go paspeeleeshana |
go paspeeleeshana |
lastguru |
Feb 6 2006, 01:47
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
ja kaads grib paspeeleet go, tad sestdien, 11. februaarii no 12.00 jukatanaa to varees izdariit: muusu pirmaa turniira uzvareetaajs Ha-san grib uztaisiit vienlaiciigaas speeles seansu uz trim vai chetriem galdinjiem vienlaiciigi
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
sipps |
Feb 6 2006, 15:38
|
Unregistered |
nu ta jau ir izvirtiba. kada jega 3-4 speletajiem gaidit kamer Ha-san apstaigas galdinus un saliks uz viniem kaulinus. domaju ka parejiem bus garlaicigi
|
GM |
Feb 6 2006, 16:21
|
Resident Alcoholic Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 |
QUOTE Ha-san grib uztaisiit vienlaiciigaas speeles seansu uz trim vai chetriem galdinjiem vienlaiciigi Tas vēl būtu nieks. Īstais catch ir tas, ka nevar taču palaist garām to reto reizi, kad Ha-sans labprātīgi socializējas. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
lastguru |
Feb 6 2006, 17:50
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
QUOTE(sipps @ Feb 6 2006, 14:38) nu ta jau ir izvirtiba. kada jega 3-4 speletajiem gaidit kamer Ha-san apstaigas galdinus un saliks uz viniem kaulinus. domaju ka parejiem bus garlaicigi nu individuaalaas partijas arii varees uztaisiit ja gribeesi. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
sipps |
Feb 6 2006, 19:21
|
Unregistered |
QUOTE(lastguru @ Feb 6 2006, 16:50) QUOTE(sipps @ Feb 6 2006, 14:38) nu ta jau ir izvirtiba. kada jega 3-4 speletajiem gaidit kamer Ha-san apstaigas galdinus un saliks uz viniem kaulinus. domaju ka parejiem bus garlaicigi nu individuaalaas partijas arii varees uztaisiit ja gribeesi. ok pierunaji, bet vai bus tikdaudz galdinu lai visi varetu spelet? un kur japiesakas? |
lastguru |
Feb 6 2006, 19:32
|
ha-sanam ir, hikaru ir, man ir, janusam ir = 4. plus ja vajag, atnesiishu arii vaskadraanas (khe, pretiigs vaards, bet citu neatradu lai aprakstiitu) "deeliiti" ar plastmasas kaulinjuem, un hasans var veel papildus atnest magneetisko go komplektu... pietiekami, ne?
un kaa pieteikshanaas kalpos tava atnaakshana ^^ -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
Kyoushu |
Apr 4 2006, 21:50
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] |
Esmu galiigs iesaaceejs, bet gribeetos paspeeleet go ar latvieshiem.. ...
Kur pashlaik tiek speelets go un kad? Un kaapeec taada inaktivitaate go forumaa?... (negribeejaas uzspamot jaunu teemu, taadeelj ierakstiiju shajaa pashaa) -------------------- |
Faplo |
Apr 4 2006, 22:06
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre |
Varu atbildēt diezgan precīzi pamirums ja var to tā dēvēt ir jo saucamie "go spēlētāji" kaut gan tie kas to spēlējot domā ir tikai daži ( uz vienas roku pirkstiem saskaitāmi ) . Pārējo atieksmi es nesaprotu īsti... turklāt tie paši kas spēlē dara to tik reti ka es vienkārši neizturēju un es varu secināt ka Go latvijā lēnām mirst, jo ja go playeri neatbalstīs viens otru nespēlēs ar viens otru un tikai kautkādus ataisnojumus bārstīs tad viss paliks ierūsējis un nelietojams kā tagad. Go tiek spēlēts yukatanā sestdienās kaut gan ar vien mazāk... nu ja tev ir vēlme online uzspēlēt varam jau sarunāt. Galvenais lai ir cilvēki ar vēlmi kaut ko mainīt.
|
X_Kamui |
Apr 4 2006, 23:11
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
QUOTE(Kyoushu @ Apr 4 2006, 20:50) Esmu galiigs iesaaceejs, bet gribeetos paspeeleet go ar latvieshiem.. ... Kur pashlaik tiek speelets go un kad? Un kaapeec taada inaktivitaate go forumaa? lol a kapeec tikai ar latviešiem.... vinji kkaa atšķiraas no citiem? ,)) labi vari neatbildeet! Vnk naac sesdienaas uz Yukatanu un dabuusi GO paspeleet ^^ -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kyoushu |
Apr 6 2006, 16:00
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] |
yukatans?? Tas ir kaut kaads club house?
-------------------- |
X_Kamui |
Apr 6 2006, 16:55
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Tas ir teejas klubiņš, kur dzer teeju^^
tikai kur tas atrodas es pateikt nevareešu, jo pats jau aizmirsu... -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kyoushu |
Apr 6 2006, 17:56
|
Nopietni? Es biju domaajis pilniigi kaut ko citu.. Cik tur cilveeki uz go speeleeshanu parasti apgrozaas? Bet es esmu galiigs iesaaceejs so nezinu vai sev tur normaalu pretinieku atradiishu..
-------------------- |
Hikaru |
Apr 7 2006, 15:36
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia |
QUOTE(Kyoushu @ Apr 6 2006, 16:56) Ko citu tu esi domājis?Go klubs vēl av izveidots.... Varbūt tāds kādreiz būs Latvijā...? QUOTE(Kyoushu @ Apr 6 2006, 16:56) Ir kādi 2 gabali, kas spēlē mazliet labāk par iesācējiem. Tad ir vairāki iesācēji. Un daži pilnīgi iesācēji, kas nezina ko dara, bet spēlē. Kaut gan sen neesmu ar daudziem spēlējis. Varbūt jau visi profesionāli samācījušies... QUOTE(Kyoushu @ Apr 6 2006, 16:56) Neuztraucies, atradīsi pietiekoši stiprus pretiniekus.. ... un ja vajag, pietiekoši vājus arī var atrast. |
Kyoushu |
Apr 7 2006, 19:46
|
Paldies, taatad kur ir tas Jukatans un kaa tur nokljuut. Un kuraa laikaa tur kaut kas notiek. Un vai tur tikai otakieshi apgrozaas uz go speleeshanu?
-------------------- |
Faplo |
Apr 7 2006, 21:25
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre |
Stabu X Teerbatas precīzāk - Jukatan Stabu 27 un vispār labāk pirms jautāt ir lietot search - http://otaku.lv/index.php?showtopic=2480&st=0 . Vai nav vienalga, kas spēlē go? Galvenais ka vispār vēl spēlē...
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:58 |