MANGA BILDES, bildes ko ir vērts parādīt atsevišķi |
MANGA BILDES, bildes ko ir vērts parādīt atsevišķi |
Westy |
Nov 21 2004, 01:10
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 |
|
X_Kamui |
Nov 21 2004, 01:25
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Forši uzzimeji, ja tu biji kas zimeja Visvairak man patik augšejais zimejums
Vegeta no DBZ, patišam reals zimejums. Heh ja man butu skaneris varetu paradit savus zimejumus -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Westy |
Nov 21 2004, 01:27
|
QUOTE(-Kai- @ Nov 21 2004, 00:25) Forši uzzimeji, ja tu biji kas zimeja Visvairak man patik augšejais zimejums Vegeta no DBZ, patišam reals zimejums. Heh ja man butu skaneris varetu paradit savus zimejumus D Man liidz taadam liimenim veel taalu, bet gribeetu jau. Tie ir skani, ko atradu inetaa no orginaalajiem Manga komiksiem. |
Seto |
Nov 21 2004, 02:20
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga |
kaa gribeetos taa iemaaciities ziimeet... -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
X_Kamui |
Nov 21 2004, 02:54
|
Es jau kadus 3 vai 4 gadus zimeju mangu, nuu.. es to nevienam neradu
( BAIDOS NO KRITIKAS ). Man škiet sanak labi Nem šito tas tev palidzes zimet labak Webpage (Visu to jau no galvas zinu un protu ) P.S. Kad man bus skaneris varbut paradišu manus zimejumus -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
Nov 21 2004, 11:35
|
challenger Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
tāks, nu es beidzot arī parādījos atpakaļ.
tad nu pirmais jautājums. Manga ir ļoti plašs jēdziens, biš precīzāk, kas ir domāts šajā sadaļā? vienkārši bildes no mangām, vai black&white bildes, vai .. nu kautkā pārāk plaši sanāk. Nav īsti art sadaļas nosaukums. Un otrkārt.. ļoti smieklīgi izskatījās, tas augšā.. manga komiksiem, hehe.. manga un omiksi ir viens un tas pats.. un sanāk ta tu vienkārši atkārtoji vienu un to pašu vārdu divreiz -------------------- |
X_Kamui |
Nov 21 2004, 12:05
|
Nu ja tu runa par to ko es uzrakstiju nu.....he maza kļudiņa
Diemzel es nezinu kam domata ši sadaļa jo es neesmu Topik starter bet es domaju ka melnbaltai. Mde.... zel ka man nav uz PC mangas zimejumu......... heh..... laiks krat tos liela, liela mape. -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
Nov 21 2004, 12:10
|
naa.. vienkārši, amizanti sanāca..
un es vēlarvien gribu zināt, kāds bija tieši mērķis šai sadaļai.. nevar taisīt sadaļi visām mangas bildēm.. tārāk plaši.. konkrētāk lūdzu. savādāk, sanāk ja es lieku šitādu te bildi, tad viņa arī atbilst tematam. Tad jau te var saāzt visu netā pieejamos scanlations. un viss būs vietā. -------------------- |
X_Kamui |
Nov 21 2004, 12:54
|
Mde ........ ko var sacit, manas miļakas bildes ir melnbaltas
es pats zimeju tikai melnbaltus, visu laiku domaju ka krasa visu izbojas Ja, man ne visa manga patik -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
MitSuki |
Nov 21 2004, 14:38
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 |
-Kai-
Man tev jautajums.. Pa cik ilgu laiku tu iemacijies zimet cilveku figuru,matus,utt. ? Menesi vai vairak ? Lasot jau liekas ka viegli bet ja ta padoma zimejo sito visu ir looti gruti xe |
X_Kamui |
Nov 21 2004, 14:48
|
Nuu... neatceros mazliet tur palasiju (partulkoju uz krievu valodu) un tad saku meiginat. Sakuma bija briesmigi, greizi zimejumi, bet pec kada menesa vai diviem (neatceros tieši kad) es jau gandriz visu vareju uzzimet .
Mati tas nekas salidzinot ar to cik ilgi es macijos zimet "Clothes" Es tak saku zimet pirms tam kad es atradu šo saitu, tatad man bija vieglak -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
Nov 21 2004, 15:19
|
Kai, ja tev mīļākās bildes ir mīļākās, tas nenozīmē ka tev patiks visa manga .. mmm.. un es vēlarvien gaidu konkretizējumus sadaļai.
-------------------- |
Ella |
Nov 21 2004, 16:51
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* |
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
Nov 21 2004, 17:01
|
mmm.. Alucard's... ek, Hellsing manga vispār ir kolosāla.. mmm.. kāda tur Integra.
-------------------- |
Westy |
Nov 21 2004, 20:44
|
Vienkaarshi lieciet vislabaakaas manga bildes
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:51 |