pāris zīmējumi, and robot unicorns. |
pāris zīmējumi, and robot unicorns. |
edg |
Nov 1 2009, 13:50
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
DarkDevilCat |
Nov 2 2009, 13:03
|
Shishaku Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ |
pretigi =/
-------------------- |
anti |
Nov 2 2009, 13:50
|
Draņķītis Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga |
Tad jau labi, ja pretīgi - vēlamais efekts ir panākts.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Kikyou |
Nov 2 2009, 15:09
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Ahahaha, man patīk!
Skatiens tāds DOHHH APGAISMĪBA! This post has been edited by Kikyou: Nov 2 2009, 15:10 |
anti |
Nov 2 2009, 16:18
|
edg labi sanāk :)
Arts |
Nov 2 2009, 17:01
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
THE GOOGLES! THEY DO NOTHING!
Spamo vēl, anti! -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
Nov 2 2009, 19:28
|
Key-dano Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 |
Did sombody say GOGGLES? |
anti |
Nov 4 2009, 03:24
|
Lol, Keydan ;]
Anyway, šitie ir kaut kādi veci, skanera man nav, tāpēc fočēti, therefore kvalitāte pakaļā. Kaut kad moš sanāks ieskenēt un nopietnāk tam visam pieķerties. Vai labāk vienkārši ko jaunu uzzīmēt. Nananana~ (Viena kāja resnāka par otru, atspīdumi tam apģērbam nav riktīgi un tādā garā.) (Galva par lielu. Un viduklis pa tievu. Un gurni pa mazu. Un un un un. TEH PROPORCIJAZ AAARGH IT KEELZ MEEH ASDGFH.) This post has been edited by anti: Nov 4 2009, 03:26 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Cowkiller |
Nov 4 2009, 16:03
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
pavisam noteikti, kraasainais ir sliktaaks nekaa tas ar liinijaam, patiik detalizaacija! ^^
-------------------- |
anti |
Nov 4 2009, 16:08
|
Krāsainajam toreiz mazāk laika arī veltīju; viņai, nabadzītei, pat kāju nav, kā redzi. Laikam man slinkums bija, hvz.
Cowkiller |
Nov 4 2009, 16:31
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
ieliec kaadu jaunaako ziimeejumu luudzu.
-------------------- |
anti |
Nov 4 2009, 17:03
|
Jaunākais, kas ir bijis, ir iekš "Uzzīmē!" topika. Darbs un intensīva WOW dzenāšana pēdējo ciktur gadu laikā neatstāja īpaši daudz laiku kam citam. Patiesībā tie trīs, ko es te pēdējos iepoustēju, toreiz tapa tikai tāpēc, ka man nebija neta :D
Anyway, kad būs, ielikšu, jā. Man gan vēl anatomija un proporcijas jāsamācās., galvas mūžam par lielu sanāk un plaukstas par mazu.. Pat nezinu, kāpēc tā. This post has been edited by anti: Nov 4 2009, 17:10 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Janots |
Nov 5 2009, 00:33
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото |
man gan pirmais labaak patiik. tikai omg, kapeec tik mazas plaukstas??? vai tas ir tavs stils?
-------------------- А вот и плесень зацвела.... |
anti |
Nov 5 2009, 01:22
|
man gan pirmais labaak patiik. tikai omg, kapeec tik mazas plaukstas??? vai tas ir tavs stils? Nē, tās ir kļūdas, nevis stils. Man ar proporciju zīmēšanu ne visai gāja. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
edg |
Nov 5 2009, 22:04
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
(Galva par lielu. Un viduklis pa tievu. Un gurni pa mazu. Un un un un. TEH PROPORCIJAZ AAARGH IT KEELZ MEEH ASDGFH.) Tikai tāpēc, ka nepielieto photoshop maģiskās aftertouch iespējas. P.S. Tās nav googles, tas ir mīlīgs kucēns -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 04:02 |