![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Domaaju ideja skaidra
![]() Rammstein - Engel (NGE) KMFDM - MOrtal Kombat (Rurouni Kenshin) Dj Mystik - To Love You More (Ahh My Goddes The Movie) DDR - Moonlight Shadow (InuYasha) Matthew Good - Weapon (Naruto) Tie ir no tiem, kurus esmu redzeejis |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Jā Engel bija labs. vēl man ļoti patikās Enigma - Gravity of love (Rurouni Kenshin OVA). Aizskāra dvēseles stīgas
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
kvalitatīvākais ko esmu redzējis ir RahXephon - Must Be Dreaming by Frou Frou
atmiņā kā oriģinālākie ir palikuši Serial Experiments Lain - It's All About the Pentiums un Gundam Wing - Invasion of the Gabber Robots tuvāk sirdij ir bijuši Final Fantasy VIII - Gravity of Love by Enigma ( not anime ) kā arī Ah! My Goddess - Heaven is a Place on Earth by Belinda Carlisle un Trigun - Eden by Sarah Brightman -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
O, jā Engel bija labs! Tāpat bija arī Rammstein - Du Hast (X - 1999), bet diemžēl nekvalitatīvi iztulkots no vācu valodas. Rurouni Kenshin arī bija paaris labi AMVs, bet tos no manis šķir paaris kabeļu paarspraudieni un otrs PC, kas atrodas paaris metru tālāk (un arī slinkums).
![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
pagaidaam visvis labaakais man shkiet Engel ar NGE... kaac tur pamatiigi seedeejis lai mikseetu to padariishanu. Man veel ir paticis .. kaut kur redzeeets azumanga klipinjsh.. ar taac rihtiigi fanii samikseets.
-------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
shitie klipi taisiiti sagraizot attieciigo animi? bet cik taadu klipu kas ziimeeti speciaali izpildiitaajam?
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ir veel viena taada lieta, liidziiga AMV - taas ir filmu reklaamas, kuraam piemonteets anime video. Liidz shim gan esmu tikai divus taadus gabalus redzeejis:
* Spiderman - Love Hina & Evangellion * Fight Club - Pokemon Jaa, shitaas visas monteetaas lietas man trakoti patiik... bet jaapaarvar sava Direct Connect installeeshanas tieksme... jaamaacaas ziniibas, nevis jaavelk un jaaskataas lietas... jaapaarvar... jaapaarvar... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Dzonis @ Oct 18 2004, 13:10) shitie klipi taisiiti sagraizot attieciigo animi? bet cik taadu klipu kas ziimeeti speciaali izpildiitaajam? Vienu buutu kauns nezinaat: On Your Mark, muuzika: Chage & Aska, animaacija: Miyazaki, iistais un vieniigais. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
njā, es tikai abas rokas par Engel.
Un vēl kas man palika atmiņā ir - Cowboy Bebop -Yesterday Kenshin OVA's- Кто на новенкого Escaflowne Move- Black, black Heart Cowboy Bebop - Мои друг- художник и поет. Gravitation - Writing on the Wall Gravitation - Shuichi's back Njā.. laikam tas arī viss, bet man nav tendences skatīties AMV.. O atcerējos tomēr vēl divus- Golden boy - Страшная un neatceros no kāda anime, bet nosaukums labs- "Изличение яоищика или почему изчезли гоблины." ![]() -------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 18 2004, 22:57) Vienu buutu kauns nezinaat: On Your Mark, muuzika: Chage & Aska, animaacija: Miyazaki, iistais un vieniigais. hm...kaads shitais ir?buus jaapaskataas.... un taa vieniigo zinu manis jau kaut kad mineeto Ken Ishii - Extra, Koji Morimoto razjojums (neslikot projektos piedaliijies) -------------------- |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Weird Al - Living in the fridge - Cowboy Bebop
Neon Genesis Evangelion - [featuring vertical horizon] - everthing you want - (a tribute to asuka and shinji) Love Hina - Right Now Azumanga Daioh - Get Down Kenshin - Annie Lenox - Love Song for a Vampire Tenchi - Foo Fighters - Everlong Trigun - Macho man Protams arī Wamdue Project - King Of My Castle (GITs) Viss gan hvz cik gadus vecs ![]() parakājoties http://www.animemusicvideos.org var ganjau ko jaunāku atrast.. |
edg |
![]()
|
QUOTE(Dzonis @ Oct 19 2004, 00:26) QUOTE(edg @ Oct 18 2004, 22:57) Vienu buutu kauns nezinaat: On Your Mark, muuzika: Chage & Aska, animaacija: Miyazaki, iistais un vieniigais. hm...kaads shitais ir?buus jaapaskataas.... un taa vieniigo zinu manis jau kaut kad mineeto Ken Ishii - Extra, Koji Morimoto razjojums (neslikot projektos piedaliijies) Un, ja ta taa labi padomaa, man liekas, ka pat Pokemon bija viens music video taisiits peec 6. filmas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Man ljoti patiik Ah my godess openings un Noteikti Miiljaakie ir Gravity of love un Sailormoon-AQUA-Candy man.
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
man arii shis baigi patikaas
Weird Al - Living in the fridge - Cowboy Bebop -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
daft punk - one more time
ja gadiijumaa taadu ar kaads atceraas.... Ja nemaldos ta tur veel 5 daljas bija -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 June 2023 - 02:09 |