IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> yugio forums
Vai yugiistus vajag nahrenizeet no shii foruma?
Vai yugiistus vajag nahrenizeet no shii foruma?
Vajaga [ 27 ] ** [46.55%]
Nevajaga [ 14 ] ** [24.14%]
Man vienalga [ 14 ] ** [24.14%]
Kas ir yugio? [ 3 ] ** [5.17%]
Total Votes: 58
Guests cannot vote 
ShinChan
post Jan 20 2005, 00:38
Post #46

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

QUOTE(zenofex @ Jan 19 2005, 23:11)
Man YUGIO fani netraucē kāmer vārās savā foruma sadaļā. Nekādas speciālās foruma fīčas neizmantoju.
*

Same here. Man pat šķiet, ka viņu ir kļuvis krietni vien mazāk. Laikam pirmie "stila" atplūdi sākušies. Plus vēl tas baisais sadaļas mods, kas vai katrā otrajā postā bauro "NETAISIET DIALOGU" vai "TŪLĪT TĀKS YUME (jumis biggrin.gif ) UN VIŅŠ JUMS PARĀDĪS VELNU".

--------------------
Es esmu, kas es esmu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jurc
post Jan 20 2005, 01:01
Post #47

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Aha.. kautkā tur pie viņiem viss ir tā mazliet apklusis! blink.gif Ja jau tur tik mierīgs paliks un modi arī būs tik pat cītīgi tad nekādu īpašu pretenziju nav.
Bet nu domāju ka šā vai tā būtu labāk bez viņiem! dry.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Batou
post Jan 20 2005, 01:36
Post #48

S9 unit

From: PS 9

QUOTE(ShinChan @ Jan 19 2005, 23:38)
QUOTE(zenofex @ Jan 19 2005, 23:11)
Man YUGIO fani netraucē kāmer vārās savā foruma sadaļā. Nekādas speciālās foruma fīčas neizmantoju.
*

Same here. Man pat šķiet, ka viņu ir kļuvis krietni vien mazāk. Laikam pirmie "stila" atplūdi sākušies. Plus vēl tas baisais sadaļas mods, kas vai katrā otrajā postā bauro "NETAISIET DIALOGU" vai "TŪLĪT TĀKS YUME (jumis biggrin.gif ) UN VIŅŠ JUMS PARĀDĪS VELNU".
*

bet tomēr labi ka viņš ir! kāpēc aya un ellai nevarētu uzticēt moderēt gallery? savā ziņā tā ir foruma nodaļa smile.gif

--------------------
image
+Quote Post
edg
post Jan 20 2005, 05:59
Post #49

limpene grauž aknas

From: PM

Yugioh seerijas tachu vairs jaunas neraada pa TV3. Tagad vecaas no saakuma, ne? Tam vajadzeetu buut apklushanas izskaidrojumam...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
kain
post Jan 20 2005, 12:46
Post #50

Heimin
*

QUOTE(Sigfa @ Jan 19 2005, 22:48)
Kain, tu savaa postaa pateici tikai to lai, ja nepatiik, nelien YGO forumaa... Nafig tik daudz spama?
*

Nu man loti zel ka nesaprati vairak no mana teksta ,es tik daudz rakstiju lai tādai aunapierei kā tu vienreiz dalektu, bet redzi ,pat ar tik garu tekstu vēl nedalec !

--------------------
Vampire night come...................................................
+Quote Post
Taka
post Jan 20 2005, 14:02
Post #51

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(kain @ Jan 20 2005, 11:46)
QUOTE(Sigfa @ Jan 19 2005, 22:48)
Kain, tu savaa postaa pateici tikai to lai, ja nepatiik, nelien YGO forumaa... Nafig tik daudz spama?
*

Nu man loti zel ka nesaprati vairak no mana teksta ,es tik daudz rakstiju lai tādai aunapierei kā tu vienreiz dalektu, bet redzi ,pat ar tik garu tekstu vēl nedalec !
*

Pieklājīgāk lūdzu. Un pustoni zemāk.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
kain
post Jan 20 2005, 15:57
Post #52

Heimin
*

QUOTE(Taka @ Jan 20 2005, 13:02)
*

Tādam "agresivam braucejam" ka tu jau butu gruti atskirt pieklajigo un nepieklajigo, bet , lai nu ka es atzistu savu vainu ka biju par skarbu(varēju to pateikt maigāk bet ar to pasu nozimi)

--------------------
+Quote Post
Sigfa
post Jan 20 2005, 17:32
Post #53

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

QUOTE(kain @ Jan 20 2005, 15:57)
QUOTE(Taka @ Jan 20 2005, 13:02)
*

Tādam "agresivam braucejam" ka tu jau butu gruti atskirt pieklajigo un nepieklajigo, bet , lai nu ka es atzistu savu vainu ka biju par skarbu(varēju to pateikt maigāk bet ar to pasu nozimi)
*

Aciimredzot nevareeji. Tu man paraadi vienu argumentu tavaa postaa kursh atbalsta tavu viedokli (ja tev tads ir).
+Quote Post
Yume
post Jan 20 2005, 18:18
Post #54

challenger

Cienijamie Taka un Sigfa, paskataties ar ko jūs strīdaties. Viņam sarkasms ir sveš vārds, nevajag to lietot, nesapratīs. Un atkal sadusmosies, sekas būs bēdīgas- piespamota sadaļa. Kādam to vajag?
Ja gribās pakasīties- use PM.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sigfa
post Jan 20 2005, 18:51
Post #55

