Meklēju bildi, bildes ko meklē, bet nevar atras |
Meklēju bildi, bildes ko meklē, bet nevar atras |
mdr7 |
Apr 11 2006, 17:50
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās |
[/quote]
Der. It seviski taa peedeejaa. Tev nav taada kaa peedeejaa, tikai ar ar ko vairaak ieksaa? man diplomdarbam viz.m. vajag. [/quote] nu nez vai šitā ir tāda kā tu gribi? vēl ir tāds kā Lāčplēsis un vēl es atradu galvaskausu: ja kas der, ņem par labu. Ja neder,tad nekā... vēl Tu vari mēģināt ierakstīt Google grave vai scull un pameklēt kādu bildi,tur diezgan daudz dod This post has been edited by mdr7: Apr 11 2006, 17:55 -------------------- Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
monk |
Apr 12 2006, 20:23
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku |
Paldies, ļoti noderēja.
-------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
Ragana |
Aug 24 2006, 15:08
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai |
Kāpēc anime tik reti ir melni mati?
Man nāvīgi vajag bildi, kurā būtu apmēram divpadsmit gadus veca meitene ar melnime matiem un melnām acīm... Pasakiet, taisīt topiku? -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
ReD_FoXy |
Aug 24 2006, 16:15
|
onibaba Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. |
elementaari
This post has been edited by ReD_FoXy: Aug 24 2006, 16:20 -------------------- |
lilion |
Jan 22 2007, 16:20
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land |
Vai kāds nevar atrast man Tsuzuki no Yami no Matsuei attēlu ar viņa brūno m;eteli mugurā, būtu labi ja mēteli varētu labi saskatīt.
-------------------- |
linduks |
Jan 29 2007, 19:01
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 21-October 06 |
nezinu vai ir ista, bet centos atrast
un vel viena -------------------- |
Arts |
Feb 1 2007, 18:46
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Need action!!!Derēs visas fighting vai gun posing bildes.It sevišķi tās kurās ir notverts nāves mirklis.
Izšķaida galvu,nocērt kautko,iedur,gatavojas durt,šauj! -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
edg |
Feb 1 2007, 20:31
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Need action!!!Derēs visas fighting vai gun posing bildes.It sevišķi tās kurās ir notverts nāves mirklis. Izšķaida galvu,nocērt kautko,iedur,gatavojas durt,šauj! Shis topiks ir bildeem, kuras meklee, bet nevar atrast. Tev ir jaabuut iipashi neattiistiitam, lai neatrastu taadas bildes, kaadas tagad prasi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shumins |
Feb 1 2007, 21:35
|
Unregistered |
...ir notverts nāves mirklis. Izšķaida galvu,nocērt kautko,iedur,gatavojas durt,šauj & stuff Reku, tam jau ir speciāls topiks, saucas Guro, kur to visu var atrast. Biju pat iemetis linku uz Gurochan. Tāka dodies uz shamo topic: http://otaku.lv/index.php?showtopic=2119 Un ja gadās izrakt kā interesanta - droši papildini to |
Arts |
Feb 2 2007, 18:59
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Ne jau guro man vajag!!! Esmu pietiekami attīstīts lai pats meklētu bildes.
Cilvēks ir notverts pašā mirklī!Un ir dinamiski! Bruņinieku dur nost,un tas arī ir notverts pašā mirklī un asiņaini!!!! Tur ir guns n' shit!Cilvēks sprāgst,un ir moments!!! http://www.gamershell.com/static/screensho...184360_full.jpg Rekur vēlviens! Es vēlējos bildes anime izpildē,vai zīmētas.Guro man nevajag!!!! Tādas smukas bildes kur ir notverts smukais mirklis. Tādas ir retas,jo īpaši zīmētas. -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Catgirl |
Feb 3 2007, 19:48
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 |
jums ir kaaada shii chibi chara bilde? (puchiko^^)
This post has been edited by Catgirl: Feb 3 2007, 19:51 -------------------- |
edg |
Feb 4 2007, 16:03
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Catgirl, iemaacies lietot google!!! http://images.google.lv/images?q=puchiko&a...sa=N&tab=wi
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
amun_ra |
Apr 30 2007, 19:51
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 28-April 07 |
Varbūt kādam ir bilde no Angel Sanctuary, kur tas puisis pirmo reizi noskūpsta savu māsu?
-------------------- |
Storm |
Dec 30 2007, 02:00
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya |
Vajag bildes kuraas piipee! XDD Anyone can find smth for me?
-------------------- skills of a snail
|
IronSoul |
Dec 30 2007, 02:45
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts |
Vajag bildes kuraas piipee! XDD Anyone can find smth for me? ir vēl This post has been edited by IronSoul: Dec 30 2007, 02:47 -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:41 |