![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Pss!
Ko juus tur atkal sadomaajaat? man izskataas kapuse nemaz nebuus. ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Bus gan.... laikam
![]() Bet pats es pat nezinu, tik 12.00 uzzinašu iesu vai ne.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Chibi-chan!!!!! Es gaidu atbildi! Njā, ta ka vairs līdz vakaram pie neta netikšu, tad lūdzu atsūti man sms!
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Iesildu dzinejus paslaik. !5.00 busu. Hikaru pie manis tavs cd.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Cik es zinu DVD ņem visus...
Un jā, tauta, ja šoreiz atkal atvilxies 4 cilvēki, es pilnīgi oficiāli atsakos no "Iesim pie Chibi" pasākuma, jo man tas viss čakars jau apnicis. Ja tā notiek, tad nav ko rīkot meetings tik bieži - katru otro sestdienu un pie Sigfa's būs pietiekami. ![]() -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Es nesapratu, kur jūs satiekaties?
![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
taa aatri atsaucaas wisi kas buus, taa lai sanaakam 5 un chibi naaksies wien muus njemt pretii.Es, kai, hikaru,lija, laikam nuin.
nju kas sola wairaak??? ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ok, labi, tad buus vien man juus visus jaanjem.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nu viss skaidrs... pie Chibi nav lemts...
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
piedo', Hikaru....
![]() Un viss. Oficiaali. Nekaadu "Ejam pie Chibi". Veel reizi taa mani piechakareet, nu nee.... Sorry, kids. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Jums tur gan daudz iecietiibas un organizatorisku speeju...
![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 12 2005, 00:12) Bez Ayas un Za4peedinjas man ir garlaiciigi =] To Chibi: Mans ir really sorry manai krustmaatei bija dzimene un es vinju jau taa reti satieku =[ Biju ciemos un man turklaat veel no riita skolaa stundas notika (atstraadaajaam vienu no veetras dienaam =[ ) Es visu peecpusdienu biju Bulljos pie Krustmaates un no turienes uz centru nokljuut ir probleema =[ Par to ka mans buutu laikaa nevar buut ne runas =[[[ Veelreiz Sorry ![]() ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
+Chibi+ |
![]()
|
man vienalga. really. buus man maaciiba.
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |