![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Chibi, sheit ir cits gadiijums, kaa ar to teixmu par kalnu. Ja tu newari atnaakt pie mums, mees ejam pie tewis!!!! Un taa tew nenaaxies iemaaciities NENAAKT uz sanaaksmeem!!!!!
![]() Mans peec tewis starp citu noskuma, un kad tumsaa pie Sgfa's ieraudziiju kaadu meiteni(wairs neatceros, kaa sauca, bet bija ar ayu un ellu)domaaju ka tu un gribeeju mesties apkampt, bet nee.... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
apkampi, un biji shokaa
![]() ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Vienu sauljuku sauca Madara bet otru es ar neatceros =]
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Feb 9 2005, 09:11) Chibi, sheit ir cits gadiijums, kaa ar to teixmu par kalnu. Ja tu newari atnaakt pie mums, mees ejam pie tewis!!!! Un taa tew nenaaxies iemaaciities NENAAKT uz sanaaksmeem!!!!! ![]() Mans peec tewis starp citu noskuma, un kad tumsaa pie Sgfa's ieraudziiju kaadu meiteni(wairs neatceros, kaa sauca, bet bija ar ayu un ellu)domaaju ka tu un gribeeju mesties apkampt, bet nee.... ![]() Es jau domaaju, ka ap naakamo snaaxmi bushu speejiiga naakt pie jumsiim pati... Man arii pietruuxt fellow otaku..... ![]() -------------------- ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
kas tiek sagaidīts no hosta šādos pasācienos?
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Telpas. Aparatuura, lai vareetu skaiities kaadu animi.... Varbuut teeja....
-------------------- ![]() |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
nu tad laikam pie manis nespīd...
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Ja ir noskanjojums var jau iztikt tikai ar teeju
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Telpa = tik neerti iekaarotta istaba, ka uz kompa nomraali filmas nevar skatiities vairaak kaa 3 cilveeki, a uz televizoru izejas nav. Bet principaa visu var biki pabiidiit un vareetu buut OK.
Aparatuura = 17" Monitors, komps bez DVD lasiitaaja. Teeja = tik hloreets uudens, ka pat ilgu laiku vaarot degunaa ceertas tik ljoti, ka es personiigi iedzert nevaru (istabasbiedrs gan kaukaa dzer). Ja gribeesit teeju naaxies laikam uudeni nopirkt. Lokaacija = Barona un Laachpleeesha ielas stuuris (pretii Chicko Chicken) Tik taalu es varu nodroshinaat. Tas, protams nenoziimee, ka obligaati jaanaak pie manis, bet pastaav iespeeja nohostot, ja nav citas izejas. Jaabriidina laiciigi!! -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
Ok, kids, naakamaas sanaaxmes laix tuvu, bet ne redzu, ne dzirdu, kas notix...
Tad mees riikojam? -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() 1.15.00 pie eskalatora 2.gaidam visus, kadu pus stundu...(vai vairak ![]() 3.Ejam pie..... hmmmm.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Feb 10 2005, 01:03) ![]() 1.15.00 pie eskalatora 2.gaidam visus, kadu pus stundu...(vai vairak ![]() 3.Ejam pie..... hmmmm.... ![]() CHIBI!!!!!!! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
...un es nesu Slayers uz DVD.... un...
![]() |
![]()
|
nu jā - tādā gadienā pie manis nemaz nav jēgas mēģināt vispār - man dators ar 15" monitoru un vietas nav neko daudz, un piedāvāt varētu tikai tēju un kautko ēdamu, bet nu 10 cilvēki nesaies točna un neko nevarēs saskatīt uz mazā ekrāniņa, un DVD arī nav...
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
-------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:29 |