2 2004, 19:06
|
Uzliku Azureus. Arii neiet. Tur bija taada iespeeja ka notestēt portu ko viņš izmanto, raada NAT error... Laikam ka tomer man te kojaas nesanaaks piedabuut shito padarishanu pie dziiviibas
-------------------- |
Hideki |
Nov 18 2004, 23:00
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta |
Tiem, kas lieto ABC klientu - cik jaunā versija pievāc resursu? Cik esmu ievērojis - arī iepriekšejai versijai patika stipri slogot 1ghz Celeronu, tad tur bija brīžiem lēcieni līdz 80%, bet nejau vienmērīgs 100% procesor usage grafiks velkot vienu torentu ar 5kb/s.
-------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
X_Kamui |
Nov 19 2004, 01:02
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Kas tas vispar par programam un ko tas dara???
(Tiešam nezinu!!! ) -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Rob_X |
Nov 19 2004, 01:47
|
QUOTE(Hideki @ Nov 18 2004, 22:00) Tiem, kas lieto ABC klientu - cik jaunā versija pievāc resursu? Cik esmu ievērojis - arī iepriekšejai versijai patika stipri slogot 1ghz Celeronu, tad tur bija brīžiem lēcieni līdz 80%, bet nejau vienmērīgs 100% procesor usage grafiks velkot vienu torentu ar 5kb/s. nu man daudz nenjem (celeron 1,2ghz) parasti kad skatos taja task manager'aa ir tik 6000-8000k (nu ja nenjem vera to bridi kad cheking downloaded bla bla) (winxp pro sp2) |
Inc |
Nov 27 2004, 11:26
|
Danshaku Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 |
BitComet, jo:
* iespeejams no torrenta vilkt pasha izveeleetus failus (piemeeram no batch torrenta, panjemt vienu epu) * no enforced hashing (tekoshaa download statuss tiek glabaats xml failaa, tachu protams ir pieejams manual hashing un hash check after download) * kopeeja un individuaala statistika (redzams cik pavisam u/l un d/l konkreetam torrentam), kura tiek summeeta, pat ja programmu paarstartee * iespeeja eerti korigjeet aatruma ierobezhojumus un noteikumus, cik ilgi norit u/l * patiikams noteikums, ka programma turpina "seedot", neskatoties ne uz ko, ja kopeejais seedu skaits torrentam mazaaks par uzdoto * iespeejams noteikt katra faila prioritaati torrentaa (teiksim no batcha novilkt pirmo epu un jau saakt skatiities) * iespeejams skatiities novilktas epas batch torrentam un paraleeli turpinaat vilkt to * utt. ujpr. Ja ieintereseeja, tad sheit links: http://www.bitcomet.com/ |
Ghoul |
Dec 15 2004, 13:29
|
Koutaishi Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! |
Labs ir ftp:\trubaz.com pagaidaam nekaa daudz nav bet ljoti aatri papildinaas, un ir diezgan interesantas animes....
|
arteck |
Dec 15 2004, 14:36
|
Unregistered |
BitComet all the way, baby.
|
MareX |
Mar 2 2005, 05:45
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 27-December 04 |
Lietoju BitComet... agraak lietoju ABC.
QUOTE(JurCHiX @ Nov 2 2004, 18:06) Uzliku Azureus. Arii neiet. Tur bija taada iespeeja ka notestēt portu ko viņš izmanto, raada NAT error... Laikam ka tomer man te kojaas nesanaaks piedabuut shito padarishanu pie dziiviibas Iespeejams ka buushu jau smagi nokaveejis ar meegjinaajumu paliidzeet bet tomeer... mazums kaadreiz kaadam noderees... Biku info ievadam... NAT... Tagad pie lietas... parcik pats seezhu uz piesleeguma aiz ruutera izmantojot NATP (vienkaarshots NAT protokols)... un agraak pats saskaaros ar liidziigaam probleemaam... domaaju ka probleema saistiita ar to ka uz listen portu nepienaak atbilde uz pieprasiijumiem... ja probleema tieshaam ir saistiita ar sho lietinju... tad ir 3 varianti (izskatiishu tikai par BitComet)... 1.) (Labaakais jo nebojaas lejuplaades aatrdarbiibu ja tiek izmantots vienkaarshots NAT... NATP) - Uzstaadiit listen portu vai atstaat defaulto (Options > Preferences (Ctrl+P) > Connection > Listen Port), tad uzlikt lai BitComet nesuuta LAN IP uz trackeri nonjem kjeksi (Options > Preferences (Ctrl+P) > Advanced - IP rules > Enable reporting LAN IP to tracker) un jaasarunaa ar datoru tiikla administraatoru lai uzliek listen portam forwarding no WAN IP uz LAN IP (parcik pats tieku klaat muusu ruutera settingiem man tas probleemas nesagaadaaja). 2.) (Labaakais jo nebojaas lejuplaades aatrdarbiibu ja tiek izmantots tiiri NAT (variants naf paarbaudiits jo man ir NATP)) - Uzstaadiit listen portu vai atstaat defaulto (Options > Preferences (Ctrl+P) > Connection > Listen Port), tad jaauzliek (Options > Preferences (Ctrl+P) > Advanced - Connection > Use NAT traversal via UDP = Enable), jaaieliek kjeksi pie (Options > Preferences (Ctrl+P) > Advanced - IP rules > Enable reporting LAN IP to tracker). 3.) (Vienkaarshaakais, straadaa ar NAT un NATP, bet ietekmee lejuplaades aatrumu) Jaaatziimee (Options > Preferences (Ctrl+P) > Connection > No Listening Mode, will greatly slow down your rates) Gadiijumaa ja pie vainas bija NAT vai NATP, tad shie varianti sho probleemu atrisina... rakstiiju par BitComet jo patreiz to izmantoju (un vieglaak bija norakstiit settingu nosaukumus )... bet peec idejas var nokonfigureet jebkuru Torrent klientu (pats agraak izmantoju ABC)! p.s. Visos gadiijumos veel jaapaarliecinaas vai ugunsmuuris arii nemaisaas un ljauj Torrent klientam atveer listen portus. -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:17 |