pāris zīmējumi, and robot unicorns. |
pāris zīmējumi, and robot unicorns. |
Shaisuke |
Sep 2 2005, 12:34
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
Ljoti skaisti... Priekshpeedeejais un darbs pirms tam man patiik visvairaak... Tu esi ljoti talantiiga...
~BN~ -------------------- |
anti |
Oct 5 2005, 08:36
|
Draņķītis Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga |
itkā bija domāts Envy no FMA, bet nujā, nav diezko līdzīgs :) tāds pārāk labsirdīgs izskatās.
nu nekas. un mati ar nav kārtīgi pabeigti, bet nu.. tas tādēļ, ka man darbalaiks uz beigām iet. tika zīmēts darbā ar ne visai ērto peli un sēžot uz trakoti neērta krēsla :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
edg |
Oct 16 2005, 19:29
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Pareizi uzmineeju, ka anti ir viens no tiem cilveekiem, kuru ziimeejumi nav cilveekam pa speekam. Citplaneetieshi...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ramiel |
Oct 17 2005, 19:29
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 |
slikti ka vinji visi ir "beediigi" , bet taa navm slikti, interesanti skatiities kaada ir ziimeeshanas stilu daudzveidiiba sheit :>
-------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Tigra2 |
Oct 17 2005, 19:57
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
sesshomaru mati nav tik plāni un šķidri. Čolkai jābūt biezākai, mati ir sudrabaini nevis balti. Flafijs nav tik brūns. Acīm jābūt par pustoni tumšākām. Drēbes nav rozā, bet sarkanas.
neapvainojies darbs nav nemaz tuk slikts, es vienkārši braucu virsū visiem, kas manu mīļo sesshomaru uzzīmē greizi -------------------- |
anti |
Feb 14 2006, 19:36
|
izmēģināju tādu programmu kā ArtRage - vispār tīri jauka priekš tādas paķēpāšanās :)
iesaku jums arī pamēģināt, programma nudien ir vienkārša :) ā, un Tigra - nujā, zinu, ka tajā zīmējumā daudz kļūdu, bet nu šams ir gadus 2 vecs, tā ka diez vai tagad vairs ko tur labošu. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Namejs |
Feb 14 2006, 21:21
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont |
pameegjinaashu...shitam man nepatiika mati
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
anti |
Oct 29 2009, 03:46
|
LOLOMG HOLY NECROPOSTING
Plaukstas par mazu, kakls pakaļā, auss par zemu, kas vēl? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Shumins |
Oct 29 2009, 04:13
|
Unregistered |
Liekas asins krāsa nav izvēlēta laba...
Citādi jau ir okey. Dažs tikai nevar svētkos pieēsties pilnu vēderu, bet tāda jau dzīve - visu arī nevar gribēt |
anti |
Oct 29 2009, 04:14
|
Nujā, krāsiņas nav mana stiprā puse :(
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Arts |
Oct 29 2009, 13:36
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Anti ar kļuvis par drawfagu. Holy shit on a stick in niggers bum, who's smoking crack with a cop on meth arresting liberal junkies.
Keep on drawin'! Pārbaudi rokas, tās ir par mazu. Un,moar anatomy, es neredze ķeskas un citus štruntus, tikai pabiezu tauku slāni. Vajag garākus augšstilbus. Pārējie norādīs uz Tavām kļūdām. Tas būs jauks makro... -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
anti |
Oct 29 2009, 13:54
|
Mhm, vot jā, kājas par īsu. Man vispār ar proporcijām diezko neveicas.
Tur, cik skatos, ar ribām arī galīgs bardaks, heh, bet nu, kā bij tā bij, zīmēju uz izjūtu, tā ka tas arī rezultāts. Ar iekšām un ķeskām ir tā ka bija ķipa domāts ka viņam iekšā nav tas, kas mums visiem. Tagan gan grūti saprast, oriģinālzīmējumā labāk redzams, bet viņam ir acis tur tajā uzšķērstajā. Kaut kā tā. Ar drawfagošanos ir tā, ka zīmēt jau zīmēju padaudz - darbā uz piezīmju lapiņām visādu sviestu. Vienkārši nevelk tam visam nopietnāk pievērsties. Un TEH TRUE FFFFFUUUUU purnam ir emocionālāka sejas izteiksme :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
FuschichO |
Oct 29 2009, 15:17
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Man ļoti patīk FFFUUU komiksiņi. Pašai arī katru dienu kāds pārītis sižetu iešaujas prātā. Jāsāk pierakstīt tad varētu arī sazīmēt.
-------------------- |
Cowkiller |
Oct 29 2009, 19:57
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
opaa ir nu gan laiki pienaakushi! anti posto ziimeejumus. man interesee kas tevi pamudinaaja?
anyway apskatiiju ziimeejumus un varu teikt ka ir ok! dazhi gan man nepatika... bet manu atziniibu sanjem tas uzshkjeerstais! ^^ gaidiishu progresu. -------------------- |
anti |
Oct 29 2009, 20:06
|
Cowkiller, tie pārējie pirms 5iem gadiem te poustoti, nav diez ko jāņem vērā. Vienkārši negribēju taisīt jaunu topiku, tāpēc uzrako savu veco.
Hvz, kā ar progresu būs, tb, kaut ko jaunu jau maz zīmēju. Es baigi slinkoju, man vairāk tādas lietas kā tas "Uzzīmē!" topiks patīk. Nekas nepamudināja. Izkrāsoju vienu no lineartiem, kas man apkārt mētājās un izdomāju, ka jāieliek internetos. That's it. This post has been edited by anti: Oct 29 2009, 20:07 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:33 |