Kami-sama

es striidos ar kautkaadu idinju kas nezin ko saka. Domaaju, ka tas gan nav iisti veerts, taakaa es vairs nestriideeshos ar vinju.
+Quote Post
kain
post Jan 20 2005, 20:00
Post #56

Heimin
*

Nu labais, paskatieties ,kadi šeit gudrīsi sanakusi.Pat pati Latvija nau tik attīstīta, bet paskatieties te, kadi gudri cilveki sanakusi iedomajas sevi par nezin ko .Un nejiedomājaties, tikai tapec ka esat vecaki par citiem varat pacelt savu latinu augstāk par viniem.
Jā, un sarkasms ir ļauns izsmiekls, kam pamatā ir naids,nicinājums, kas versts pret kadu personu

--------------------
+Quote Post
edg
post Jan 20 2005, 21:46
Post #57

limpene grauž aknas

From: PM

kain, es saprotu tavu nostaaju (vismaz lielaako dalju no taa, ko tu raksiiji pirmajaa postaa), tomeer iemesls, kaadeelj es uzskatu, ka juugistus nevajag nahrenizeet ir - man vinji netraucee, jo es neizmantoju new posts, un es ceru, ka Roze to jautaajumu par new posts kaut kad risinaas, taapeec arii citiem ne-yugio-faniem vinji (juugisti) netraucees.

Tagad paskaties uz saviem postiem:
* tu agresiivi lamaajies
* tava rakstiishanas maniere uzdzen man pretiigumu (vaaja satura izjuuta, nespeeshana pietureeties pie rakstiishanas vadliinijaam u.t.t.)
* tu nespeej nomierinaaties, paartraukt savu veelmi kakaat murgus (piedodiet, modi)
* tu runaa taadaa tonii, it kaa tevi niistu. to var taa panaakt, bet ej panaac to citaa forumaa

Kas manaa ir kakaati murgi:
* nejeedziigi saliidzinaajumi
* izteicieni, kas balstiiti uz nespeeju izprast cita teiktaa rakstiishanas jeegu, liidz ar to, nesaprotot, ko vinji grib tev pateikt, taadaa veidaa uztverot vinju teikto nepareizi un atbildot nepareizi un agresiivi
* vispaariigaa naida kurinaashana ar attieksmi

Kaa peec taa visa veel var uzskatiit, ka juugisti man netraucee dziivot?

Taa kaa man shitais posts bojaa garastaavokli, un es neesmu vieniigais, vispaariigaas omas uzlaboshanai:
image

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
kain
post Jan 20 2005, 22:07
Post #58

Heimin
*

Paklau ,Edg!Tu domā ka esi vienigais kam te kaut kas liekas pretigs?Tad man jasaka ka nē.Domā man baigi patik sarunāties, redzet YGO foruma kadu personu kura pets tam to noniecina,izķengā?Un ja tu raksti rupjus vardus tad vismaz, lai tie butu kaut cik jedzigi.Kakat murgus nu beidz!Un pasaki kura vieta es esmu kaut ko pateicis nepareizi un tad runasim talak.

--------------------
+Quote Post
Sigfa
post Jan 20 2005, 22:11
Post #59

Kami-sama

QUOTE(edg @ Jan 20 2005, 21:46)
Taa kaa man shitais posts bojaa garastaavokli, un es neesmu vieniigais, vispaariigaas omas uzlaboshanai:
image
*

Domo! Paskatoties uz to mistisko zveerinju uzreiz sajutos miiksts, rozaa un puukains biggrin.gif
+Quote Post
Ladykiller
post Jan 20 2005, 22:40
Post #60

Jinushi
**

From: Majas, milas majas

Jobans konjs, es sita neatceros otaku forumu, kad es te pirmo reizi ielidu. Vinjs sak atgadinat kurbijkurne (labi ja kadam vinjs dikti patik ta jusu lieta, man vienkaris vinjs daleca, jo tur bija pardaudz BEZTOLKAINI topici, kas tiesi sada iemesla del, kluva par tadiem).

Kain tas uzdevums, te nav pieradit savu taisnibu, tad jau labak uzrikosim debates. Te tu tikai pasaki savu viedokli un viss. Labu varu atdzities, man ir YGO kartis, es ari MTG speleju, un es neredzu ta del lekties, tas ir tikai kartis, izklaide. Un te jau sak paradities personigi apvainojumi.

Kain, esi gudraks, jo patiesiba tu man no visiem simpatize visvairak, labi tu atgadini man vienu puisi no manas skolas, ir tads Karlis Str. (sigfa pssst wink.gif ), jo tu pastavi par savu, bet mos dot risnajumu, nevis taisi problemas.

Mani sitadi thredi reali kacina un pilnigi liek skatities uz forumu savadak.

BTW : Esmu neprecejies !

--------------------
You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright.
You do the kind of stuff that Prince would only sing about.
Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..."
+Quote Post

5 Pages V « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27 July 2025 - 09:55