Mana galerija :) |
Mana galerija :) |
thearnis |
Jul 9 2007, 00:46
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 18-March 07 |
Hmm izdomaaju, ka atkal sheit kko ievietoshu
Pirmais gifs ar kaut cik sakariigu animaaciju, ziimets kaut kur 2006. gada decembrii: Turpinaajums tapa daaudz veelaak: un tgd kaut kaadi jaunaaki: -------------------- Never met a wise man, if so it's a woman |
Mimi |
Jul 9 2007, 00:53
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 |
Vienkārši nevaru, cik tev labi tas viss padodas ! a.a
Un ar tādu humora izjūtu! xD Man patika par to barbariānu un sienu Un arī tas pirmais. Ai, visi ir rēcīgi. Tev ļoti labi padodas Gifi! Turpini tādā garā. Un vēl... Varbūt pamēģini kaut ko uztaisīt anime stilā? Tas būs pavisam forši. No gifiem līdz klipiņiem, no klipiņiem līdz AMV, no AMV līdz īsfilmai, no īsfilmas līdz pilnmetrāžas anime filmai, no anime filmas līdz seriālam! -------------------- (sun)
|
Pinky |
Jul 9 2007, 06:01
|
animens Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. |
jaa, forshi gifi. paarbagaata izteele.
|
Alta Melissa |
Jul 9 2007, 09:38
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 |
Baigi labi. Man patīk tas par barbariem un "Let's try again "
-------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Sorrow |
Jul 9 2007, 12:47
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 |
Tas ar tiem no otras puses nākošajiem barbariem vislabākais. Šķiet uz šitādām lietiņām tev ir baigais talants...
|
thearnis |
Jul 10 2007, 00:44
|
Kārtējo reizi - Paldies
Mimi: Lai zīmētu kaut ko nopietnāku, jāmāk labi zīmēt, ko es īpaši nepieprotu Bet lai nu kā, visbeidzot nesen izmēģināju spēkus ārpus Paint. Dabūju Flash MX 2004. Tālu no Paint līmeņa netiku, aizvien izmantoju tikai otiņu un krāsas tūbiņu (vai kā tos rīkus tur sauc), taču priecē, ka šeit vismaz raustītās līnijas daļēji iztaisnojas! Šeit kaut kas no radītā -------------------- Never met a wise man, if so it's a woman |
Mimi |
Jul 10 2007, 13:06
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 |
õho! Tas pēdējais jau vispār ir ļoti labs, un tas detalizētais fons ir vienkārši super!
Kaut gan es dodu priekšroku zaļajai lapiņai ^_~ Ļoti mīļā un skaistā noskaņāā. Tās zaļganās krāsas... Ā, un otrajā darbā man vēl patīk, ka tās līnijas nav taisni precīzas, jā, wow, bet man tas riktīgi patīk... Tādas, mazliet pieraustītas... Uzreiz viss liekas maigāks Pirmais arī ir ok, un labas ēnas. Ja vien te nepatīk to līniju raustības, tad taisi tās plānākas Tā zaļā lapiņa tomēr ierullā :3. Dievinu tās krāsas -------------------- (sun)
|
Asuka |
Jul 10 2007, 13:37
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro |
nu jā, jā jaunizceptie gifi ir labi (tā pat kā iepriekšējie. nu šie ir labāki). vislabāk izdevušies ir par fairy, un barbarians XD (but they came from the other side). nākošie divi arī ir labi, bet man tas pēdējais saistās ar NARUTO. (tu viņu esi redzējis(animi?)). labi tas ir ne pa tēmu. tālāk zīmējumi..
pirmais žvērs ir, ir labs. man patīk ēnojums un ieloces. vienkārši, bet pietiekami interesanti. nākamais. foršais džekiņs. man doma nedaudz nepieleca, bet ir, ir smuki. nu pēdējais jau ir mans favorīts. darbs doma tiešām labi saprotama, ēnojums labs, fons arī, bet tik tās proporcijas neštimmē. kaut kas plecu daļā nav pareizi, un kaut kas nav kārtībā ar kaklu. un man liekas, ka acis ir nedaudz par lielu. bet acis ir smukas ^__^ nu tad turpini trennēties, un vairāk zīmēt tieši zīmējumus, nevis tik ļoti aizrauties ar gifiem. jo tu labāk zīmēsi parastus zīmējumus, jo skaistāki un interesantāki būs gifi good luck!!~ This post has been edited by Asuka: Jul 10 2007, 13:38 -------------------- don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. |
Keydan |
Jul 15 2007, 02:38
|
Key-dano Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 |
Hmmm... Kapec pedeja zimejuma BG ir no WWII bet chars no kkadas fantasy?
|
Pinkpanther |
Jul 15 2007, 10:59
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani |
kaa es reecu par to fairy gifu... eu, bet tev peedeejais darbinjsh ir visai labs, laikam izdevies backgrounds piesaista.
-------------------- |
thearnis |
Jul 19 2007, 00:11
|
Tnx
Mimi: man prieks, ka Tev patīk tas zaļais Keydan: A kapēc ne? īstenībā tas nav zīmēts kā WWII BG, bet, protams, nav jau arī teikts, ka tas nevarētu būt WWII BG Asuka: Nop, Naruto esmu redzējis tikai pāris epizodes, bet ir plāni paskatīties vairāk, taču tagad skatos/esmu saslimis ar Neon Genesis Evangelion -------------------- Never met a wise man, if so it's a woman |
Shatako |
Jul 19 2007, 11:27
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga |
Tavi gifi ir ļoti labi! Man patīk, bet ir arī ķļūdiņas.. Pēdējajā tā šalle varēja būt
mazliet garāk, bet visā visumā ir ļoti labi! ^^ -------------------- !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
thearnis |
Sep 5 2007, 00:32
|
Paldies Shatako
Tagad atkal kaut kādi gifi.... -------------------- Never met a wise man, if so it's a woman |
thearnis |
Feb 24 2008, 00:07
|
Šķiet neesu veselu mūžību neko ievietojies šeit (un sorry par dubultpostu)
Tad nu kks pilnīgi ne-anime'isks. Mini seriāls principā visiem notikumiem ir tīri simboliska nozīme, bet, protams, katrs jau pats saprot kā grib un māk tad vēl kks anime'iskāks.. *dam da dam* gribu vēl kko pievienot, bet forums neļauj, jau tā par daudz bilžu This post has been edited by thearnis: Apr 13 2008, 22:48 -------------------- Never met a wise man, if so it's a woman |
Infernal |
Feb 24 2008, 11:09
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 8-July 07 From: Liepaja |
Feini Tef tur visi ir nosiekalojusies pat animigaja bilde lol. Cik ilgi tev iet uztaisit vienu tadu animaciju? Esi kadreiz apsveris lietot flash? A to varetu but bisk vieglak, bet iespejams tas vairs nebus tas pats
Keep it up |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 20:50 |