![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Esu par Elladoru!! Viņa zin ko runā, jo noformējums tiešām ir mainijies!
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Jan 6 2005, 20:01) Esu par Elladoru!! Viņa zin ko runā, jo noformējums tiešām ir mainijies! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Mdems... es kautka ari neredzu izmaiņas...
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nudien...cik es te seezhu, veel nekaadas izmainjas neesmu redzeejis.
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, varbuut veel kaads nospiests tarakaans uz monitora, bet kopumaa kaa bijis...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
ja tu domā kaut kad rudenī tās izmaiņas kad kantīgāks palika t6ad tas bij sen
-------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Yap, tās pašas es arī domāju
![]() Well, labāk nestrīdēsimies, bet pajautāsim viņai pašai. ELLADORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kur tu slēpies??? Tūlīt pat nāc ārā un paskaidro visiem what's going on here!!! ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
Varbūt laiks pārtraukt metilspirta lietošanu priekšpusdienās?
|
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Kaa var taa buut??? Nav nekaads Lofi vai kaa vinju tur tas i pavisam kkas cits. Iek6aa topicos nevis norm posti bet uz visi taa kaa pa pirmajam teikumam tik no texta rindinjaa uz leju sakaartoti. Un lai vareetu redzeet visu textu uz katra no vinjiem jaaklik6kjina!!! ko juus gribat teikt ka tikai man taa???
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Jep, tas ir tikai tev!
Gadījumā tev pašā apakšā nav rakstīts: This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here. Ja ir, tad nospied to "click there" ![]() -------------------- |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(ELLADORA @ Jan 7 2005, 19:00) Kaa var taa buut??? Nav nekaads Lofi vai kaa vinju tur tas i pavisam kkas cits. Iek6aa topicos nevis norm posti bet uz visi taa kaa pa pirmajam teikumam tik no texta rindinjaa uz leju sakaartoti. Un lai vareetu redzeet visu textu uz katra no vinjiem jaaklik6kjina!!! ko juus gribat teikt ka tikai man taa??? jaa, taa ir tikai tev... -------------------- |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jan 7 2005, 19:09) Jep, tas ir tikai tev! Gadījumā tev pašā apakšā nav rakstīts: This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here. Ja ir, tad nospied to "click there" ![]() Taa nav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
jurc |
![]()
|
hmm... varbū tu varētu iemest screenshotu? Mēģināsim atrisināt tavu problēmu!
![]() -------------------- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
probleema man liekas ir tur ka ir izveeleeta Outline topicku ateeloshanas opcija.
topiciem augshaa ir triis izveeles - Outline - Standart - Linear+ uzspied uz standart un viss buus atkal kaartiibaa. ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Jap, Revol taisniiba.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:58 |