Mani zīmējumi un veidojumi - Discussion, Apspriežam tigras bildītes. |
Mani zīmējumi un veidojumi - Discussion, Apspriežam tigras bildītes. |
ETM |
Jun 29 2010, 21:15
|
Very Old Fart Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt |
Tā kā pamata topikā kakāt vairs nedrīkst, visa kakāšana jāveic šajā topikā.
Tātad apspriežam pēdējo gara darbu: Ča, ča ča, dubultposts! -------------------- Because i can!
|
EruLaif |
Jun 29 2010, 22:00
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 1-November 06 |
Nabadziņš, nespēj pārdzīvot, ka Tigra aizslēdz savu topiku?
-------------------- |
Kikyou |
Jun 29 2010, 22:19
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Žēl tevi apbēdināt, ETM, bet
pamatskola ir beigusies, tu jau esi liels vīrs ar nopietnu dzīvi, un tev ir labākas lietas, ko darīt |
Keydan |
Jun 29 2010, 22:50
|
Key-dano Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 |
Oh c'mon!
Otaku jau no metal topika laikiem nebija reālas drāmas. |
ETM |
Jun 29 2010, 23:07
|
pamatskola ir beigusies, tu jau esi liels vīrs ar nopietnu dzīvi, un tev ir labākas lietas, ko darīt Bez piemēriem tavs arguments ir nevietā. Man tik tiešām nav nekas labāks ko darīt. -------------------- Because i can!
|
Kikyou |
Jun 29 2010, 23:12
|
Oh c'mon! Otaku jau no metal topika laikiem nebija reālas drāmas. Ak. Tā gan. Nu ko tur daudz tad. Ak, nešķīsteli! Kā kauna nav tev zaimot mālera kristāltrauslo garu!? Vai zini tās sāpes un ciešanas, kas ikdienas apmeklē tos, nesaprastos!? Gar zemi, zaimotāj, un tam kungam klanies, lūdz piedošanu par savu posta darbu!! Nost ar taviem ķecerīgajiem dēmoniem! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! Tā kunga spēks tevi pārvar! |
Keydan |
Jun 29 2010, 23:50
|
Key-dano Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 |
|
Kikyou |
Jun 30 2010, 00:12
|
Vijoļkociņi.
|
ETM |
Jun 30 2010, 08:28
|
Apspriežam jaunāko darbu!
Personīgi man šķiet ka meitenei centrā nepiestāv bārda, taču to pilnībā atsver traktors. Un tā kā traktori ir veseli divi, darbs ir kolosāls. P.S. Pārmaiņas pēc acis ir vienādā augstumā uz sejas, lai gan joprojām šķiet ka par platu attālums starp viņām. -------------------- Because i can!
|
Sigfa |
Jun 30 2010, 09:15
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
pilnīgi piekrītu, ka meitenei centrā nepiestāv bārda. priekš manis gan nevis traktori ir atsverošais faktors, bet gan gliemezis, kurš ir izcili integrēts darba vidē, taču kalpo kā proverbiālais "punkts uz i". vēl jāatzīmē, ka ļoti patīk "!" formas atspīdumi. es saskaitīju 15 šādus atspīdumus.
Cik tādus atspīdumus vari saskaitīt TU? |
Arts |
Jun 30 2010, 10:43
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Patiesībā šie traktori ir nomaskētas mašīnītes, viena zila - vecamtēvam, otrā sarkanā - mazmeitai. Viņi abi milzīgā ātrumā drāžas pa kaimiņu laukiem un saimniecībām, zogot ķirbjus. Tagad šī ģimene pozē pie sava laupījuma.
Patiesībā tā ir spēle: zīmējums ir skrīns no spēles, lūgšu ievērot mājas dakstiņu jumtu, tas ir renderēts, jo dakstiņu raksts tiek pārtraukts pašam jumtam beidzoties. Iespējams, ka spēle būs 3D, renderēta ar cell-shading tehnoloģiju, iespējams tā būs nākamās paaudzes "Ferma", bet iespējams kas lielāks... Grand Theft Pumpkins!? Iespējams! -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ETM |
Jun 30 2010, 13:20
|
Viņi abi milzīgā ātrumā drāžas pa kaimiņu laukiem un saimniecībām... Woah! -------------------- Because i can!
|
Arts |
Jun 30 2010, 15:25
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
QUOTE Woah! Uzķērās! Iesaku veidot citus topikus par citām galerijām, kur varam izteikt domas topikā par galerijas bildēm! -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arta |
Jun 30 2010, 22:14
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. |
Es saprotu, kāpēc Tigra izvēlējās aizslēgt topiku.
Nesaprotu tikai to, kāpēc turpināt likt bildītes, ja pat neinteresē ko citi saka. Tik pat labi var taču likt sev fotoalbūmiņā un nolikt uz naktsgaldiņa. :/ Jā, dažreiz baigi iegrauž citu baigi gudrā paņirgāšanās, bet apkārtējiem mazliet gribās redzēt kaut ko atsvaidzinošāku, ne jau tikai smuko acu pēc tiek kāds izredzētais iebalsots sensejos. No tevis sagaida mazliet vairāk, sagaida tavu labo piemēru, kā mums pavisam mirstīgajiem trūcīgajā jūzeru sadaļiņā būtu jāuzvedas [a.k.a. jāzīmē]. Teikšu atkārtoti, tev, protams, nav visiem jāizpatīk, bet tā aizdomīgi no malas.. Bet nu viss kārtībā, ja Tigra nevēlas, tad neko. :] This post has been edited by Art`a.: Jun 30 2010, 22:19 -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
ETM |
Jun 30 2010, 22:25
|
Acis jorojām škiet nepareizā vietā, bet ne tik uzkrītoši kā parasti. Apģērba horizontālais ēnojums nav pārāk izdevies, vairāk izskatās pēc netīra šķidruma, kas sakrājies iedobēs, nevis pēc gaismas avota radītām ēnām, bet tas varētu būt dēļ tā, ka raksts nelokās līdzi audumam. -------------------- Because i can!
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:37 |