GAAAAAAAAAAAACKT!, *_* |
GAAAAAAAAAAAACKT!, *_* |
Shinya |
Feb 17 2006, 18:25
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land |
*few* un man jau likaas ka es galiigaa khm esmu sagaajusi...
Jaa gribu redzeet MC...taatad kaut kad buus jaasanjemas un jaaiet lupiiit *any minute now * -------------------- ~~~Taion~~~ |
Shaisuke |
Feb 17 2006, 22:34
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
Viss... Es jums lieku, nee, PAVEELU, novilkt Gackt - The Seventh night unplugged albuumu un klausiities liidz tie salkanie meldinji jau rauj uz veemienu!!! To izturet var tikai iisti stipri fani XD
omg............ so adorable... that voice... that talent ~BN~ -------------------- |
Shinya |
Feb 17 2006, 22:58
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land |
rofl
Es tikko noskatiijos Moon Child (3. reizi), zin bet ar katru reizi es aizvien vairaak saaku saprast taas filmas domu ( ja taada maz bija ) Shaisuke, varu tev ieteikt noskatiities Kagen no Tsuki (filma- tur gan nav Gackt bet ir Hyde nu varbuut ne dizji daudz...bet sizets interesants). BTW vai Gackt ir arii kaadaa citaa filmaa bijis? ne cik es par to buutu dzirdeejusi... -------------------- ~~~Taion~~~ |
dark ruin |
May 29 2006, 14:47
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 74 Joined: 7-March 04 |
Par GAKt un spelem - jau 2 gadi ka LV var dabut originalu PS2 spele
Bujingai - Forsaken City - pec gameplay lidziga Devil May Cry serialam http://www.gamespot.com/ps2/action/bujingai/review.html Pats nespelej, bet it ka "galvena lomaa" ir tads pats GAKT. Varbut kadam bus interese... -------------------- We Burn And Screamed Inside
We Burn And Screamed In Hell /Death In June/ |
Shinya |
May 29 2006, 18:03
|
Nu paklau orginaalu - cenas,cenas... Buusim rupji- kur var dabuut NEorginaalu (a.k.a. leeteeku un nelegaalu ).Centraaltirguu?
-------------------- ~~~Taion~~~ |
davio |
Jun 1 2006, 19:57
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 |
haa haa... neviens nepeerk speeles centraaltirguu.... tam ir domaata ''Bērnu Pasaule''!!!
-------------------- |
Spectre |
Jun 1 2006, 21:22
|
Hentai Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK |
retards - use brains and Magic called INTERNET and TORRENTS es piemeram maz ko zinu ko nevaretu atrast tiimeklii ... es tagad nerunaju par pagajusha gs. 20 gadu filmaam =)))
-------------------- SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Shinya |
Jun 2 2006, 16:33
|
Hmm es pienjemu ka taa speele peec tam taa pat jaaraksta kkur dvd disk veidiigaa ding, jo uz pc taa pat nevar speeleet, a dvd rakstiitaaja man kaa "mirstiigajam" nav
So bad idea -------------------- ~~~Taion~~~ |
Kazuki |
Nov 26 2006, 00:06
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 |
nu tad es ar beidzot sanjeemos un noskatiijos Moon Child. Viena no skaistaakajaam filmaam, kas redzeeta. Skatoties sho filmu vienk nevar neraudaat. taaaaadas emocijas
This post has been edited by Kazuki: Nov 26 2006, 00:06 |
Ganguro |
Dec 10 2006, 15:39
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 9-December 06 |
Manupraat, Gackt ir vienkaarshi gjeniaals.! Pirmo klipu ko esmu redzeejusi bija Vanilla, emmm.. tas laikam bija kaadaa martaa`06. Un uzreiz man paarsteidza vinja balss... dievinu, vispaar kaads vinjsh talantiigs, vinju nav iespeejams ar kaadu saliidzinaat. Vinjsh arii bija tas kas mani ieintereseeja vispaar j-rock`aa un j-pop`aa. He`s my Nr.1!! ^_~
-------------------- |
Ganguro |
Feb 12 2007, 10:53
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 9-December 06 |
Noklausiijos un noskatiijos( Performance on Music Station) jauno singlu No ni Saku Hana no You ni *Like a Flower Blossoming in the Wilderness* Kaa vienmeer Gackt ir savos augstumos... vieniigais, vinja izskataa ir kaut kas mainiijies .... manupraat vinjsh ir uztaisiijis (atkal) plastisko operaaciju... bet nju tas taa... vieniigais izskataas savaadaak...
-------------------- |
anishuara |
Feb 12 2007, 12:14
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside |
yup, must admit, he is a sweety voice is cool... clip too... so as usual he is number 1. :D:D
Ganguro: iespejams ka kaarteejaa operaacija, vai arii vinjsh leenaam tomeer noveco.... laiks ta4u nestaav uz vietas... bet zheel.... -------------------- |
sakurasou |
Feb 27 2007, 15:52
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 20-November 06 From: Ogre |
Nu pirmkaart vinsh Drug Party koncertu deel ir nometis daudz svara,bet tauta runaa ka esot it kaa deguna plastiska operaacija bijusi(blaa blaa).
Man personiigi vienalga-vinsh izkataas tik par labi cik vienmeer un ne jau kjermenja daljaas viss sleepjas, bet talantaa |
Ragana |
Mar 17 2007, 00:52
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai |
Uzgāju pavedienu, aizgāju last.fm uz ātro kaut ko noklausījos...
*piedzīvo katarsi* Viss, es esmu fane. -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Shinya |
Apr 14 2007, 07:34
|
Vai kads var mani apgaismot,kadel Gackt vairs visparigi nekoncerte? (vismaz ta es dzirdeju...vai ar tas bij domats ka vinsh vairs japana visparigi nekoncerte,kko parpratu?) >_>
-------------------- ~~~Taion~~~ |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:41 |