Post Your Desktop, as title says... |
Post Your Desktop, as title says... |
CryRat |
Feb 18 2004, 02:56
|
||||||
Danshaku Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 |
eu... beidz... tas nebija ļauni domāts... es tikai tā... es labs... bez īpaša iemesla nevienam nekā slikta nesaku... var jau būt ka tās tādas vien muļķības priekš tevis ir bet es pret to attiecos nopietni... skaistam un ērtam desktopam ir liela nozīme...
hehe... es lepojos ar to ka lietoju GNU/Linux... un principā tak nav iemesla kādam lietot tādu OS kādu viņš grib ? citiem vārdiem sakot katrs sava OS fans... nepiekrīti ?
umm... cik ir pēdējais laiks... pēdējajos gados es domāju... kaut gan arī daudzus gadus atpakaļ varēja skaisti visu sataisīt... ja neticat paskataties Enlightment logu menedžeri viņš ir stipri vecs un jauni skini viņam nav taisīti bet tā pat izskatās kaut cik sakarīgi...
un vispār es nekā slikta nesaku par M$Win... it īpaši ja runa iet par izskatu... paskaties kāds Saiko desktops... rulz vienkārši ! -------------------- my megabusters :X
|
||||||
Roze |
Feb 18 2004, 03:11
|
||
Hakushaku Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 |
Nuja taa arii es domaaju.. peedeejos gados (1-2).. Tas viss smuki izskatijaaas tikai screenshotaa bet dziivee bija diezgan nelietojams (saakot jau no pashiem iXiem un beidzot ar logu menedzheriem - bremziigs kaaraas utt etc analogi arii ar pirmajiem reaalajiem windozes skina mainiitaajiem - WindowBlinds un DesktopX) .. viegli manageri alja blackbox atkal sameeraa maz kustomizeejami/skinojami.. Protams tagad ir savadaak.. Tachu fakts ka reizeem ir veeleeshanaas paspeleet un wine (u.c. win4lin) daudzkur neliidz tad gribot negribot *ixu var atstaat tikai kaa otro desktopu (man patiik vinsh kaa serverlietojums).. Bet nu tas jau velk uz citu teemu galiigi ne anime related |
||
CryRat |
Feb 18 2004, 03:33
|
njā... aizgāja mums te offtopic... bet gribu atbildēt...
pilnīgi piekrītu par to ka viss līdz normālam lietojamības līmenim attīstījies tikai pēdējajos gados... it īpaši visi linux-veidīgie... agrāk tās bija diezgan lielas mokas a tagad nav problēmu ar kaut kādu RedHat vai Mandrake... interesanti ka "*ixu var atstaat tikai kaa otro desktopu" kādēļ ne otrādi Win kā otro ? nezinu kā tu bet spēlējot es pavadu 1000x mazāk laika nekā darot visu pārējo... un jā ir man WinXP uz kura pa retam kaut ko paspēlēt... -------------------- my megabusters :X
|
Roze |
Feb 18 2004, 04:25
|
||
Hakushaku Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 |
Tas bija ar domu.. ka sisteema ir Dual/multi boot un ar otro desktopu apzimeeju ka pie ielaades kaa otrais OS.. Pie kam desktops shajaa gadijumaa ir vairaak lietojums jebshu vides apzimeejums (ne burtiskaa noziimee vieta kur staav ikonas), jo serveri kaa taadu bez liekas vajadziibas nerestartee vispaar |
||
karlik |
Feb 18 2004, 10:14
|
koopa troopa Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 13-February 04 From: Valmiera |
Kaadu nedeelju atpakalj -------------------- ultra mainies!
|
arteck |
Feb 18 2004, 14:31
|
||
Unregistered |
Aaaaaa! The Little Ninjai! Es gribu turpinājumu! |
||
n00b |
Feb 18 2004, 16:29
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 15-February 04 |
Shis ir mans Win desktops, loti tiirs kaa pashi redzat, man nav tik daudz ikonas uz vinja tapeec ka shamo gandriiz neredzu un visas ikonas iedaliitas windows comandera
Shir ir mans linuxa desktops Man baigi patiik |
CryRat |
Feb 18 2004, 18:22
|
||
ee... otraja shota tev tur ir Midnight Commander ja ? ka tu vinu dabuji caurspidigu ? man vinsh diezgan tizli zils
-------------------- my megabusters :X
|
||
Rob_X |
Feb 19 2004, 08:45
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga |
Nu reku mans desktops :
Attached image(s) |
n00b |
Feb 19 2004, 12:20
|
||
Heimin Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 15-February 04 |
tur tak ir opcijas par transperency, vai nekad neesi pamaniijis? |
||
CryRat |
Feb 19 2004, 13:52
|
||
iekš kāda menu neesu gan pamanījis... bet manuālā atradās kā nomainīt visas krāsas viņam njā tā iet ka man slinkums lasīt...
-------------------- my megabusters :X
|
||
capsx |
Feb 19 2004, 18:23
|
Unregistered |
/me nav anime fanac, bet nu ir lietas kas man tiik :]
rekushekumans: http://web.team.lv/screens/1720190204.gif a taa vispaar ir incanti paluureet kas citiem ir uz deska un kaadas pergas staav :] |
jurisv |
Feb 19 2004, 19:33
|
||
Unregistered |
kā uz desktop dabūt tādas ikoniņas, lai teksts ir tās malā nevis zem tās? |
||
arteck |
Feb 19 2004, 20:35
|
Unregistered |
Ir tāds softiņš - WinTidy. Ar to arī var to lietu izdarīt. Vienīgā problēma, ka es neesmu sapratis, kā lai uzliek kādu attēlu uz dekstop'a, jo WinTidy neatbalsta Active Dekstop. Tāpat arī nav ieteicams spiest Refresh, jo uzreiz pazūd visas ikonas. Ja atklāti, man to Refresh nav bijusi vajadzība izmantot, tā kā tas ir fufla. Galvenais ir tā Active Desktop problēma.
|
mxz |
Feb 19 2004, 22:51
|
Unregistered |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:10 |