Zeloco galerija, Blood, gore and rock'n'roll |
Zeloco galerija, Blood, gore and rock'n'roll |
zeloco |
Sep 16 2005, 19:51
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett |
Hmm.. nu anime, gluzhi nav 'mans laucinjsh', bet es, ka dauzdi no jums, esmu to pameehjinaajusi... (uzreiz saku, ka zinu, ka anatomija nav mana speeciigaakaa puse)
Mazliet fetishisma Mana Kana Gothic Lolita Mana (chibi) Alice Music Marionette Mana (new version Original char Pagaidaam viss >_> baigi dauc sanaaca ;; This post has been edited by zeloco: Jan 14 2007, 22:26 -------------------- |
Ghoul |
Sep 16 2005, 19:55
|
Koutaishi Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! |
WOW!!!!!!! Iespadiigi!!!!! Super!!!!!!! Taa tik turpinaat, nekur nepiesieshos, jo kljuudas ziimejumos atrast nemaaku ( laikam taapeec, ka te taadu nav )!!!!!!!
|
Zuzix |
Sep 16 2005, 19:56
|
mitsukai kogun Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās |
QUOTE(zeloco @ Sep 16 2005, 19:51) Hmm.. nu anime, gluzhi nav 'mans laucinjsh', bet es, ka dauzdi no jums, esmu to pameehjinaajusi... (uzreiz saku, ka zinu, ka anatomija nav mana speeciigaakaa puse) Mazliet fetishisma Marionette Peec manaam domaam shie diwi ir labaakie... un wienalga, ka ar proporcijaam 1ajaa naw labi - tam ir saws stils... aba marionette ir ljoti skaista ar sawu melnbaltumu un domu ^_^ |
Ghoul |
Sep 16 2005, 19:58
|
Koutaishi Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! |
|
Janots |
Sep 16 2005, 20:34
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото |
tieshaam iespaidiigi!!!!!!! lai gan dazas seinjas kaut kur redzeetas....
-------------------- А вот и плесень зацвела.... |
Isabel Carmin fon Edelhain |
Sep 16 2005, 20:45
|
Satsujin Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow |
Ļoti inteteresanti un savdabīgi zīmejumi. J-rock ja?
p.S. Davianart??? -------------------- |
jurc |
Sep 16 2005, 20:52
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Skatījos ilgi.. Patīk!
Tā turpināt.. piesieties tiešām nav pie kā... ja nu ir kādas kļūdas, tad tas piederās pie ieturētā stila. -------------------- |
SteiN |
Sep 16 2005, 21:07
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-September 05 From: On the step of my life... |
Wow..facinee...taa tik tureet..iipashi patiik No.1..xex..skaists pic...
-------------------- I think I'll go home,i'm a bit borred..
|
Rudoru-san |
Sep 16 2005, 21:53
|
Tidus Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 |
Tas ar marioneti labais...
Proporcionāli vēl ir tīri pieņemami, tikai dažos zīmējumos krāsas nav īpaši atbilstošas... Well, neklausies manī, turpini zīmēt! -------------------- |
rebel |
Sep 16 2005, 23:48
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life |
skaistumiigi... man jaw patiikaas,warbuut i weel kkas ajzkjeeries? wareetu paraadiit...
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
yorsa-kun |
Sep 17 2005, 12:32
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! |
Nu jaa atkal tas"sirsniigais" stils^^ bet izskataas ka ziimeet tu proti. Kur maacies?!?!
-------------------- Cute little pervert ^^
|
Tigra2 |
Sep 17 2005, 15:25
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
Iespaidīgi, man ļoti ļoti patīk, vislabāk man patīk tas puisis zīmējumā Music un marionete.Tikai tam vācu priekšniekam ķermenis tādz jocīgs, bet varbūt tā arī domāts?
-------------------- |
Sushi |
Sep 18 2005, 02:08
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
WOW! Impressive!! You rock, Zeloco!!!
-------------------- |
zeloco |
Sep 18 2005, 15:33
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett |
*nosarkst* Vai... O_O nebiju domaajusi uz tik lielu atbalstu...
Nezinu, kaa taisa taas /quote/-lietas, tapeec atbildeeshu 'prasti' ;P S.U.D. > Hahah, es tos censhos nosleept Zuzix > Paldies liels, 1ajaa es experimenteeju, tapeec tas ir taads diivains, es to daru ljoti biezhi, marionete ir viens no peedeejiem experimentiem ^^ Janots > Visticamaak paziistamaakaas ir Mana -- Vinsj iz nezheeliigi fascineejoshs Isabel Carmin fon Edelhain > Dazhi ir no J-rock, bet ne visi ^^ PS. Jaa ^_~ (tev arii ir?) JurCHiX > Daudz bilzhu (laikam <bold>par</bold> daudz ), tapeec tik daudz jaaskataas ^^ Liels paldies SteiN > -- Liels paldies Rudoru-san > Kuros nav? Man jaazina >_< rebel > zini ir gan, LJOTI daudz... tikai tie nez vai buus anime >_> lielaakaa dalja ir taadi... nu... slimi... yorsa-kun > Ko noziimee 'sirsniigais'? (Z is a retard O_o) Tieshi shaadu ziimeeshanu... amm... bilzhu graamatinjas, TV, Internets... o_o''' (Man ir ljoti aizraujosha dziive ''') Tigra2 > teeheehee... es jau teicu, ka anatomija nav mana speeciigaa puse ;;; Kur nu veel dzhekiem un no saaniem o_o;;; Missy > *glomp* Paudies ^^ -------------------- |
Shaisuke |
Sep 18 2005, 15:34
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
Zeloco, my beloved lolita... Tu jau zini ka man tavi darbinji ljoti patiik... Taa La petite obsession man visvairaak patiik...
~BN~ -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:46 |