Alexa-chan art., ..."ego" 75% un turpina augt |
Alexa-chan art., ..."ego" 75% un turpina augt |
Tenma |
May 6 2007, 11:55
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
pēdējā kāju salaiduma vieta ir galīgi auzās, jo virsējā kāja par šauru, ja pareizi redzu...
-------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! |
mundios |
May 6 2007, 12:16
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga |
Es tikai agad to ievēroju kad pārējie to jau ir pateikuši
This post has been edited by mundios: May 6 2007, 20:36 |
Huney Bunny |
May 6 2007, 14:14
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit |
Iespaidīgi .. Tiešām skaisti
Pēdējā tiešām kājstarpe jocīga.. Jā.... Bet tā nekas This post has been edited by Huney Bunny: May 6 2007, 20:55 -------------------- |
kahi |
May 6 2007, 19:44
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth |
Meiteni skolas formā, kas vicina pa gaisu sīpolloku! Bet pašlaik ieliktie ir labi, vecā stilā ieturēts. manuprāt tas bija puravs. jauki zīmējumi, tikai pēdējā kaut kas viņai ar kājstarpi nav kārtībā. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Alexa De Šarlote |
May 6 2007, 20:50
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 |
QUOTE Tev sanāk ļoti labi, bet man nepatīk, kā tu zīmē kājas. It īpaši pēdējām divām meitenēm. Manuprāt, tās kr par resnu. Nu nezinu, varbūt citiem tā nelikās, bet man pēdējā zīmējumā kājas atgādināja vistas kājas. Bet tā jau viss ļoti stilīgi Man patīk kā tu pateici par tām kajām.... pašai smiekli nāk. P.S.-es neko ļaunā nedomāju. QUOTE jauki zīmējumi, tikai pēdējā kaut kas viņai ar kājstarpi nav kārtībā. Jā es arī to pamaniju...Bet, kā jau es saku nav ja jauni darbi tādējādi arī milijons kļūdu ir. P.S.-Vispār, paldies pār komentāriem Jums visiem. -------------------- |
Alexa De Šarlote |
May 6 2007, 21:56
|
O te nu būs darbs vel viens, rakajos pa plauktiem kad artradu šo darbiņu....
Ja Jums liekās ka kājas ir par lielu, tad tas ir domāts ka skats no lejas, tādēļ var likties ka tās kājas ir parāk lielas.... -------------------- |
Huney Bunny |
May 7 2007, 19:08
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit |
AK, ŠAUSMAS! CIK IDEĀLI!!!!! TU ZĪMĒ VIENKĀRŠI ĢENIĀLI!!!
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
May 7 2007, 19:13
|
Ak paldies, paldies par komentiem....tas tāds darbs ko es kādam kādreiz zīmēju....
-------------------- |
mundios |
May 7 2007, 19:27
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga |
Normāli.. tikai tas nezin kas izskatās pēc brieža ragiem
|
Alexa De Šarlote |
May 7 2007, 19:37
|
Ah tu to, tas ir kronis...
-------------------- |
exile |
May 7 2007, 23:37
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga |
jaa pirmais darbs tev forshi sanaacis! Peedeejam gan seja ne paaraak sanaaca. Buutu nedaudz vairaak piestraadaats pie proporcijaam - buutu mana miiljaakaa galerija
-------------------- No name superhero
|
Cilveeks |
May 7 2007, 23:52
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 |
ok.. seja pec zirga... skjiet ka acis bik pa augstu... paareejais itkaa normaali... tik peedai nepareizs lenķis attieciibaa pret kaaju, tapeec nerodas iespaids ka tas ir skats no lejas (bet iespeejams ka taas ir tikai manas iedomas)...
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
May 8 2007, 07:19
|
QUOTE jaa pirmais darbs tev forshi sanaacis! Peedeejam gan seja ne paaraak sanaaca. Buutu nedaudz vairaak piestraadaats pie proporcijaam - buutu mana miiljaakaa galerija Tie nav mani svaigākie darbi... .Un viens plus tas ka viņš ne parāk labi noskanejas man uz rokas viņš izkatās daudz laba neka te. Vel piekomentēšu šis darbs ir 20x14 cm formatā tādēļ tur var būt arī problema ar seju.... -------------------- |
Cowkiller |
May 8 2007, 10:57
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
mjaaa tas peedeejais ir riktiigi labais ja atskaita vinjas seju brrr!
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
May 8 2007, 16:25
|
QUOTE ja atskaita vinjas seju brrr! Kas tur tāds ir?...tev liekās ka nav parāk apaļa... QUOTE ok.. seja pec zirga... skjiet ka acis bik pa augstu... paareejais itkaa normaali... tik peedai nepareizs lenķis attieciibaa pret kaaju, tapeec nerodas iespaids ka tas ir skats no lejas (bet iespeejams ka taas ir tikai manas iedomas)... Es tieši pie proporcijām nebalstijos šajā zimejumā bet, gan pie tērpa..... Un vispār paldies par kritērijam, pati tā nepamanu.....kur īsti ir tās kļūdas. This post has been edited by Alexa De Šarlote: May 8 2007, 16:30 -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:24 |