![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Gmmmmm.... bija tikai 4 cilveki ![]() Tagad strelkas bus tikai 2 reizes menesii........ ![]() aaaaaaa un tas ir slikti.... ![]() Oi.... heh... kaut gan man sanaca mazs labumiņš no šiis "strelkas" un par to velreiz paldies Hikaru..... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
chibi, me arii atwainojas!!!!Es gribeeju tikt un jau 14:30 biju briiwa, bet mani nejautaajot sawaaca uz jauno maaju.... Sorry!!!!!
Warbuut patiesham taisam 1x 2. nedeeljaaas? -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
*evil aura*
Bērni ko jūs darat, kamēr tētis mav mājās? Kāpēc mama dusmīga? Kur ir mana siksna? Bet ja nopietni, tauta, nu kas tas ir ko, es saprotu vēl tos kas uz LFFB bija, bet tas bija viemns Sigfa, a kas ar pārējiem , mati sāp? *pats Stace on shoulder* It's allright! -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
QUOTE(Yume @ Feb 13 2005, 22:43) *evil aura* Bērni ko jūs darat, kamēr tētis mav mājās? Kāpēc mama dusmīga? Kur ir mana siksna? Bet ja nopietni, tauta, nu kas tas ir ko, es saprotu vēl tos kas uz LFFB bija, bet tas bija viemns Sigfa, a kas ar pārējiem , mati sāp? *pats Stace on shoulder* It's allright! Mani pieskaitiiji? Es ar uz LFFB biju :/ -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Kas ir LFFB? o_O
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() Es uz "Strelkas biju ja kas... ![]() Un tiešam 2 reizes pec kartas Chibi chakarejat ![]() ![]() Un mani ar piechakareja - es nenoskatijos Excel Saga ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Ella @ Feb 13 2005, 23:54) LFFB - Latvijas Fantāzijas un Fantastiskas Biedrība http://www.lffb.lv/ Ak, jā gandrīz aizmirsu. Tauta, kāpēc Chibi čakarējat, ko, a? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Mja mans ari netika, nebiju pirms tam nakti gulejis. un ap 11.no rita nolemu uz 5 min atgulties. kad pamodos bija jau par velu.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
nju 1.x kad vinju piechakareeja es jau nemaz neteicu, ka buushu!!!!!Bet par shito patiesham ATWAINOJOS!!!!!!!! Un man ljoti zheel tawas(Chibi) kjepinjas.
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tā, nu kās bija tas bija - ko ta tagad. Bet.. es ceru kas bija vainīgi, tādi arī jutās.
Tad nu man jautājums tautai, ja jau mēs tā daramies, varbūt tiešām taisam 2 reizes mēnesī strelkas pie kāda, un 2 reizes kas un ja kāds grib var viebnkārši kādā kafeinīcā satikties. -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Nu es nezinu ja taa dalja kas miit centraa ir ar mieru uz zoljiku vilkties ... pie manis itkaa vareetu, man istabaa 2pc abi 17 collu monitoriem, istabaa ja labi grib saiet pat ap 40 cilveekiem, peec sava dzimenes tusa zinu ka saiet =] un veel kur nokrist vieta paliek
![]() Nu Aya jau zina cik liela man te telpa un yumei varu teikt iedomaajies kaa jo man peec plaana dziivoklis tieshi taads kaa ayas =] nu teiksim 2x meenesii var pie maniim , bet tas taa kaa juus gribat =] -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Visai tautai publisks "Fui", par pēdējo strelku...
Mēs cerībām zūdot izmisīgi raudzījāmies uz visām pusēm, gandrīz visas acis izskatījām... un tauta nenāca un nenāca... Līdz beidzot cerības bija zudušas līdz pēdējai... ![]() Negulētas naktis, mirušas tantes, vai ugunsgrēki dzīvoklī nav nekas lai nenāktu uz strelku... ![]() ![]() Un kas ir galvenais... ME NEREDZĒJA SLAYERS!!!!!! ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Varbut vel 1x pameginat iet pie Chibi.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:15 |