BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
bubu |
Aug 29 2005, 22:54
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga |
Hah, viena tante teica... hahaha.
Izvēlies torrentu (uzklikšķinot uz tā), tad kreisajā apakšējā pusē izvēlies Files, un tad labajā apakšā, kur būs failu saraksts, klikšķini to labo peles pogu un uzstādi to priority. (ja vispār tiek BitComet domāts, cik saprotu) |
Justy |
Aug 29 2005, 23:50
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 27-August 05 |
Atradu Zeel tikai, ka ir highest, high, normal, disabled. Vareeja jau uzlikt 10 settingus x_X Meh, shis arii labs.
Paldies! -------------------- Hands down, Shinji is a fucktard.
|
Karamele |
Aug 13 2006, 22:34
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu |
kas tik nav izmēģināts, taču esmu palikusi pie BitComet, tas, mani pilnībā apmierina ^^
|
Ragana |
Aug 14 2006, 08:26
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai |
es lietoju uTorrent un mirstu nost, man ratio ir galīgi čupā... jo sāku kā pēdējā stulbene vilkt anime, kurai esmu vienīgais ņēmējs.
bet normāls, resursus rij tik daudz kā viena draugu bilde, varu mierīgi uzlikt, lai lādējas sērijas, tā kā es vēlos. Un kaut kādā veidā viņš no mana DSL izspiež labo ātrumu, un pat nebremzē netu, kad lādēju pa dienu... -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Niks |
Aug 16 2006, 02:50
|
Lira member Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 |
Jēziņ! Tu varbūt vienlaicīgi velc n-tos seriālus? Parasti vienlaicīgi nevajag būt aktīviem vairāk kā 4 - vairāk var pavilkt tikai ļoti labs nets un spēcīgi dzelži.
P.S. Parasti labu ratio var uzturēt, ja grib. |
Ragana |
Aug 16 2006, 11:27
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai |
Ak, gan jau tikšu ar to ratio galā...
Pagaidām vispār kontu noliku stāvietā, jo pārceļos, un kādu laiku nemaz pie kompja netikšu. Nē, parasti es vienlaicīgi velku tikai vienu vai divus. Nets man ir sūdīgs, dzelži vēl trakāki, bet es tiešām nesaprtotu, kā no pDSL var izspiest vairāk kā 110k/s... un browsēšanu tas neapgrūtina, lādējas tāpat kā agrāk. -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Neptuuns |
Aug 18 2006, 21:37
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras |
Bitcomets, jo ērtāk, kaa jau zinaams, downloadot failus, kuros apkopotas visas seerijas, tachu tad jaagaida daudz ilgaak, bet bitcometaa var viegli mainiit prioritaati un tas kautko tieshaam arii maina.
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
Ginta |
Sep 10 2006, 09:53
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga |
BitSpirit - tur ir viss, ko vien var vēlēties kāds, kam vienīgais pagaidām pieejamais dators ir ar w98 un 6gb cietni (total; free parasti ir ~1)
This post has been edited by Ginta: Sep 14 2006, 09:55 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
kahi |
Sep 10 2006, 13:20
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth |
man tik viens jebkad bijis - bitcomets. mīlu viņu un nemainīšu ne pret ko citu. velku no baka-updates.com, nu, ziniet, neko vairāk nevar vēlēties.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
jurc |
Sep 10 2006, 15:29
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
bitcomets. mīlu viņu un nemainīšu ne pret ko citu. Nemainīsi ne pret ko citu, kamēr nebūsi pamēģinājis uTorrent. Maziņš, izmanto ļoti maz sistēmas resursus, nav pārbāzts ar visādām ubermega (lasit 'nevajadzigām') fīčām. Tā kā pašreiz lietoju linux bāzētu OS, tad man izpaliek uTorrenta lietošana. Ir kautkāds pakaļdarinājums, bet galīgs šits. Pašreiz lietoju Azureus - smags, salīdzinoši ilgi palaižās, uzplijas ar stulbiem paziņojiem, like "tavs ratio ir par mazu šim failam, vai tiešām gribi apstādināt seedot?" Doooh. -------------------- |
bladez |
Sep 10 2006, 22:55
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville |
Heh, daudzi nezina, bet uTorrent var buut pat labaakais pasaulee par jebko, ja cilveeks maak "pachakareeties" ar kodu!!!! Tie kas reaali kautko saprot, tiem ir daudzi bonusi
|
Niks |
Sep 12 2006, 17:54
|
Lira member Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 |
/me ripinās. µTorrent nav OSS, ja vien neesi devs, tev µTorrent kodu neredzēt, tā kā nezinu, ar ko tu tur čakarējies.
Bah, Firefox 2.0 atkal jau encoding sap***s. This post has been edited by Niks: Sep 12 2006, 23:05 |
edg |
Sep 12 2006, 21:22
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Tā kā pašreiz lietoju linux bāzētu OS, tad man izpaliek uTorrenta lietošana. Wine nepaliidz? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
Sep 12 2006, 21:28
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
edg, laist windows emulatoru, lai dzenātu vienu mazu programmeli ir slimi. Wine lieto, lai ko pamatīgu palaistu, nevis lai torrentus vilktu...
-------------------- Press any key to continue
|
edg |
Sep 12 2006, 22:06
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Neredzu iisti atshkjiriibu. Nav izpratnes par wine uzbuuvi. Nezinaaju, ka mazaam programmaam vinju lietot ir sliktaak kaa lielaam. Tikai paintereseejos.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:48 |