![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nu tad kā īsti ir?
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Me bus. Tatad sodien kautkas notiek.?
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaaprasa chibi.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es buushu. Tachu man 7os jaabuut prom. Choose.
-------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
OK
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Mans nebuus jo Aya-chan nebuus =[[[[ Un ljoti maz cilveeku kaa redzu, Turklaat buus SOZ a man no vinja bail
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() varbuut.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ek, nu runājot par pēdējo strelku.
Man ļoti žēl ka es visus kas bija tomēr atnākuši tā, nepieklāīgi aizsūtīju mājās, taču tā tiešam bija izņēmumsituācija, es nevarēju savējos Igauņus atstāt vienus, kas zin kur Yuki viņus būtu noslēpusi pēcāk. Gomen nasai minna-san! Kas mums ar nākamo strelku? Pie Stacey?Vai tomēr Sigfas vecāki mūs ņems pretī? -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Šigfa
![]() ![]() Runājot par Sigfas vecākiem- varbūt sametisimies un nopirksim viņiem kādu lielu konfekšu kārbu? Viņi ir tik viesmilīgi, a mēs kā mežoņi ielaužamies viņu dzīvoklī nepasakot ne "paldies", ne "labdien" un pat ne "uzredzešanos". -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
redzees... VARBUUT varees pie maniim... liidz treshdienas vakaram nezinaashu.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, galvenais ka līdz sestdienai zini.
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Man būtu tāds lūgums - vai kāds varētu sestdien 5 februārī satikties ar mani un padalīties ar savu anime kolekciju? Šī būs retā reize kad es tieku uz Rīgu... uz paris stundiņām.. Apsolos atdod atpakaļ 18 februārī iekš anime party...
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ja ap to laiku Aya-chan man atnestu atpakaļ diskiņus, es padalītos ar'... a kas tevi interesētu?
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Varu padaliities. Kas tevi intereseetu? Diemzheel man nav saraksta, tachu ir ljoti daudz kas.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu bet es būšu no rīta - ap 11:00-13:00
Hmm.. es gribētu dabūt: Last Exile Naruto [ja nu kāds raksta arī diskos] Kimi Ga Nozomu Eien Samurai Champloo Genshiken Witch Hunter Robin Inuyasha Pagaidām viss, kādam laiciņam pietiks. Būtu priecīgs vismaz daļu no tā dabūt. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:52 |