Rainbow muffins, fags & drags. |
Rainbow muffins, fags & drags. |
Arta |
May 2 2008, 15:23
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. |
Palūgšu skatīties no pēdējās lapas. Paldies. :3
~*~ Welcome to my sketchbook. ^^ Viss, kas šajā postā bija ir izņemts no photobucketa, līdz ar to - no šejienes~. This post has been edited by Arta: Feb 21 2011, 22:31 -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Ayumi |
May 2 2008, 21:59
|
Kyuuketsuki Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
Parastas ķēpas mani neinteresē. Par pārējiem(t.i gaaras) varu pateikt, ka jāpiestrādā pie proporcijām, as always.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Cowkiller |
May 3 2008, 11:47
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
heh nedaudz atgaadina manu saakumu(atskaitot to ka es ziimeeju labaak xD)
nekas iedresees arii tevi ziimeet uz baltaam lapaam!!!!!! -------------------- |
Arta |
May 4 2008, 14:10
|
labojos.
Balta lapa feat zīmulis. un bišk fotošops. ;P -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arts |
May 4 2008, 14:18
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Vienīgā lieta,kas smagāk iesūkā nekā citas,ir ģitāra.
Pārējais attēls nav tīri baudāms,bet sagremot var un neaizrīties. -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arta |
May 4 2008, 14:30
|
par to ģitāru tā varētu būt. kā nekā 1mo riezi tādu zīmēju.
prieks, ka labi gremojas. ;D btw. [offtopic] ko tu no tā skype tur gribēji? īsti nesapratu kas un kā. xD -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Pakkun |
May 4 2008, 15:16
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** |
bilde ar ieķēžoto sirdi pamatīgi atgādina vienu kaku no mana repertuāra. neatceros vai šeit savā "galerijā" esmu to licis.
-------------------- |
FuschichO |
May 4 2008, 16:37
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Gitāras vispār ir baigi grūti uzzīmēt. uzminiet kāpēc Pamēginiet uzzīmēt akustisko un man liekas, ka vairs gičas nekad negribēsies zīmēt To es tikai tā- skolā bija jāzīmē
-------------------- |
ReD_FoXy |
May 4 2008, 18:39
|
onibaba Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. |
Gitāras vispār ir baigi grūti uzzīmēt. uzminiet kāpēc Pamēginiet uzzīmēt akustisko un man liekas, ka vairs gičas nekad negribēsies zīmēt Nav taisnība. Bet tas tikai tā. Darbi prasa sāpīgi ilgu piestrādi. Pagiadām, godīgi sakot, nepatīk. Nekas skatāms. -------------------- |
Arta |
May 5 2008, 14:40
|
ok.
piemēram, ko vēlētos redzēt? -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
May 5 2008, 14:49
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Varbūt varētu sākt ar kādu fanartu. Tādu pārdomātu, skaisti izzīmētu. Man liekas, ka fanarti labi noder, lai tieši sāktu. Bija jau tev Gaara, nebija jau nemaz slikti, bet gribās labāk.. moš pat ir vērts nozīmēt?
-------------------- |
Arta |
May 5 2008, 14:55
|
k, izmēģināšu.
parasti ir tā, ka pats kko uzzīmē, liekas tīri patīkami, bet citos atkal uzzīmētais neizraisa nekādas emōcijas. zinu, ka pašai arī ne vienmēr liekas saistoši šādi darbi.. kkas vnk ar zīmuli uzzīmēts. ;P bet tik un tā, turpināšu zīmēt, tā kā man pagaidām sanāk un cerēšu uz panākumiem.. :] -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kuro-San |
May 5 2008, 15:21
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 11-April 08 |
čav, garām skrejot ielūkojos un aizķēros aiz taviem pēdējiem trim zīmējumiem, tapēc teikšu ko padomāju-ļoti patīk priekšpēdējais gāras zīmējums, jautājums vien vai tu nozīmēji vai pati izdomāji pozu, seju utt?
2. gāras zīmējums pēc kompozīcijas šķiet jau kautkur redzēts, domāju ka nozīmēji bet tas labi ka trenējies..ā un vel par pēdējo, tas ir baigi ok pēc manām domām, jo ļoti atšķiras no tām skicēm, redzu interesantu perspektīvu jeb pozu vai kā nu to sauc, kā arī ideja laba, piekrītu citiem par to ģitāru, nav īsti izdevusies varbūt varēji paņemt par paraugu kādu ģitāras attēlu un tad zīmēt pēc tā...vispār pēc tā pēdējā zīmējuma gribas redzēt vēl kaut ko no tevis =) tikai tādus kā tā govs gan neposto vairāk ok? ir jau cute bet |
Arta |
May 5 2008, 18:20
|
par Gaaru - skatījos visādus attēlus netā un tad mēģināju kko uzzīmēt, jo pati izdomāt konkrēti ko es gribu panākt ar to pōzu & stuff, tapēc zīmēju to kas palika prātā pēdējais. kā jau teici - trennējos. :]
un tā govs ir `tāpatvien`. bet nu šis ir tāds -sākums- šajā fōrumā.. tad jau redzēs, varbūt kaut ko vērības cienīgu kkad radīšu. ;D -------------------- Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
jooji |
May 6 2008, 02:02
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 |
nav slikti! X] pedejam ir interesanta poza! bet 2 stigu bass-gitara?! XDD paliek tikaj izlabot rokas un gitaru un bus labi!
-------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:50 |