sh*t happens..., so what? |
sh*t happens..., so what? |
nikitaa |
Sep 3 2007, 18:10
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 |
tātad, nolēmu pirmo reizi izlikt savus darbus publiskai apskatei...
Ar zīmēšanu pedējā laikā es nodarbojos ļoti nopietni, bet nu kas sanak, tas sanak... neko daudz pat nevaru pateikt par saviem darbiem - kļūdas ir, bet es cenšos. *Objektīvu kritiku vienmēr uztveru pozitīvi.. This post has been edited by nikitaa: Jun 3 2009, 17:33 |
Arts |
Sep 3 2007, 18:20
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Ksaaay...pretty nice!
Loti skaisti,var redzēt ka ar To nodarbojas nopietni. Tas Tev baigi labi padodas,nav zīmēts ar planšeti? -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
kahi |
Sep 3 2007, 18:52
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth |
nu, ja neskaita kaut kādas anatomijas nepilnības, darbi patiešām izkrāsoti lieliski. var redzēt, ka cilvēks ņēmis pa nopietno un piestrādājis. turpini trenēties, sanāks vēl labāk.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
nikitaa |
Sep 3 2007, 20:31
|
Art, tnx, bet nav ar planšeti krāsots, pagaidām iztieku ar peli...
Kahi, Tev taisnība, jātrennējas vēl un vēl, jo anatomija ir haaard(nu vismaz priekš manīm). |
Pakkun |
Sep 3 2007, 21:35
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** |
kaut kādā ziņā mazliet atgādina janota darbus.
bet vispār kopējais iespaids ir vauč! pie tam vēl ar peli.. un es jau domāju, ka jaunas sejas ar īstenu ķērienu nesagaidīt.. -------------------- |
yorsa-kun |
Sep 3 2007, 21:48
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! |
Man jau patiik apgjeerbu detalizaacija un siiku niecinju izstraadaajumi ^^ bet nu taas sejas taadas nu kaa ... nemaaku teikt. Anatomija ir ok. Piestraadaasi pie sejaam buusi sensejos
-------------------- Cute little pervert ^^
|
ify |
Sep 3 2007, 21:59
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga |
vnk lieliski
krāsas liekas dzīvas .. es jau nu noteikti nevarētu tiik skaisti manipulēt ar krāsām ! un detaļas acis priecē . tā tik turpināt -------------------- |
kakene |
Sep 3 2007, 22:10
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 |
Jā darbi pa īstam labi!! (Vienīgais man nepatīk labā kāja 1. zīmējumā) Tā turpināt, nē vēl labak!!!!!!!!!!
-------------------- Mjauu
|
Janots |
Sep 3 2007, 22:15
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото |
nav vaardu, vienk burviigi. darbi tik interesanti ka vienk negribas saskatiit nepilniibas. malac! noteikti sensejos!
kaut kādā ziņā mazliet atgādina janota darbus. bet vispār kopējais iespaids ir vauč! pie tam vēl ar peli.. un es jau domāju, ka jaunas sejas ar īstenu ķērienu nesagaidīt.. -------------------- А вот и плесень зацвела.... |
Mishelin |
Sep 3 2007, 22:48
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 |
Pirmajaa bildee ljoti redzamas anatomijas kljuudas
It iipashi sejaa Visa seja vienkaarshi samociita... Acis viena no otras pa taalu, deguni un mute nevietaa otrajaa ziimeejuma apmeeram tas pats.... Bet zato izkraasots ir vienkaarshi izcili LAi veicas turpmaakajos darbos This post has been edited by Mishelin: Sep 3 2007, 22:49 -------------------- |
nikitaa |
Sep 3 2007, 23:32
|
Tātad cik es saprotu sejas ir galīgi garām, un es jums piekrītu. Skatīšos tutorialus kamēr tā lieta aizies. Es vismaz ceru ka aizies.... Nu es domāju, ka senseju cienīga gan es vēl neesmu, jo ar tik nesmukām sejām man tur nav ko meklēt.
Visā visumā man prieks, ka jums vismaz krāsojums patīk! This post has been edited by nikitaa: Sep 3 2007, 23:33 |
Shatako |
Sep 4 2007, 19:31
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga |
ļoti jauki drbi! BET 1ajā zīmī tai meitenei ir pa lielu vaigs un vīrietim kkas nav ar krūti! XD 2ajā darbā, manuprāt ir par augstu acs, taču darbi ir diezgan labi!
:3 -------------------- !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
nikitaa |
Sep 5 2007, 15:46
|
Shatako, paldies, centīšos vairāk neielaist tās kļūdas.
Tātad, šo es vakar uzzīmēju, tāpēc arī nepaspēju kārtīgāk piestrādāt pie sejas, bet nu cerams ka nav pārāk traki. Tā īsti nevaru izdomāt vai ir jēgas krāsot šo te. This post has been edited by nikitaa: Sep 5 2007, 15:46 |
Sigfa |
Sep 5 2007, 15:56
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
nu, kraasojums ir ljoti labs, bet pashi modelji gan nav dizhi labi sanaakushi. Lielaakoties galvas par lielu, un dazhas citas anatomiskas kljuudas, bet nu vismaz Tu ziimee labaak par lielaako dalju sheit izstaadijushos 'maakslinieku'
|
kakene |
Sep 5 2007, 17:26
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 |
Pēdējais darbs vienkarši super!!!!!!!!!! Protams krāso!!!!!!!!
-------------------- Mjauu
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:14 |