Alexa-chan art., ..."ego" 75% un turpina augt |
Alexa-chan art., ..."ego" 75% un turpina augt |
Tenma |
Oct 19 2008, 13:04
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
njā, tās kājas izskatās visai amizanti pie tam izskatās, ka viņš ir zeķubiksēs
-------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! |
Alexa De Šarlote |
Dec 6 2008, 23:57
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 |
Old school !!! ja saprotat par ko es te runāju.
-------------------- |
Red Devil |
Dec 8 2008, 11:33
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 |
Ir tīri tā neko, tomēr prasās mazliet vairāk ēnojuma, apmetnim trūkst kroku, savādāk izskatās ka tas ir papīrs pielīmēts pie maza apmetņa gabaliņa, turklāt man šķiet ka viņa kreisā roka ir īsāka nekā labā.
Toties ir izvēlēta ļoti laba krāsu gamma. Tā turpināt! -------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Arts |
Dec 8 2008, 15:15
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Ā,tas ļaunais no kaut kādas Digimonu sērijas.
Priekš Tevis kkā viduvēji,krāsas jau smukas,bet attēls,backrounds s.cks,piedod. -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Alexa De Šarlote |
Dec 8 2008, 15:41
|
Man fons vienkārši nesanāca, ja godīgi, bet es to radiju, kā speed work.
-------------------- |
Tenma |
Dec 9 2008, 13:13
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
priekš speed work ir Ok, bet man liekas, ka zeltaini medainie mati neiet īpaši kopā ar pelēcīgi vēso sejas toni (jebkura tumšuma LV pelēkie izskatītos dabiskāk), kaut gan priekš šīs bildes varētu pieņemt, ka viņš viņus izbalinājis un nokrāsojis, lai pieskaņotu tērpam stils prasa upurus
-------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! |
Candyhunter |
Dec 9 2008, 15:27
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea |
Jaunais betmens, hi hi. Un plakanāks kā iepriekšējie tavi darbi, vēl mazliet un gribēsies vaicāt, vai tas ir līmēts no aplikāciju papīriem. Fons man patīk, tāds jauki sirreāls, bet pilnīgi nesaplūst/nesader ar priekšplānu. Varbūt tas vēl vairāk atšķiras tāpēc, ka tam ir tekstūra, bet betmenam nav, un tas atkal izskatās uzlīmēts.
Tavā vietā nākamreiz taisītu kaut ko, kam ir arī vidusplāns un perspektīva, nu, lai padarītu visu attēlu kā vienu veselu. Šis ir tāds... optiski pārāk mulsinošs. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Spectre |
Dec 9 2008, 17:20
|
Hentai Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK |
Paldies es ceru ka to darbu pabeigšu pēc brīvlaika, jo tagad veselā čupiņa darbu man ir kas parasās pēc pabeigšanas. Te būs kaut, kas ko pārtaisiju. Orģinālo var atrast vai nu dA, vai iepriekšejā topica lapās. Un sorry par dA watermark sūdu, kas iespējams bojā visu skatu. nezinu kapēc atgādina rammstein -------------------- SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Alexa De Šarlote |
Jan 1 2009, 23:07
|
Paldies es ceru ka to darbu pabeigšu pēc brīvlaika, jo tagad veselā čupiņa darbu man ir kas parasās pēc pabeigšanas. Te būs kaut, kas ko pārtaisiju. Orģinālo var atrast vai nu dA, vai iepriekšejā topica lapās. Un sorry par dA watermark sūdu, kas iespējams bojā visu skatu. nezinu kapēc atgādina rammstein Vov, nu, kas kuram. Okkkkk..... te būs, ai lai nu paliek es nezinu ko teikt... -------------------- |
FuschichO |
Jan 1 2009, 23:48
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
auss pamats nepatīk. Tā jau jauki, be kaut kā neiedvesmo. Vismaz mani. Laikam tāpēc, ka pati visu laiku sejas vien zīmēju. Apnicis jau xD
-------------------- |
Tenma |
Jan 2 2009, 16:33
|
acis atgādina nevis acis (necauspīdīgas un apaļas bumbas), bet ar sarkanu, mazliet caurspīdīgu šķidrumu pielietus lēcveida maisiņus, kam virsū uzzīmēts melns ornaments.
Ayumi |
Jan 2 2009, 23:09
|
Kyuuketsuki Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
pēdējais man patīk.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
tiptops |
Feb 12 2012, 12:11
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 12-February 12 |
Pēdējais izskatās baigi robusts.
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:41 |