New Shows |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
New Shows |
Church |
Sep 13 2007, 12:23
|
sewer rat Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga |
FnordChan kaarteejo reizi nokomenteejis par jaunajiem shoviem.
2007 Rudens Anime Sezona, here you go mani it kaa ieinteereseeja Kaiji, You're Under Arrest:Full Throttle, Moonlight Mile S2, Genshiken 2nd Series (yay! yay! yay! ;> ), Ghost Hount, Straight Jacket un Armored Trooper Votoms:Pailsen Files |
Sigfa |
Sep 13 2007, 12:50
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
jaa, shis tas izskataas skataams. Domaaju sekot liidzi Kaiji, maybe Night Wizard: The Animation, You're Under Arrest: Full Throttle, KimiKiss Pure Rouge buus jaaieskataas, ja jau no H&C autoriem, Jyushin Enbu - Hero Tales ja nebuus kaarteejais generic craps, Genshiken, protams, Moyasimon: Tales of Agriculture vareetu buut nezheeliigi kruts un visbeidzot
Straight Jacket kaa shiis sezonas black lagoon aizvietojums. |
Taka |
Sep 14 2007, 09:58
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Macross Frontier... interesanti...
Votoms un Straight Jacket izklausās daudzsološi... Ķekša pēc varēs iepētīt arī Gundam 00, bet pēc SEED un Destiny crapa es vairs ne uz ko īpašu/ievērojamu/skatāmu even šajā jomā neceru. Model sales for teh win. -------------------- Press any key to continue
|
Kaede |
Sep 14 2007, 10:29
|
Koutaishi Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams |
Kā vienmēr pilns klāsts ar visu ko. Es noteikti gaidīšu otro Genshiken, Shakugan no shana. Un vēl no jaunajiem mani, kā liekas, ieinteresēja šīs te: Night Wizard: The Animation; Shugo chara; a tale of memories (lai gan tur ir vairāk jāredz no pašas animes, lai par to pārliecinātos, īsti droša neesmu); KimiKiss pure rouge (tā kā man patika Nodame un Honey and Clover, ievērtēšu noteikti ); Rental magica; Shion on oh; Ghost hound. Vismaz šos šovus es noteikti ievērtēšu.
-------------------- |
Niks |
Sep 14 2007, 16:01
|
Lira member Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 |
Blue Drop: Tenshitachi no Gikyoku - izskatās pēc draņķa, taču nu jau diezgan droši mani var saukt par mecha piekritēju, tā kā gan jau vismaz pāris epas noskatīšos
Shakugan no Shana 2 - pirmā sezona, IMO, bija vairāk nekā laba Gundam OO - man gan režisors ne pārāk (ap 3x. epu pametu FMA, jo nespēju vēl ilgāk to sviestu izturēt), un no scenārista darbiem man patika tikai Infinite Ryvius, tomēr gan jau noskatīšos visu ef - A Tale of Memories/Clannad/D.C. 2 ~DaCapo 2~/etc - neesmu īsti šito fans, tomēr noteikti uzmetīšu aci Minami-Ke - nevaru vien sagaidīt Genshiken - ヤッタ Ghost Hound - izklausās, ka šī būs vienkārši satriecoša anime Straight Jacket - izsktās labi Armored Trooper Votoms: Pailsen Files - anime, kuru mūžam atceļ? Moyasimon: Tales of Agriculture - varbūt kaut kas skatāms, taču neticu, ka nokļūs līdz Rietumiem (vismaz ne mainstream veidā). Noteikti noskatīšos arī n citām jaunajām animēm pirmo epu raw'us, tad jau redzēs, ko es beigās izvēlēšos skatīties, taču saraksts noteikti būs vismaz pusotru reizi garāks (pieredze no iepriekšējām sezonām). This post has been edited by Niks: Sep 14 2007, 20:45 |
Taka |
Sep 14 2007, 20:07
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Un es vēl gribētu zināt kurš japāņu ķēms no manis iecienītās ķeltu grupas Clannad vārda izveidojis sīrupainu skolas šovu sīčiem ar šādu pašu nosaukumu. Nosaukuma pēc domāju ka kaut kas mistisks/viduslaiku stilā, izrādījās totāls craps. Grrrr....
