GAAAAAAAAAAAACKT!, *_* |
GAAAAAAAAAAAACKT!, *_* |
Shinya |
Oct 1 2005, 23:13
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land |
Mmm..nja...Nu neieshu ar jums striideeties ... Lieliska balss, superiigs izskats a.k.a. Gackt...ljoti talantiigs cilveeks... bet nu neko jaunu jau es nepateicu...
-------------------- ~~~Taion~~~ |
Zuzix |
Oct 2 2005, 17:57
|
mitsukai kogun Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās |
Xexe... Te piesakaas cilweeks kuru nesen saslimdinaaja ar Gackt'a muuziku... ^^
Un ja godiigi - LIELS PALDIES par to ^^ -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Kagome |
Oct 2 2005, 20:01
|
Fire Rose Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates |
jaa, es ar laikam, esmu saslimusi ar Gackt muuziku, kaa jau teica, lieliska balss un izskats visvpaar..... no comment
-------------------- |
Naktspukjiite |
Oct 2 2005, 22:47
|
ecchi nāve Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 |
Ļaunā, ļaunā Shaisuke...
Apslimdina te Naktspuķītes ar Gackt... |
Shaisuke |
Oct 3 2005, 12:39
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
Pag Pag, ko ta es izdariiju? Heh, vaino te mani visaa... Es jau tikai klausos Gackt, nedaudz fanoju par vinju, mazlietinj runaaju, kaadreiz kad besis paskatos kaadu vinja klipu un visp ko juus man te vinju pieseejaat?
~BN~ -------------------- |
ReD_FoXy |
Oct 3 2005, 15:29
|
onibaba Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 3 2005, 13:39) Pag Pag, ko ta es izdariiju? Heh, vaino te mani visaa... Es jau tikai klausos Gackt, nedaudz fanoju par vinju, mazlietinj runaaju, kaadreiz kad besis paskatos kaadu vinja klipu un visp ko juus man te vinju pieseejaat? ~BN~ Mees tev nepiesienamies - mees tev pateicamies tikai mazliet savaadaa veidaa PALDIES SHAISUKE PAR SASLIMDINAASHANU AR Gackt UN Miyavi!!! Un par to disku arii MILZIIGS paldies... Mans j-rock muuzikas klaasts ir palielinaajies liidz 146 dziesmaam -------------------- |
Shinya |
Oct 4 2005, 20:52
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land |
Pag,pag,kursh te skandinaaja ka ir Gackt maniac? *caugh* Kur tad tie texti palika? Mazlietinj? ROFL
-------------------- ~~~Taion~~~ |
Naktspukjiite |
Oct 4 2005, 22:59
|
ecchi nāve Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 3 2005, 11:39) Pag Pag, ko ta es izdariiju? Heh, vaino te mani visaa... Es jau tikai klausos Gackt, nedaudz fanoju par vinju, mazlietinj runaaju, kaadreiz kad besis paskatos kaadu vinja klipu un visp ko juus man te vinju pieseejaat? ~BN~ Neņem pierē. Esmu dzīļi pateicīga par to, ka tu man mazliet pastāstīji par Gackt. |
Shaisuke |
Oct 17 2005, 16:29
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
Visu laiku man kaads piesien Gackt... grrrrrrrrrrRRRRRRRR Iesaku = novelciet jauno albumu Diabolos... ljoti labs
~BN~ -------------------- |
anishuara |
Oct 17 2005, 16:38
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside |
nju man gackt ari baigi patik, vinam ir forsha balss ... man patik ka vinsh izskatas, bet sev tadu dzeku gan negribetu , galu gala tas butu kkas lidzigs lesbieshu paskatam. .. vinsh ir parak babai lidzigs.... bet muzika ir super un izpildijums ari...
-------------------- |
Kikumi |
Oct 17 2005, 16:46
|
Ecchi-san Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga |
Neteiktu, ka bābai līdzīgs, bet vienkārši pārāk plastisks, nereāls... Tad jau laikam neviens Manu nav redzējis... Vot viņš ir riktīga bāba!
-------------------- Go and die, please.
|
anishuara |
Oct 17 2005, 17:01
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside |
QUOTE(Kikumi @ Oct 17 2005, 16:46) Neteiktu, ka bābai līdzīgs, bet vienkārši pārāk plastisks, nereāls... Tad jau laikam neviens Manu nav redzējis... Vot viņš ir riktīga bāba! neuztrauciez.. esmu redzejusi, bet man vinji visi ir babai lidzigi... >.< vot pati iedomajiez ka tu izskatitoz ar tadu Gackt pie rokas vai ari Manu... bikit jocigi izskatitoz.... bet no malas skatotiez man vinji ne tikai patik bet ari baigi simpatize... -------------------- |
Kikumi |
Oct 17 2005, 17:05
|
Ecchi-san Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga |
Japāņiem ir tāda savdabīga izpratne par to, kas ir mode (un man patīk viņu mode)! Nez, njā, droši vien, ka ar Manu vai Gackt pie rociņas pa ielu vis nepastaigāsi citu skatienu nepavadīts... Nekas, jāsaka, ka tā ir mana draudzene, ar kuru eju iepirkties! Varbūt uzķersies...
Sorry par offtopic! >_< -------------------- Go and die, please.
|
Shinya |
Oct 18 2005, 20:54
|
Ak dies,tas tak buutu viens no labaakajiem miermiiliigaas tautas cakareeshanas veidiem ever ...
plus, pameegini taadu aizvest maajaas un staadiit priekshaa savai gimenei, domaaju taa buutu VEEL jautraaka izraade... (*Noteikti,Noteikti kaadu dienu jaatvelk maajaas kaads J-rokers yup yup yup *) -------------------- ~~~Taion~~~ |
Forgotten*Memory |
Nov 8 2005, 19:39
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 |
Iespējams kādu šis info varētu ieinterisēt. Kamēr browsējot gaidāmās spēles DoC weblapu, uzgāju šo te:
DoC Conference Details Also revealed was news about the theme song, "REDEMPTION" by Japanese artist Gackt, as well as an insert song called "LONGING" by the same artist. Gackt's involved isn't limited to prodived music though, he will also apparently be playing a role in the game. Rather than being motion captured, his part will use a new technique where he will be filmed in live action and, combined with CGI, put into the game. His outfit for the part was designed by Tetsuya Nomura, but details about his character are still unknown. Tas nozīmē, ka Gackt būs DoC! (Lai gan Cloud, Squall un Tidus bija veidoti pēc Gackt līdzības, but now... Viņš pats ticis spēlē) O_O Tā-ā... Un attēli ar Gackt char'u: Some Links: Neliels Video http://rapidshare.de/files/7200788/DCFFVII..._Gackt.avi.html (Klikšķinām uz "Free" un pagaidām dažas sekundes (Tiem, kas nezin kā tikt līdz download'am)) Redemption Par. http://rapidshare.de/files/7197548/REDEMPTION_Clip.mp3.html -------------------- "..." |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 04:22 |