GAAAAAAAAAAAACKT!, *_* |
GAAAAAAAAAAAACKT!, *_* |
Shinya |
Nov 9 2005, 17:22
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land |
Ei,nost,super...
Vai ir zinaams vai shii speele buus pieejama arii Latvijaa?(Nu ja ne, es skrieshu uz Vilnjas tirgu mekleet ). Kad taa iznaak (vai ir zinaams?)?Un taa buus pieejama uz PS2? Un veel kas- kaads ir speeles pilns nosaukums? -------------------- ~~~Taion~~~ |
Forgotten*Memory |
Nov 9 2005, 17:32
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 |
Spēle saucās Dirge of Cerberus! Tā tiek balstīta uz Final Fantasy VII
Vai būs pieejama Latvijā - par to vēl nekas nav zināms. Sekojot spēles notikumiem vēl pat īsti nav zināms tās izdošanas datums - tikai gads, tas būtu 2006. gads. Un jā, tā būs pieejama uz PS2 - Shooter role-playing game. Izskatās, ka Gackt ir ticis pie svarīgas lomas, vismaz pēc visa lasītā tā varētu spriest. Bet nekas daudz vēl nav zināms par viņa lomu spēlē. -------------------- "..." |
misty_moonlight |
Nov 9 2005, 21:41
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga |
Par izskatu labaak nekomenteeshu - nu nepatiik man tik sievishkjiigi viirieshi, kaut japaanji
Bet balss vinjam tieshaam ir laba! Ljoti iepatikaas peedeejais albuums Diabolos (paareejos veel neesmu izdomaajusi, kur dabuut) -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
Shaisuke |
Nov 10 2005, 21:33
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
Peedeejais albums ir zinaamaa meeraa sviests. Prieksh manis taa riktiigi klausaamas ir tikai chetras dziesmas. >< grrr
~BN~ -------------------- |
Shinya |
Nov 10 2005, 23:16
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land |
Nu bet Gackt ne tuvu nav tas sieviskjiigakais (tie pat ir pashi interesantaakie...njaa manas diivainas noslieces *caugh* ignoreejiet sito dalju ).
Un Diabolos kaut kur kompii meetaajas,tik slimkums vispaar noklausiities... Un par to speeli, nu man interesee vispaar jau ar taa visa speele kopumaa (ne tikai tas fakts ka tur buus Gackt, nu protams tas ar,bet nu... ), kaut kaa speeli speeleet ir veel interesantaak ja kaads ar kaut ko asocieejas un veel ir fakts ka man vaig kaadu sakariigu speeli ko speeleet uz braalja PS2 (masiinas nav diez cik interesantas )... -------------------- ~~~Taion~~~ |
Shaisuke |
Feb 11 2006, 22:53
|
OMG:::: Redemption = Orgasm for the ears...
Shinya |
Feb 11 2006, 23:12
|
Haha,man prieks ka noklausiijies, klipu jau redzeeji? ~When J.Lo`s hairdresser attacks~ (nee nee ir cute )
-------------------- ~~~Taion~~~ |
Shaisuke |
Feb 11 2006, 23:30
|
Duh! Bet logjiski. tikko ka pateici ta novilku abus........ Baaaaaaaaaaaaaa tik damn adorable....
Es gribu vinju preceet... Nee nee fui, kas ar mani... *slaps herself* Damn, Gackt dod galvaa.. ~BN~ -------------------- |
Shinya |
Feb 11 2006, 23:45
|
rofl
Mums visiem ir savas vaajiibas...j-rokeri taas izcelj....vairumaa gadiijumu taas vaajiibas ar ir j-rokeri Mees fanaati esam kruti Luck with that Shaisuke! -------------------- ~~~Taion~~~ |
Shaisuke |
Feb 15 2006, 18:25
|
Tas Kaoru -chan komentaars man silda sirdi visu pedejo nedeelu pie taa arii pietureeshos... lololol
bet pa teemu... Man ir jauns Gakuto-obsession-level *cough* aka beidzot tiku pie The Seventh Night Unplugged (Shinya, kad brauksi skatiities? es zinu ka teu nav XD). Nu ko lai saka, unplugged versijas vienmeer man ir patikushas. Un shii veel ar aizkadriem. Aaaagh. Manas acis burtiski pieliip ekraanam ka paraada vinja rokas, kad shis speelee Last Song uz klaviereem. Kustaas tik mehaaniski kaa robotam... Wow *BN impressed* That talent... Un veel vinja balss... Dzied vinjsh taadaa pamazaa, klusaa telpaa, bez mikrofona. Tik iespaidiigi. Shiish. Iesaku noskatiities ~BN~ -------------------- |
Kaoru-chan |
Feb 16 2006, 00:30
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 10-January 06 From: The land of my dreams and hopes! |
Taa ko es atkal pateicu, kaads komentaars....
Ok tagad pa teemu izklausaas kruti(njemot veeraa manu peedeeja laika novirzi uz Gackt) Taa Gackt ir ljoti labs muuzikjis njemot veeraa vinja diivaino apnjemshanos buut labaakam par citiem hmm (nez vai shis necentiisies paarspeet sawus fanus fanoshanaa par sewi ) Klipi un koncerti ko es liidz shim esmu redzeejusi ir loti labi vinja balss laikam ir kaut kas taads ko neviens newarees atkaartot.... -------------------- |
Shaisuke |
Feb 16 2006, 01:08
|
"OMG!My 1 year J-Rock anywersary!Go me! says:
man patika Maritas coments sodien "zinot Danutu, visticamaak ka vinja beigaas ar to Gacktu apprecees" " Un jaa. Izskataas ka gakuto-san tieshaam ljoti iefano pa sevi... Un veel tas prikols ar vinja vecumu... hehe... krutais ~BN~ -------------------- |
Aven |
Feb 16 2006, 16:27
|
Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis |
Tagad esmu pieskaitaams pie Gackt faniem!
Dziesmal jooti labas, patiik muzikaalais pavadiijums un balss, un viss kopumaa rullee!!! -------------------- |
Shaisuke |
Feb 16 2006, 16:50
|
Tu jau veel nemaz visas dziesmas neesi dzirdeejis lai tevi vareetu faniem pieskaitiit
Aven |
Feb 16 2006, 18:20
|
Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis |
Nu man pagaidaam pietiek ar taam 6 dziesmaam, nu varbuut shodien veel ielaadeeshu!
Gack is cool ~ -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:12 |