Pasaka par dzīvi |
Pasaka par dzīvi |
ETM |
Apr 11 2010, 18:36
|
Very Old Fart Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt |
Reiz dzīvoja.
Un tad nomira. Beigas. -------------------- Because i can!
|
edg |
Apr 11 2010, 18:58
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Baigais mēsls. Neesi šo forumu sajaucis ar kaut kādu savu miskasti?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sērfijs |
Apr 12 2010, 00:32
|
Shishaku Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 |
Beigas sūkā!
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Kikyou |
Apr 12 2010, 14:17
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Šis ir daudz labāks par edg darbu!
|
Sigfa |
Apr 12 2010, 20:24
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
Šķiet, ka šo pasaku jau esmu kur dzirdējis.
This post has been edited by Sigfa: Apr 12 2010, 20:24 |
edg |
Apr 12 2010, 23:49
|
Šis ir daudz labāks par edg darbu! Es juutos aizvainots. Shajaa darbaa nav ne emociju, ne to esmu rakstiijis es. Pat es maaceetu taadu uzrakstiit: Reiz kakaaja. Haahaahaaaahaaahaahaahaaa -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ETM |
Apr 13 2010, 00:19
|
Šis ir daudz labāks par edg darbu! Es juutos aizvainots. Shajaa darbaa nav ne emociju, ne to esmu rakstiijis es. Pat es maaceetu taadu uzrakstiit: Reiz kakaaja. Haahaahaaaahaaahaahaahaaa Interesanti gan kāpēc tad visuvarenais edgars uztaisījis topiku, kas balstīts uz mana sacerējuma? Domā ka tas bars ar pakaļas bučotājiem un pielīdējiem tik tiešām ir lasījis tavu sacerējumu, pirms posto "vēl, vēl!" tavā topikā? -------------------- Because i can!
|
Kikyou |
Apr 13 2010, 00:19
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
|
edg |
Apr 13 2010, 00:24
|
Interesanti gan kāpēc tad visuvarenais edgars uztaisījis topiku, kas balstīts uz mana sacerējuma? Domā ka tas bars ar pakaļas bučotājiem un pielīdējiem tik tiešām ir lasījis tavu sacerējumu, pirms posto "vēl, vēl!" tavā topikā? Taapeec, ka man skauzh! Tik gruuti to saprast ir!? P.S. Shis nav sarkasms. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
ETM |
Apr 13 2010, 00:29
|
Vai esi gatavs skaust vēl vairāk? Es šodien izdomāju vēl vienu pasaku!
Reiz nomira, bet pirms tam dzīvoja. Beigas. -------------------- Because i can!
|
edg |
Apr 13 2010, 00:32
|
Negaidiits paveersiens pasakas viduu, praktiski uz mutes noveelos no apjukuma. DIEVS, KUR TU ESI?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Sephy |
Apr 13 2010, 00:33
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 |
Reiz nomira, bet pirms tam dzīvoja. tas gan ir advancēti, kaut es tā mācētu -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Arts |
Apr 13 2010, 14:00
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Reiz dzīvoja, bet nenomira, jo bija ļoti daudz dzīvības. Tāpatās nedzīvoja.
-------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowman |
Apr 16 2010, 11:52
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party |
Reiz piedzima , tad paēda un dzīvoja , tad nomira,to apēda.
-------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:41 |