This post has been edited by Taka: Sep 14 2007, 20:07 -------------------- Press any key to continue
|
fuzz |
Sep 15 2007, 03:11
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town |
Njaa, no visa saraksta ieinteresēja tikai pāris gabali
KimiKiss Pure Rouge - neko nepadarīt, ļoti patīk animācijas stils, arī režisora iepriekšējie darbi ir ļoti jauki Genshiken 2nd Series - Ghost Hound - grūti pateikt, patīk vai nē, bet treilers atstāja labu iespaidu Straight Jacket - piff paff un tas ir viss =( -------------------- whatever.....
|
Kikyou |
Sep 15 2007, 13:49
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Hm hm hm~
+ Shakugan no Shana 2, oooobligāti. + Genshiken 2 + Night Wizard varbūt... + Gundam 00, iespējams. + CLANNAD. Key (AIR un Kanon), kā nekā. Un nupat pamanīju... Shugo Chara?! ō_ō Mangu gan neesmu lasījis, bet man viens draugs vislaik bakstīja par to, ka vajagot lasīt, bet kā jau slinks lasītājs, laikam paļaušos uz to, ka anime versija ar būs okei. Un šķiet arī KimiKiss varētu skatīties. Vai nu, ja nesekošu līdzi, tad vēlāk, kad vairāk epizodes būs iznākušas noskatīšos. |
Revol |
Sep 15 2007, 18:34
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 |
Noteikti skatīšos:
- Genshiken 2nd Series Gan jau iechekoshu, un kaut ko arii skatiishos: - Moyasimon: Tales of Agriculture - Ghost Hound - Straight Jacket - You're Under Arrest: Full Throttle - KimiKiss Pure Rouge -------------------- |
kaarleens |
Sep 15 2007, 20:31
|
Hentai Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava |
Un es vēl gribētu zināt kurš japāņu ķēms no manis iecienītās ķeltu grupas Clannad vārda izveidojis sīrupainu skolas šovu sīčiem ar šādu pašu nosaukumu. Nosaukuma pēc domāju ka kaut kas mistisks/viduslaiku stilā, izrādījās totāls craps. Grrrr.... Japaanji gan jau taadu grupu nemaz nezin =), btw kaapeec nepiemini gundamus Hz ko es skatiishos nu mosh to pa to chali kas mikroorganismus redz aa un protams Kaiji, lai gan diez vai uztaisiis tik pat labu kaa akagi. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
Sep 15 2007, 21:03
|
Satsujin Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow |
Domājams acis tik pamestas uz
You're Under Arrest: Full Throttle Ghost Hound Straight Jacket Lai cik priekš mans dīvaini neliktos varbūt Gundam 00 -------------------- |
Taka |
Sep 16 2007, 11:48
|
kārlēn, tev laikam radies iespaids, ka dzirdot vārdu "Gundam" es momentāli esmu eiforijā...
Neko jaunu šai jomā Sunrise vairs nepateiks. Mūsdienās meču šovi top tikai tāpēc lai jaunos modelīšus tirgotu. Un Gundamu modelīši ir ļoti populāri. Galu galā, arī es bērnībā esmu līmējis lidmašīnu modelīšus, jauks pasākums Clannad ir plaši pazīstama grupa visā pasaulē un starp citu, Japānā ir viņas otrs lielākais fanu klubs pasaulē+Clannad ir tonna ar fanu saitiem Japānā. Iespējams tāpēc arī šovs tā saucas, droši vien režisoram Clannad patika, meh. -------------------- Press any key to continue
|
Kikyou |
Sep 16 2007, 12:07
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
|
Niks |
Sep 16 2007, 12:58
|
Lira member Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 |
Klans.
|
Taka |
Sep 16 2007, 19:14
|
Ne visiem vārdiem pasaulē ir japāņu saknes, ja kas.
The name Clannad comes from An Clann As Dobhar, meaning 'the family from Dore' -------------------- Press any key to continue
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:08 |