BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
Taka |
Nov 2 2006, 12:42
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
µTorrent'u lieto daudzi, vismazākais torrent klients priekš Windows, maz atmiņu aizņem. Noteikti viens no visieteicamākajiem.
-------------------- Press any key to continue
|
Ginta |
Dec 23 2006, 05:36
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga |
Kāda gan īsti starbība ko lietot galvenais, lai strādā un pilda savus pienākumus, pārejais jau ir mazsvarīgi. hai, hai.. tieši tā.kad nessen pārvācos uz manu brand new computer, ar manu iemīļoto BitSpirit kaut kas lāgā negāja.. domāju- pamēģināšu citus, bet tiem ar'problemas bija.. vienīgais kuram tādu nebija - Azureus. (un lai gan izrādijās, ka bija ielikta kaut kāda sačakarējusies windows versija () - pēc visa pārlikšanas tā arī nav bijusi vajadzība mēģināt vēlreiz citus..) -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
volzha |
Dec 26 2006, 00:02
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga |
µTorrent - viennozīmīgi, my favorite.
-------------------- Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Storm |
Jan 12 2007, 16:50
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya |
Azureus - taakaa man uzkaatst uz tiem daziem mb rama ko vins rij un priecee piedavaataas iespeejas, kas atvieglo darbu ar torrentiem.
-------------------- skills of a snail
|
Niks |
Jan 12 2007, 17:05
|
Lira member Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 |
Funkciju ziņā Azureus ir ārkārtīgi labs BT klients, taču tie tavi "daži MB", piemēram, ir teju 200% no manas kastes kopējā RAM`a (vismaz ~ tik šams aprija, kad pēdējo reizi viņu pamēģināju).
This post has been edited by Niks: Jan 12 2007, 17:06 |
Taka |
Jan 13 2007, 10:21
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
java draugi, java... tai neviens kompis nav par ātru un nekāds RAM daudzums nav par lielu
|
Skyfall |
Feb 8 2007, 21:40
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 8-February 07 From: Lost in my Dreams... |
uTorrent viennozīmīgi. Kad vēl bija vecāks kompis es galvenokārt viņu lietoju jo viņš rija maz atmiņu ... tagad tas būtu mazsvarīgi, bet es pie viņa esmu pieradis un viņš mani pilnībā apmierina.
-------------------- |
Klokjvaarpsta |
Feb 9 2007, 00:10
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga |
Es skjiet esmu viens no tiem, kas lieto pirmo, kursh patraapaas, taapeec veel arvien tas ir BitComet. Nekaadus truukumus nesaskatu, bet laikam jau tikai taapeec, ka nezinu kaadi vareetu buut plusi (doh!)
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
baseboalbatboy |
Feb 9 2007, 02:02
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 |
lol,es biezhi vien velkos visam jaunajam no pakaljas (vai arii dazhos gadiijumos pa priekshu!) Nez es izmantoju Taadu BitTorrent vinjam taa ikoninja taada takaa Tjipa vilnis uz zalja fona!..?... Vareetu man luudzu kaads izstaastiit ar ko dazhi torrentu klienti atshkjiraas!
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
bubu |
Feb 9 2007, 08:15
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga |
|
Klokjvaarpsta |
Feb 9 2007, 11:32
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga |
Paldies par linku, paliidzeeja.
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Osis |
Mar 14 2007, 21:33
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 14-March 07 |
Es lietojuu BiComet un esmu apmierinaats, kautgan jau paaris meeneshus ne-esmu apdeitojis uz jauno versiju
|
Taka |
Mar 14 2007, 21:53
|
joprojām µTorrent kā mazākais un parocīgākais un visneēdelīgākais klients Windows videi.
|
aruka_sei |
Aug 22 2012, 13:07
|
Arheologs Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda |
-------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:49 |